Stiri Galati 3 mai 2011

Stiri Galati  |  0 comentarii

Presa româneasca se aniverseaza încrâncenata

Momentul ales pica ironic, tocmai la aniversarea bransei, amintind de o coincidenta similara: anul trecut, de 1 iunie, au intrat în vigoare modificarile pentru mamici. În tarile cu democratie consolidata nu exista o astfel de lege, Germania fiind unul dintre cele mai elocvente exemple. Societatea fiind una model, nici cazurile de coruptie nu au o frecventa mare de aparitie în atentia publica, desi presa este libera. 
 
2011 aduce noi locuri de joaca pentru copiii din Tecuci

Cele câteva zile însorite din ultimul timp au avut menirea de a împrospata memoria edilului sef al urbei, Eduard Finkelstain, în ceea ce priveste continuarea actiunii de reconstructie a vechilor locuri de joaca si realizarea altora, noi, în zonele unde nu au existat niciodata. Înca de la înscaunarea în functie, din anul 2004, Eduard Finkelstain a promis tecucenilor locuri de joaca moderne, echipate cu mobilier conform standardelor europene.

Criminalii periculosi prinsi pâna la unul, hotii si escrocii scapati printre degete

Cam asa stau lucrurile cu infractorii nascuti pe meleagurile Galatiului si care au comis aici infractiuni. Daca pe lista urmaritilor generali din România, conform site-ului politiaromana.ro, se afla 95 de galateni, majoritatea hoti, înselatori, tâlhari si rar proxeneti, pe lista Most Wanted, cea pe care se afla numele unora dintre cei mai periculosi urmariti general, cum ar fi Omar Hayssam sau criminali de la un omor în sus, Galatiul nu are niciun nume. Ceea ce arata ca niciun criminal periculos nu a scapat de politistii galateni.

Vremea Galati                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Munca la negru duce dupa gratii

Codul Muncii, intrat ieri în vigoare, prevede pedepse extrem de aspre atât pentru angajatorii care folosesc munca la negru, cât si pentru persoanele care muncesc fara forme legale de angajare.

A vrut sa se omoare de 15 ori în fata copiilor

Caz socant la Spitalul de Urgenta Galati. Cadrele medicale au trebuit sa îi acorde asistenta medicale unui barbat în vârsta de 49 de ani, din Radesti, care a ajuns la Spitalul de Urgenta dupa ce a baut furadan în scop de suicid. Dupa ce barbatului i s-a acordat asistenta necesara, astfel încât viata sa nu îi mai fie pusa în pericol, s-au aflat detalii cel putin naucitoare despre acest caz.

S-a încheiat Saptamâna Portugaliei, urmeaza Saptamâna Olandei

La sfârsitul saptamânii trecute a avut loc competitia sportiva si închiderea proiectului “Lumea în Scoala Ta” editia Portugalia, la Scoala nr. 43. Activitatea a început cu intonarea imnurilor Portugaliei si României de catre corul scolii, urmând dansul majoretelor în deschiderea meciurilor de fotbal. Copiii au jucat sub egida a 4 cluburi de fotbal portugheze: Sporting Lisabona, Benfica, FC Porto si Boavista.

Interzis la gratare în cimitirele galatene

Daca duminica, în cimitirele galatene s-au facut gratare si mese printre morminte, în duminica dinaintea Pastelui Blajinilor, luni, de Pastele Blajinilor,  nu s-a mai putut petrece acelasi lucru. Asta deoarece autoritatile locale galatene si-au adus aminte ca exista o hotarâre de Consiliu Local ce interzice gratarele sau petrecerile în cimitire.

Si-a facut „harakiri” dupa ce a fost prins cu marfa furata

Întâmplare bizara la Galati. Pe data de 2 mai, la 1 dimineata, la Spitalul de Urgenta a fost adus cu un echipaj al Ambulantei un barbat în vârsta de 23 de ani, din zona localitatii Sendreni. „Pacientul avea o plaga superficiala la nivelul abdomenului, plaga prin înjunghiere. A fost stabilizat si transportat pentru investigatii la Unitatea de Primiri Urgenta a Spitalului Judetean Galati, unde în cele din urma a si fost internat”, a declarat directorul Serviciului Judetean de Ambulanta, dr. Mihai Polinschi.

Cod Galben de distractie la Galati

Galateni, pregatiti-va de sarbatoare! Bergenbier decreteaza "cod galben" de sarbatoare la noi în oras. Pe 5 mai, începând cu ora 19.00, Bergenbier îndeamna toti barbatii sa petreaca de ziua lor! Concursuri, muzica live, surprize si, bineînteles, multa bere va asteapta în Club Summertime, de pe Faleza.

„Vara, anotimpul meu preferat”- expozitie de desen si fotografie

Copiii cu vârste cuprinse între 3 si 15 ani sunt invitati la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati sa aduca desene si fotografii ce se încadreaza în tema „Vara, anotimpul meu preferat”. Lucrarile vor fi depuse pâna la data de 15 mai la secretariat.

sursa: monitoruldegalati.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *