Stiri Galati vremea accident primarie gripa fc otelul sport pdl etnobotanice casa

Stiri Galati  |  0 comentarii

Pe viscol, doi morţi şi un ATV pulverizat

Ieri după-amiază, un ATV a intrat în plin într-un autobuz Isuzu, la Ijdileni. Autobuzul Isuzu făcea o cursă Galaţi-Iaşi. Nimeni nu îşi poate explica ce căuta un ATV rătăcind în iadul alb de ieri, de pe Drumul Naţional 26. Din nefericire, imprudenţa de a se aventura în trafic i-a costat scump pe pasagerii din ATV. Duminică, la ora 16, la Ijdileni, comuna Frumuşiţa, vehiculul fără capotă a ţâşnit ca din neant în faţa unui autobuz Isuzu, făcându-se praf de bordul acestuia din urmă

Utilajele Primăriei nu merg la culcare

Tractoare, autogredere, încărcătoare frontale, buldoexcavatoare, sărăriţe şi wole – oraşul a fost împânzit de ele. Au ieşit de sâmbătă, pe când ninsoarea de la Galaţi încă nu era decisă dacă să fie serioasă sau să lupte la categoria amatori.

Evoluţia cu tuse măgărească

Continuăm seria retrospectivelor săptămânale redând evenimente care se petreceau în urmă cu un an, în săptămâna 25 - 31 ianuarie 2010. Aşa cum scriam şi în urmă cu o săptămână, evenimentele negative se repetă surprinzător de la an la an, iar evoluţia lucrurilor bune a căpătat aspect de tuse măgărească.

Oţelul, 8-0 în „amicalul” de la Zărneşti

Primul test pe 2011 le-a scos jucătorilor lui Dorinel în faţă o formaţie de amatori care a făcut haz de necaz după primirea fiecărui gol. Sârbul Punoševac, principala achiziţie a iernii, a reuşit un hat-trick, „boaba” de 6-0 fiind o reală bijuterie: şut de la 17 metri în colţul lung, direct în vinclu. Portarul din repriza secundă al celor din Zărneşti (jandarm de meserie), a avut o sumedenie de replici haioase la bâlbele colegilor săi


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Mircea Toader, reales preşedinte de ziua lui

Deşi cu piciorul în ghips, deputatul PDL Mircea Toader a avut ieri două motive de sărbătoare: a împlinit 63 de ani şi a fost reales cu 273 de voturi „pentru”, 27 - „împotrivă” şi 3 voturi nule în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Galaţi, funcţie pe care o deţine din 2000 încoace.

Profesorii cer interzicerea totală a etnobotanicelor

Dacă tot şi-a exprimat dorinţa să dea milităria jos din pod în privinţa tinerei generaţii, profesorii prezenţi la dezbaterea iniţiată de Cezar Preda i-au atras acestuia atenţia că nu obligativitatea uniformei reprezintă un pericol pentru elevi, ci consumul de etnobotanice.

Ţepele imobiliare - Epopeea unor păgubiţi

Vineri, târziu în noapte, magistraţii de la Tribunalul Galaţi au decis arestarea Brânduşei Miron (59 de ani), Brigittei Pilat (58 de ani), Marianei Stănilă (56 de ani) şi Anetei Bîrhală (47 de ani), toate fiind acuzate de înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional organizat.

sursa: viata-libera.ro

Autodisponibilizări şi creşteri salariale la Combinat

Reprezentanţii administraţiei Combinatului au anunţat vineri reprezentanţii sindicatelor că începând cu 1 februarie va fi lansată o nouă schemă de plecări voluntare în cadrul căreia siderurgiştii pot depune cereri până la data de 15 martie, urmând ca siderurgiştii a căror cerere va fi aprobată să plece efectiv în cursul trimestrelor 2 şi 3. Potrivit liderului Sindicatului Democratic Metalurgistul, Radu Nelu, directorul general al Combinatului I-a informat vineri dimineaţa pe sindicalişti că nu ar exista o ţintă referitoare la numărul siderurgiştilor care ar trebui să plece.

Hoţul ghinionist de la Poştă, de negăsit

Dacă e sfârşit de săptămână, în Galaţi e jaf sau măcar tentativă de jaf. Dacă sâmbăta trecută s-a spart Bingo Metropolis, la acest sfârşit de săptămână, vineri seara, un bărbat mascat a încercat să dea o spargere la Oficiul Poştal nr. 7, situat vizavi de hotelul Turist.

Şi deputaţii pot fi stresaţi de hoţi

Maşina deputatului PSD Florin Pâslaru, un Mercedes alb, a fost spartă de hoţi rămaşi încă neidentificaţi. Aceasta era parcată în timpul nopţii, alături de alte şase autoturisme. Deputatul a aflat incidentul de la un poliţist chemat de vecini.

Cum spui NU şefului care te munceşte prea mult

Există şi o cale de mijloc între aceste variante extreme, spun consultanţii în resurse umane. "Dacă accepţi tăcut toate sarcinile pe care le primeşti de la şef, vei primi din ce în ce mai multe. Dacă nu eşti sincer şi direct cu acesta, ii transmiţi mesajul fals că poţi să duci tot ce îţi dă", spune  Dorin Dancu, consultant în cadrul firmei de training TMI România.

Vremea alianţelor

După susţinerea alianţei opoziţiei de către liberali, conservatori în perioada anterioară, liderul liberalilor gălăţeni, Victor Paul Dobre a reafirmat susţinerea acestui target pentru înlăturarea actualului guvern şi preluarea puterii prin mijloace democratice. Opiniile acestuia au fost susţinute şi de argumentele deputatului PSD Florin Pâslaru: „Acest pact, această coaliţie care este pe ultima sută de metri, între Alianţa de Centru-Dreapta şi PSD, este o alianţă pe care cu toţii o dorim.

sursa: monitoruldegalati.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *