Stiri Giurgiu diicot bani falsi loto 6/49 euro jandarmerie ilegal frontiera contrabanda

Stiri Giurgiu  |  0 comentarii

Doi români au fost reţinuţi pentru că au pus în circulaţie peste 26.000 de dolari falşi

La Giurgiu, procurorii DIICOT au reţinut doi bărbaţi acuzaţi că au pus în circulaţie dolari falşi. S-ar fi întâmplat în septembrie anul trecut. Bancnotele - de 100 de dolari - erau procurate de un cetăţean bulgar şi puse în circulaţie de cei doi români pe întreg teritoriul României

Loto 6/49: Report de peste 4 milioane euro.

Premiul pus în joc de Loteria Română la extragerea 6/49 de duminică, 23 ianuarie, nu a fost câştigat. Peste 4 milioane de euro se reportează, astfel, pentru următoarea extragere. La categoria a doua, însă, 23 de jucători au câştigat fiecare câte 15.392 de lei, iar la categoria a treia, 1.180 de persoane au câştigat câte 300 de lei.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,
Acţiuni ale Jandarmeriei pentru combaterea comerţului ilegal

Punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată constituie infracţiune, conform Legii 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice. Deşi prevederile actului normativ au fost intens mediatizate, jandarmii au surprins astăzi în piaţa centrală trei persoane care comercializau la tonetă diferite articole vestimentare şi încălţăminte ce purtau însemnele unor mărci renumite.

14 poliţişti de frontieră bulgari, reţinuţi la PTF Ruse-Giurgiu

14 poliţişti de frontieră bulgari au fost reţinuţi la punctul de trecere a frontierei Ruse-Giurgiu, a anunţat joi seară ministrul bulgar al internelor Ţvetan Ţvetanov.

Ţigări de contrabandă depistate de jandarmi

1.800 de ţigarete de contrabandă au fost descoperite de jandarmi joi, 20 ianuarie a.c., asupra unei femei care le comerciliza în zona pieţei centrale/ Ţigaretele au fost ridicate în vederea continuării verificărilor, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală şi contrabandă.

Şeful IGSU, Vladimir Secară, a cerut pensionarea, după extinderea anchetei privind angajările ilegale din MAI

Adaugat in 21 Ian 2011 de admin. In categoria Social.
Generalul-locotenent Vladimir Secară a demisionat de la conducerea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Secară a cerut pensionarea, după ce surse din Parchetul General au afirmat că ancheta privind angajările ilegale în MAI se va extinde şi la Pompieri.

Posturile de poliţie rurală vor fi desfiinţate până în mai

Şeful IGPR, chestorul Liviu Popa, a declarat, joi, că posturile de poliţie rurală vor fi desfiinţate până cel târziu în prima zi a lunii mai, iar poliţiştii vor lucra ca sectorişti, potrivit unui proiect de reformare pe fond a Poliţiei Române care va fi public la jumătatea lunii februarie.

sursa: stirigiurgiu.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *