Stiri Galati ArcelorMittal Galaţi casatorie Active Commet liga 1 Cartierul Siret

Stiri Galati  |  0 comentarii

Negocierile de la Combinat au eşuat

Negocierile de la ArcelorMittal Galaţi au eşuat, în cele din urmă, după ce, marţi seara, părţile nu au ajuns la un acord în ceea ce priveşte majorarea salariilor siderurgiştilor gălăţeni.

Căsătorii civile în Piaţă, nu la Eminescu

Până în luna martie, blocul A 4, de pe strada Traian, va fi populat. La etaj, în cele 87 de apartamente ale Primăriei, vor locui familii de gălăţeni, cazuri sociale, iar la parter se va muta întregul Serviciu de Stare Civilă.

Cum să zâmbeşti la 104 ani

Cu ceva timp în urmă, stând de vorbă cu domnul Ionel Hâncu, preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Galaţi, am aflat un fapt extraordinar: cea mai veche membră a CAR-ului, Dragomira Popa, va împlini anul acesta în septembrie frumoasa vârstă de 104 ani.

Activele Commet nu sunt atractive

O clădire şi un teren din municipiul Tecuci, care îi aparţin societăţii de construcţii metalice Commet SA, nu şi-au găsit cumpărători la licitaţia organizată săptămâna aceasta de Finanţe, deşi preţul afişat era redus la jumătate după ce primele încercări de vânzare eşuaseră.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Armăsarii lui Dorinel

Ca să nu-i prindă nimeni în sezonul de primăvară, roş-alb-albaştrii au lucrat ieri dimineaţă la capitolul „explozie”, Dorinel Munteanu şi preparatorul fizic Ionel Tămăşanu pregătindu-le hamuri elastice. „Haideţi, căluţii mei!”, i-a încurajat Neamţul pe bidiviii care conduc la pas Liga I de fotbal.

Mister în Cartierul Siret

Pentru cine nu ştie încă, în cartierul ANL Dimitrie Cantemir există 5 blocuri noi (aproximativ 100 apartamente) care, deşi par finalizate, nu sunt date în folosinţă. Asta, în ciuda zecilor de tineri care aşteaptă să se mute, cu repartiţiile în buzunare.

Două condamnări şi un dosar nou-nouţ pentru un fost candidat la Senatul României

A candidat pentru Senatul României şi până la acest moment are trei dosare penale, pe care le contestă în toate modurile în care legea îi permite.
Este vorba despre Gheorghe Balâc, un fost administrator  de firme, care a fost arestat după ce a încercat să mituiască un judecător prin intermediul unui grefier. Pentru această faptă a primit 3 ani de închisoare.

Ce au în comun Mecanica şi Arta

Aurel Manole este, din 2006, preşedintele Filialei Galaţi a Uniunii Artiştilor Plastici. La final de mandat, domnul Manole are câteva motive de mulţumire:
„Deşi trecem printr-o perioadă grea pentru artă, am reuşit să schimbăm instalaţia electrică şi cea de căldură la Galeria «Nicolae Mantu» şi la sediul unde funcţionează fostul magazin al Fondului Plastic, am mobilat spaţiile şi le-am dotat cu aparatura necesară, am igienizat şi modernizat simezele”.

Bombe, strâmbe şi zălude

Dodel ştie! Parcă asta mai e dreptate pe lume?! Spuneţi şi voi, fetelor: dacă ai forme rubiconde, pline, rubensiene, hai bine fie! colăcei de grăsime şi celulită la greu, gata, eşti grasă! Şi te mai poreclesc unii „Bomba sexy” ca pe Iulia Tăbăcaru.

Kitsch Party, în Club S

În plină sesiune, studenţii au posibilitatea să se relaxeze la o petrecere de zile mari în Club S. Sub genericul „leac antistresiune”, Casa de Cultură a Studenţilor organizează duminică seară „Kitsch Party”.

sursa: viata-libera.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *