Stiri Giurgiu transport giurgiu tragedie giurgiu pdl giurgiu jaf vanghelie psd giurgiu

Stiri Giurgiu  |  0 comentarii

Peste 144.000 de ouă nemarcate descoperite în P.T.F. Giurgiu

Ouăle erau transportate cu un autocamion marca MAN, înmatriculat în Bulgaria. Autovehiculul s-a prezentat pentru control pe sensul de intrare in Romania, iar în urma verificarii incarcaturii, existand suspiciuni cu privire la marfa transportată şi documentaţia prezentată pentru control s-a descoperit cantitatea de 144.000 buc. ouă nemarcate. Acestea trebuiau să ajungă la o societate comercială din Bucuresti.

Tragedie într-o familie din Giurgiu: un băiat de 17 ani a fost găsit spânzurat aseară

După tragicul accident de circulaţie de vineri din localitatea Călugăreni, în care doi tineri, soţ şi soţie, si-au pierdut viaţa, o altă dramă zguduie oraşul. Un elev al Colegiului Naţional „Ion Maiorescu” a fost găsit spânzurat aseară în apartamentul în care locuia împreună cu familia. Trupul său a fost găsit chiar de mama sa, care nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Băiatul avea doar 17 ani. Deocamdată nu se ştie ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

sursa: stirigiurgiu.ro


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

MARIN ANTON NU IL DORESTE PE VALENTIN ILIESCU LA P.D.L. GIURGIU

Marin Anton nici nu vrea sa auda de o revenire a lui Valentin Iliescu in cadrul P.D.L,.Giurgiu. Nici macar in calitate de simplu membru de partid. Ca oricarui politician lipsit de anvergura ii e frica de concurenta. Dar stiti cum ? Ii tataie curul.

JAF LA DRUMUL MARE !

"Este inadmisibila si de neacceptat in continuare politica marilor companii petroliere fata de consumatori si fata de statul roman", declara fara echivoc ministrul pentru relatia cu parlamentul, Valentin Iliescu.  "Pretul carburantilor la pompa a fost majorat nejustificat pe parcursul anului 2010, fara a fi determinat de evolutia cotatiilor de bursa la titei, cursul valutar si taxele percepute de stat, iar aproape toate companiile au raportat pierderi semnificative, castigurile nefiind reflectate corespunzator."

CEZAR II DA DURERI DE CAP LUI ILICI

Unul dintre punctele discutate de Marin Anton si Lucian Iliescu facea referire exacta si la ce oameni sa plece din functii, dar si cine sa ocupe functiile respective. Mai mult de atat, candidaturile la primarii trebuiau sa fie batute in cuie.

VANGHELIE - PRESEDINTE LA GIURGIU

Stire bomba. Vanghelie va prelua presedintia organizatiei PSD Giurgiu. E pe surse, dar foarte adevarata.
Vanzoleala din PSD nu putea sa nu aduca vreo pleasca si pe capul giurgiuvenilor... Pleasca se numeste Marian Vanghelie, care inghesuit de perspectiva aliantei cu PNL plus PC, isi cauta un culcus...

MUSTATEALA SAU MUSTACEALA?

Incercarea lui Badalau de a le (re)intra pe sub piele primarilor PSD nu prea are succes. Primarii social democrati mustacesc... Din surse demne de incredere, am aflat ca primarii cu pricina... Mustatesc... Pai cum sa nu fie asa, cand Vasile Mustatea i-a vizitat mai des decat Badalau, le-a promis ajutor de la CJ, si unora chiar le-a dat acest ajutor. Cum sa schimbe mustateala cu mustaceala?

sursa: giurgiu-news.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *