Stiri Galati 27 aprilie 2011

Stiri Galati  |  0 comentarii

Suflet pierdut de Dumnezeu. Viol de Înviere

Batjocură cu urmări birocratice. O gălăţeancă de 20 de ani, aflată de Paşte la Vârlezi, la bunicii din partea mamei, a fost violată la scurt timp după ce plecase de la biserică spre casă, cu lumina Învierii Mântuitorului în suflet. Agresorul a abordat-o pe drum, apoi a târât-o într-un şanţ, unde tânăra nu i s-a mai putut opune. Prins asupra faptului, Costel Teni (33 de ani), din Vârlezi, a fost liber până ieri, pentru că nu exista certificat medico-legal.

Doliu pe şoselele gălăţene. Paşte gălăţean cu două accidente mortale

O tânără de 19 ani a murit în Vinerea Mare * La 77 ani, secerat de maşină, de Paşte. Oboseala şi lipsa de concentrare şi-au spus cuvântul, aceasta este concluzia la care a ajuns comisarul Viorel Cojocaru (FOTO 2), purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Bucurii de sărbători. „Poştaşul Iepuraşul – prietenul tuturor copiilor”

Pentru copiii nevoiaşi aflaţi în grija fundaţiilor „Inimă de Copil”, „Împreună” şi „Familia”, Iepuraşul de Paşte a avut tolbă şi şapcă de poştaş.  Nu e prima dată când jucăriile iau locul scrisorilor de tot felul din geanta de poştaş. A devenit deja o tradiţie, în ultimii ani, ca poştaşii gălăţeni să organizeze o colectă de jucării. După cum am aflat de la Dorin Petrescu, directorul Oficiului Judeţean Reţea Poştală Galaţi, campania de adunare a jucăriilor s-a desfăşurat în perioada 14 martie – 15 aprilie.

Timişoara şi Vasluiul menţin Oţelul pe primul loc. Campioni din inerţie?

Formaţia lui Dorinel Munteanu n-a învins nici la Bistriţa, dar a rămas lider graţie mersului împleticit al principalelor urmăritoare. Şansele gălăţenilor de a înhăţa potul cel mare sunt în continuare crescute, iar dacă se va păstra trendul roş-alb-albaştrii vor mai avea nevoie de 12 puncte (dintr-un total de 18) pentru a câştiga campionatul.

Vremea Galati                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

CJ dă puţin şi ia mai mult. Peste două milioane de euro pentru apa judeţului

Consiliul Judeţului a aprobat, în ultima sa şedinţă, cofinanţarea proiectului „Reabilitarea şi extinderea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Galaţi”, precum şi aprobarea întocmirii Studiului de Fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici aferent proiectului.

Andrei Ciocan - calificat în lotul lărgit la olimpiada de informatică

Andrei Ciocan - unul dintre candidaţii la concursul organizat de ziarul nostru „Alege-l pe liceanul anului” este singurul din lotul reprezentativ al judeţului nostru care s-a calificat în lotul lărgit la olimpiada de informatică, ce s-a desfăşurat la Piatra Neamţ, între 16-21 aprilie.

Pentru că nu a ştiut de procese, Viorel Pleşcan vrea unul nou

Viorel Pleşcan a devenit cunoscut drept omul care a trăit la vedere timp de 13 ani deşi în numele lui s-a derulat un proces penal care a trecut prin trei instanţe de judecată. Procesul lui a început în 1998 şi s-a finalizat în 2001, când Curtea Supremă a dat o sentinţă judecătorească prin care trebuia să facă 8 ani de puşcărie pentru înşelăciune.

Mii de pelerini la Învierea Domnului. De Paşte, „Ospăţul” Luminii

Învierea Domnului nostru Iisus Hristos a adunat în sfintele biserici mai toată suflarea creştinească, motivele fiind multiple. O dată pentru că marele praznic împărătesc este cinstit, măcar simbolic, de toţi cei botezaţi în Biserica Dreptmăritoare. Apoi, pentru că în Anul Domnului 2011, asemeni celui trecut, toată creştinătatea a sărbătorit Paştele la aceeaşi dată.

Românul: frate cu grătarul, soră cu maneaua

În ouă să ne botezăm! Când sfânta lumină a Învierii vine de la stroboscopul clubului, iar iepuraşul de Paşti, cu silicoanele la vedere, a rămas doar în codiţa pufoasă agăţată de şnuruleţul tanga, orice e posibil! Pe scurt, de Înviere, am avut divertisment cu piţipoancele din showbîţ costumate în sexy-iepuriţe.

Chirilă-Prepeleac din Tuluceşti

Călătorul cu trenul, spre Bârlad, priveşte mirat imaginea care se ciţeşte din spatele Gării din Tuluceşti. Când este mai întunecat afară, nici nu înţelege bine despre ce este vorba, iar când soarele străluceşte în zecile de oale moldoveneşti puse în prepeleac, în curtea lui Amelian Chirilă, ei bine, atunci călătorul rămâne cu gura căscată, crezând că din tren a nimerit exact acasă la Dănilă Prepeleac. 

sursa: viata-libera.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *