Stiri Giurgiu 11 mai 2011

Stiri Giurgiu  |  0 comentarii

Uniunea social liberala nu mai respecta protocolul de functionare

Orice ar spune Crin, orice ar spune Victoras situatia e nasoala rau. Dezastruoasa prin anumite locuri. Pe cale sa degenereze in conflicte extrem de puternice in cadrul recent infiintatei Uniuni Social Liberale.
Şefii de filiale PSD din Moldova, care deţin şi preşedinţiile Consiliilor Judeţene, i-au spus, luni seara, la CEX, lui Liviu Dragnea, că ei nu fac niciun sondaj pentru a afla cota lor de popularitate şi care ar fi potenţialul electoral pentru alegerile din 2012.

Nicolae Barbu, o alternativa pentru Giurgiu?

Faptul ca municipiul Giurgiu este clasat printre cele mai sarace din tara, ca saracia a atins cote alarmante si ca niciun investitor nu bate la poarta orasului, ii da fiori reci liberalului Lucian Iliescu.
Cu sulita USL-ului in coaste, e si mai greu, mai ales ca masinaria de vot va fi controlata si din interior de "fratii" de la PSD...

Titi Goarna, victima colaterala

Cearta lui Lucian Iliescu cu Beianu a facut victime colaterale. Cel mai afectat dintre toti este celebrul personaj de poveste - Titi Goarna. Pe langa functia politica de navetist intre biroul lui Beianu si cel al lui Iliescu, el mai "profesa" si o alta functie...
Pentru cei care nu stiu, este vorba de vicepresedintele Consiliului Judetean.

Vremea Giurgiu                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Ghidusul din Barcelona

Desi nu prea sunt bani, si toti primarii se plang de lipsuri, o delegatie formata din primari PSD si PNL, plus staff-ul de conducere al Consiliului judetean Giurgiu, au plecat sa invete administratie - pe banii cui? - in Spania.
Corespondentul nostru din Barcelona ne-a relatat ca primarii au invatat deocamdata sa fie politicosi si sa salute contribuabilul care le trece pragul institutiei. In fata tarabelor cu suveniruri si chiar la intalnirea de la micul dejun, ei zambesc unii la altii si se saluta bucurosi: Ola bai Vasile! Ola bai Ioane!

sursa: giurgiu-news.ro

Cinci viitori jandarmi fac practică la Giurgiu

Cinci elevi aflaţi în cel de-al II-lea an de studiu la Şcolile Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani şi Fălticeni desfăşoară până la sfârşitul acestei luni stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu.

Salariaţii din MAI au pichetat marţi Parlamentul, sperând la anularea proiectului disponibilizărilor

Unul dintre sindicatele salariaţilor din Ministerul Administraţiei şi Internelor va picheta, marţi, Palatul Parlamentului, în încercarea de a obţine un vot negativ din partea parlamentarilor la proiectul de lege privind disponibilizările din MAI.

Carnea se va scumpi cu până la 10% în următoarea perioadă

Carnea se va scumpi în perioada următoare cu 5-10 %, în timp ce preţurile la lapte, produse din lapte, pâine şi cereale, legume şi fructe vor stagna, a declarat duminică, pentru un post privat de televiziune, preşedintele Romalimenta, Sorin Minea.

sursa: stirigiurgiu.com

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *