Stiri Galati 27 mai 2011

Stiri Galati  |  0 comentarii

Şedinţă… ordinară la CJ! Politica şi-o tot dă în petec!

PNL nu l-a vrut pe subprefect la ATOP, pentru că nu vine la şedinţele CJ. Iar PSD, pentru că e pus de PDL. Atac PDL la vicepreşedinta PNL. Arta conversaţiei la Galaţi: „Sunt un bou”… De prin ‘92, pe când abia se formau consiliile noastre, iar democraţia aducea la mal tot felul de membri, n-am văzut o şedinţă mai groasă la obraz şi mai virulentă precum cea ordinară (curat ordinară, bre!) de ieri, de la Consiliul Judeţului (CJ).

Cumpăraţi cu atenţie! Brânză cu stafilococ auriu pentru gălăţeni

Nu doar locuitorii din Tecuci şi Băleni sunt expuşi riscului de a se îmbolnăvi din cauza alimentelor cumpărate din pieţe. Dintre cei 16 pacienţi suferinzi de toxiinfecţie alimentare care au avut nevoie de spitalizare în ultimele 6 zile, în Galaţi şi Tecuci, 11 sunt gălăţeni. Detalii privind îmbolnăvirile şi starea pacienţilor ne-a oferit directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate (DJSP) Publică Galaţi, dr. Valentin Boldea

Ce fel de autonomie locală avem? Rambo pe burta goală

Atribuţii mai multe, buget mai mic!, spune  directorul Poliţiei Locale Galaţi, Cristian Gâscă. Deşi ţin de bugetul local, poliţiştii locali nu pot primi normă de hrană de la Primărie! „Omul uită de la o zăpadă la alta”
Poliţia Locală a primit în ultimul timp cam cu 80 la sută în plus la atribuţii, însă salariile, reduse anul trecut, au rămas de mizerie, iar sporul de hrană a dispărut, am aflat dintr-o discuţie cu directorul Poliţiei Locale Galaţi, Cristian Gâscă.

Incredibil, dar adevărat. Firmele cu datorii nu se înghesuie la eşalonări

Actul normativ a apărut din 22 martie, dar numai 21 de firme din Galaţi au solicitat eşalonarea datoriilor către Fisc. Clavinia Petrescu, director adjunct al Finanţelor gălăţene, spune că se aştepta la mai multe cereri.
Nu mai e un secret pentru nimeni, regimul fiscal românesc este greoi şi împovărător. Firmele, dar şi persoanele fizice se plâng adesea de lipsa facilităţilor fiscale, menite să mai uşureze din poverile trecerii peste criza economică.

Oţelul şi premierele. Campioana Oţelul Galaţi va întâlni Steaua în Supercupa României

Un trofeu nu vine niciodată singur, ba chiar îţi oferă ocazia ca după numai o lună şi jumătate să joci cu o altă cupă pe masă. Formaţia lui Dorinel Munteanu va întâlni Steaua Bucureşti în meciul care va opune câştigătoarea Ligii I şi pe cea a „Cupei României”. Câte evenimente!

Vremea Galati                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Instanţa a hotărât. Consiliul Judeţului şi-a pierdut apartamentele „strategice”!

Preţurile, minuscule, au fost contestate ieri la Consiliul Judeţului. Un apartament poate costa… cât o gâscă! Incredibil: 152 de lei pentru un apartament cu 2 camere!
Consiliul Judeţului, în calitate de pârât, este executat silit! Chiriaşii din câteva clădiri ale CJ, din apartamente de intervenţii, l-au dat în judecată şi au câştigat: judecători, artişti, funcţionari… Toate bune şi frumoase, dar la informarea de ieri a consilierilor judeţeni, privind aplicarea hotărârii judecătoreşti, preţurile de vânzare au fost declarate cam de toată lumea scandaloase.

Navigator pe Oceanul Artei. Eduard Costandache - 36

Sculptorul şi muzeograful Eduard Costandache (FOTO), fondator al Grupului „Athanor”, împlineşte, astăzi, 36 de ani.  Un bun prilej de a afla mai multe lucruri despre el.sursa: viata-libera.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *