Stiri Galati sanatate politia armata job voluntar combinat politica medic spital

Stiri Galati  |  0 comentarii

Coadă la Asigurări de Sănătate

Sute de gălăţeni se adună, în fiecare dimineaţă, de luni până joi, la ghişeele de relaţii cu publicul ale Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi. Parte dintre oamenii care se aşează cuminţi la coadă vin aici să dea banii pe care îi datorează sub formă de contribuţie la fondul asigurărilor de sănătate.

Îmbrânceală mortală, cu vecinul poliţist

Cazul „Oancea” pare să revină. De data aceasta, la Galaţi. După o discuţie aprinsă cu un poliţist-vecin de bloc, un sexagenar cade la pământ şi moare  24 de ore mai târziu, la spital.

Armata muncitorilor fără voie.12.156 de gălăţeni beneficiari ai venitului minim garantat

Primăria Ghidigeni pune la muncă, lunar, 654 de persoane – dublu faţă de câţi lucrează la spaţii verzi, cimitire şi parcări în Galaţi. Peste 12 la sută din populaţia comunei Oancea prestează muncă în folosul comunităţii. „Angajaţii de stat” fac de toate în comună: sapă şanţuri, fac selecţia gunoiului, taie lemne la şcoli şi chiar le aduc câte o cană de apă bolnavilor, la pat


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Plecările voluntare din combinat, o ecuaţie cu multe necunoscute

Noul val de autodisponibilizări de la ArcelorMittal Galaţi continuă să fie o poveste cu mai multe necunoscute. Cu toate că sindicatele estimează că peste 2.000 de oameni care lucrează aici îşi vor părăsi locurile de muncă în urma acestei decizii a patronatului, până acum nu au apărut date oficiale legate de reducerea numărului angajaţilor sau de valoarea pachetului compensator pe care compania îl va plăti pentru a reducere numărul de locuri de muncă de pe platforma siderurgică.

De ce s-au retras din şedinţă aleşii locali?

A trecut o săptămână de la gestul fără precedent al consilierilor locali PNL, PDL şi PC de a părăsi şedinţa extraordinară blocând astfel aprobarea bugetelor propuse de societăţile de interes local. În spatele acestei acţiuni de amploare şi de frondă a stat consilierul PNL Marius Stan, membru al Comisiei de Buget-Finanţe.

Fostul director general Ionel Borş: „Clădirea Metalurgicului nu este a ArcelorMittal”

După ce o bucată din balconul căminului de la Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” (fost Metalurgic) s-a desprins şi era să ucidă o femeie, o întreagă dispută despre cine este proprietarul clădirilor şi cine trebuie să răspundă de toată povestea a aprins spiritele.

Doi medici au dat în judecată Spitalul de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei”

Doi medici au apelat la serviciile unui avocat pentru a da în judecată Spitalul Judeţean, iar una dintre solicitările lor este ca unitatea să fie obligată să respecte contractele individuale de muncă ale reclamanţilor.

Invitaţi de marcă la „Axis Libri”

Invitaţii Salonului Literar „Axis Libri” din această seară sunt doi ieşeni de marcă. Îşi vor lansa o serie de cărţi prof. univ. Cătălin Bordeianu, doctor în Ştiinţe umaniste, director al Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”, şi Valeriu Stancu, poet, prozator, dar şi traducător, fost preşedinte al Filialei Iaşi a Uniunii Scriitorilor din România, director adjunct la aceeaşi  bibliotecă ieşeană.

Sinucidere live, cu dublă identitate

Din nefericire, mai avem un pic şi vom asista la un show al televiziunilor care se vor bate să transmită live o săritură în gol de la etajul al nouălea, un disperat care îşi zboară creierii sau vreo artistă care se cinsteşte cu un pahar de Furadan.

Proiect educaţional: 2011 - Anul pădurilor

Astăzi,  la ora 10, în Sala Auditorium a Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, va avea loc lansarea proiectului educaţional „2011 – Anul Internaţional al Pădurilor”. Copiii de la Grădiniţa nr.39 „Dumbrava Minunată” Galaţi şi cei de la Grădiniţa nr.1 din Piscu vor prezenta o expoziţie de desene şi colaje cu tematică ecologică şi vor participa la lecţii didactice interactive despre protejarea pădurilor.

sursa: viata-libera.r

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *