Stiri Galati 22 aprilie 2011

Stiri Galati  |  0 comentarii

Afacere de milioane: Eolienele de la Ijdileni, luate în vizor de arabi!

Electrica a deschis procedura pentru achiziţionarea a 15 turbine pentru parcul eolian de la Frumuşiţa. Proiectul, estimat la 80 miloane de euro, pare a fi afacerea anului în materie de „energie verde”. Oportunităţile de afaceri pe Dealurile Covurluiului, prezentate unor potenţiali investitori strategici arabi din Kuweit, Emirate Arabe Unite şi Arabia Saudită

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, la Galaţi cu o lista impresionantă de… promisiuni

Impresii după 11 ani. Galaţiul, izolat şi uitat de toţi. Potenţialul nevalorificat al oraşului nostru. Se vor face: drumuri de centură pentru Tecuci şi Galaţi, drum expres Galaţi-Brăila. Zeci de  milioane de euro se vor aloca în infrastructura portuară şi feroviară.

Unde ne facem cumpărăturile de sărbători?

În cazul în care inclusiv astăzi sunteţi la serviciu şi nu aţi apucat încă să vă faceţi cumpărăturile sau să vă plătiţi facturile, vă prezentăm programul pentru zilele de Paşte la cele mai mari supermarketuri şi la instituţiile gălăţene. Ne-am interesat pentru dumneavoastră şi de programul magazinelor din oraşul vecin, chiar dacă probabil şi acolo aglomeraţia va fi la ea acasă.

Tarife atractive pentru armatori

Există o „independenţă exagerată” a autorităţilor fluviale şi maritime din subordinea Ministerului Transporturilor motiv pentru care o parte din traficul portuar începe să fie pierdut în favoarea altor porturi străine, precum Odessa, a declarat, ieri, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, după ce s-a întâlnit cu armatorii şi operatorii fluviali.

Golgeterul Oţelului ajută fetiţa care a învins coma

Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai formaţiei care domină Liga I, atacantul Marius Pena, a citit în „Viaţa liberă” despre cazul Georgianei Lovin, din Tecuci, care s-a aflat în stare gravă după ce fusese lovită de crengile unui copac. „Am fost mişcat de voinţa fetiţei de a reveni la viaţă şi vreau s-o ajut cu câţiva bănuţi”, ne-a spus „oţelarul” pe care cu greu l-am convins să-i mediatizăm gestul de omenie.

Vremea Bucuresti                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Galaţiul, trambulină pentru Constanţa

Prezenţi ieri la Galaţi, cu ocazia lansării la apă a unei nave de patrulare pentru marina militară olandeză, cei doi miniştri ai Transporturilor din Olanda şi România, Melanie Schultz van Haegen, respectiv, Anca Boagiu, au anunţat semnarea unui memorandum de înţelegere între porturile Constanţa şi Rotterdam, care se va materializa într-un plan de acţiune, care va fi prezentat pe 31 iulie.

Performanţă gălăţeană la matematica: Dan Dănăilă, a cincea oară aur!

Dan Dănăilă – finalistul la secţiunea „Ştiinţe” a concursului „Liceanul anului” organizat de ziarul „Viaţa liberă” – s-a întors şi anul acesta cu premiul I şi medalie de aur la naţionala de matematică. Reamintim că la olimpiadele de matematică se dau două rânduri de premii: cele oferite de Ministerul Educaţiei  şi medaliile de la Societatea de Ştiinţe Matematice din România (SSMR).

Interpelare către ministrul Sănătăţii: Cerere pentru al doilea cobaltotron la Galaţi

Deputatul liberal  Victor Paul Dobre a adresat, săptămâna trecută, o întrebare ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, referitoare la posibilitatea achiziţionării unui nou cobaltotron, având în vedere că actualul aparat este vechi.

Slujba spălării picioarelor - Înnoirea hainei sufleteşti

Ieri, Catedrala Galaţilor a primit la rugăciune bogatul şi săracul, copilul şi adultul, Păstorul şi păstoritul. Am parcurs Liturghia dimineţii, dar şi evanghelia din prima parte a Joii Mari, zi când Mântuitorul nostru Iisus Hristos a spălat mai întâi picioarele ucenicilor Săi.

Vremea scrumbiei gustoase abia începe

Deşi Floriile au trecut, iar gălăţenii şi-au satisfăcut pofta de peşte, abia în perioada următoare vom avea parte de gustul inconfundabil al scrumbiei de Dunăre. Potrivit specialiştilor de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor (FSIA) de la Universitatea „Dunărea de Jos”, abia în următoarele zile se va înregistra cea mai mare abundenţă de scrumbie de Dunăre în zona Galaţiului.

sursa: viata-libera.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *