Stiri Galati 23 mai 2011

Stiri Galati  |  0 comentarii

Oţelul Galaţi şi-a primit aseară medaliile, tricourile şi trofeul

Cel mai aşteptat moment de când formaţia de la Dunăre a devenit matematic campioană s-a consumat aseară, în prezenţa a mii de suporteri. Medaliile, tricourile şi trofeul Ligii I le-au fost înmânate lui Sergiu Costin şi compania de către secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru. „Oţelarii” au fost premiaţi ieri la prânz şi de grupul de firme Vega Holding.

Scandal la Sindicate. Ca la 20 de ani. Accidente şi bătaie în timpul concertului Voltaj

Concertul Voltaj de sâmbătă seara – locul în care trei evenimente majore s-au tamponat de-au sărit stele verzi şi niscaiva stropi de băutură. Aţi auzit deja? Toată lumea povesteşte despre concertul Voltaj de sâmbătă seara de parcă s-au dus oamenii la filme de acţiune cu Vin Diesel. Mai rar se extaziază vreunul de prestaţia lui Cătălin Goia, pentru că Galaţiul are atenţie distributivă când începe să curgă cu scandaluri, accidente, bătaie şi Poliţie.

Cu piciorul pe ambreiaj, pe străzi fără nume. Centrul Galaţiului – insula din mijlocul oraşului

Ocolim şi nici nu ştim pe unde. „De unde să vin să te iau?” mă întreabă vocea din telefon. Ha, de parcă aş putea vreodată să explic! Las’ că vin eu, îi zic colegului cu care mă pregătesc să plec în judeţ, şi realizez – a câta oară? – că ISPA landul m-a izolat pe insula din mijlocul oraşului..

Pentru apa şi canalizarea în judeţ. Proiect de 100 de milioane de euro la Apă Canal

Apă Canal a trimis, la sfârşitul săptămânii trecute, la Bruxelles solicitarea de finanţare a proiectului de extindere a reţelelor de apă potabilă şi de canalizare în comunităţile rurale din judeţul Galaţi. Societatea  cere Uniunii Europene circa 100 de milioane de euro, sumă nerambursabilă, la care s-ar  adăuga contribuţiile româneşti.

Finala Cupei României la handbal feminin. Oltchim – Oţelul 40-29 / Oţel pentru Europa

După victoria de aur din semifinala cu Dunărea Brăila, HC Oţelul este a doua echipă a Galaţiului prezentă din toamnă în competiţiile europene, după FC Oţelul - în Liga Campionilor * TAS-ul este invocat şi în handbal

Un senator în plus. Majoritatea va decide

Deputatul PDL Mircea Toader nu crede că proiectul de modificare a Legii Educaţiei, lansat de fostul său coleg Mircea Giurgiu, va impune în şcoli studierea istoriei şi geografiei în limba română şi nu în limba maternă, cum este în prezent.

Până pe 27 mai. Astăzi încep înscrierile la bacalaureat

Elevii claselor a XII-a şi absolvenţii seriilor anterioare care nu au promovat bacalaureatul se pot înscrie pentru acest examen, începând de astăzi, până pe 27 mai, la secretariatele liceelor unde  au urmat cursurile.

La Poliţie - una, în instanţă – alta. Mărturie mincinoasă despre droguri

Una a spus atunci când a fost întrebat în faza de cercetare şi urmărire penală, alta a declarat atunci când a fost audiat în instanţa de judecată. Din această cauză, Bulgaru Octavian, de 23 de ani, este deja acuzat de mărturie mincinoasă şi a şi fost trimis în judecată prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Asistenţă medicală non-stop. Câte centre de permanenţă vom avea?

În judeţul Galaţi există 5 centre de permanenţă la: Cudalbi, Corod, Tudor Vladimirescu, Bereşti şi Băleni. Gărzile sunt asigurate, în prezent,  de circa 30 de medici de familie.

A 5-a ediţie.Astăzi începe Concursul Naţional „Nicolae Mantu”

Cea de-a 5-a ediţie a Concursului Naţional de Arte Vizuale „Nicolae Mantu” debutează astăzi la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”. Evenimentul se va desfăşura până pe 6 iunie şi va cuprinde două secţiuni: pictură şi grafică.sursa: viata-libera.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *