Stiri Gorj 19 mai 2011

Stiri Giurgiu  |  0 comentarii

Fugaru nu tace nici la ameninţări: Călinoiu îşi face de cap şi Ruşeţ se uită

Preşedintele PDL Cărbuneşti, Ion Fugaru, se ridică din nou împotriva preşedintelui PDL Gorj, Ion Ruşeţ, şi propune acţiuni împotriva Uniunii Social Liberale. Atitudinea paşnică a şefilor săi din partid îi dau democrat-liberalului de bănuit şi îi acuză pe lideri de trădare în favoarea PSD-ului. De aceeaşi părere sunt şi colegii săi de partid, care spun că este nevoie de elaborarea unui plan împotriva USL-ului.

Sindicaliştii dau asigurări: Complexul Mine Energie Oltenia, înfiinţat astăzi

Hotărârea de guvern ce prevede înfiinţarea Complexului Mine Energie Oltenia este astăzi pe ordinea de zi din şedinţa guvernului. Cel puţin asta susţin liderii de sindicat din Gorj care spun că ştiu din surse sigure că hotărârea va fi aprobată. Sindicaliştii mizează pe faptul că noua structură este mult mai uşor de înfiinţat şi asta pentru că Electra este scoasă din ecuaţie.

Poziţia sindicaliştilor faţă de cele 200 de concedieri de la CE Turceni

Complexul Energetic Turceni a propus sindicatelor un nou program de disponibilizări, program pe care sindicaliştii îl refuză categoric. Este vorba de o anexă la ordonanţa 36 ce reglementează venitul de completare al celor care pleacă din sistem cu plăţi compensatorii. Potrivit noului plan de restructurări, 200 de angajaţi ai complexului ar urma să plece acasă din care marea majoritate să fie personal TESA.

Un drum rapid prin Gorj, în atenţia ministrului Transporturilor

Ministrul Transportului analizează propunerea de realizare a unui drum „rapid“ pentru judeţului Gorj. În cazul în care proiectul va fi avizat, drumul se va reabilita pe ruta Salonic- Bulgaria- Calafat- Craiova- Filiaşi- Rovinari- Târgu Jiu- Bumbeşti Jiu- Petroşani- Haţeg- Simeria şi va avea o lungime de aproximativ 335 km (pe teritoriul României).

Călinoiu, supărat că primarii pesedişti au fost favorizaţi de Udrea

Preşedintele Ion Călinoiu, cel care face politică la conferinţele de presă ale Consiliului Judeţean Gorj, nu mai conteneşte cu nemulţumirile faţă de banii acordaţi de Ministerul Dezvoltării condus de Elena Udrea. Supărarea lui Călinoiu este de fapt aceea că nu-şi poate asuma în nici un fel acordarea acestor fonduri şi cum campania vine, preşedintele nu prea are cu ce să se laude.

Vremea Gorj                 
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Gârjoabă: Răuţ cere peste două miliarde de la CE Turceni

Corneliu Gârjoabă, directorul de resurse umane de la Turceni, susţine că Ion Răuţ a dat în judecată complexul pentru a obţine peste două miliarde de lei vechi. Acesta a declarat pentru Radio Infinit că suma de bani pe care Răuţ o pretinde ar însemna salariul acestuia din 2009 încoace, adică de când a fost dat afară din această unitate. Răuţ nu ştie însă cât are de recuperat pentru că nu a făcut nicio socoteală în acest sens. Răuţ a ocupat funcţia pe care o deţine acum Gârjoabă.

Primarul Pavel a plătit firmei lui Dian Popescu lucrări inexistente

Primarul din Peştişani, Florin Pavel, a plătit în anul 2009 peste un miliard şi jumătate de lei vechi pentru lucrări neexecutate şi materiale de construcţii inexistente. Plăţile au fost efectuate pentru realizarea unei bazei sportive din localitate. Prejudiciul care nu a fost recuperat a fost descoperit de Camera de Conturi Gorj în anul 2010, în timpul unui control. Nereguli au fost descoperite şi la Primăria Berleşti, unde s-a constatat că primarul plătise de două ori aceeaşi sumă pentru alimentarea cu apă a comunei.

Şeful Dina nu are voie să vorbească despre drumul de la Sadu

Firma din Budapesta, care trebuia să reabiliteze drumul de la Sadu, nu a cesionat lucrările. Ba mai mult ungurii nu mai au autorizaţie de construcţie şi nici nu şi-au anunţat intenţia de a face demersuri în vederea obţinerii ei. Şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj, care în urmă cu aproximativ o lună anunţase că lucrările au fost cesionate unei societăţi serioase din Piteşti, acum refuză să mai dea detalii în ciuda faptului că drumul continuă să fie un coşmar pentru şoferi.

Neamţu spune că UCB nu pierde specializările de master

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu Jiu ar putea să rămână fără cursurile de masterat de la toamnă. Ele vor rămâne în funcţie de clasificarea unităţii de învăţământ superior. Conducerea UCB spune că nu va rămâne fără aceste cursuri.

Târgujiencele îl aşteaptă pe Bote

Sosirea lui Catălin Botezatu la Târgu Jiu pentru a căuta cele mai frumoase tinere a stârnit interesul gorjencelor. Fie că este vorba de adolescente ori femei trecute de prima tinereţe, nu puţine sunt cele care s-au arătat interesate de condiţiile de participare la preselecţia show-ului organizat de renumitul creator de modă. Mai mult, o târgujiancă era dispusă să-şi aducă la preselecţie fetiţele de 8 şi 9 ani.

Surupăceanu şi Băsescu, faţă în faţă în sala de judecată

Deputatul de Gorj Mugurel Surupăceanu şi preşedintele Traian Băsescu au apărut ieri în faţa judecătorilor care trebuie să dea o sentinţă în procesul pe care şeful statului i l-a intentat parlamentarului social-democrat. Dosarul este unul care vizează afirmaţiile lui Surupăceanu conform căruia Băsescu şi puterea actuală ar fi susţinut consumul de etnobotanice din interese electorale, afirmaţiile fiind făcute în perioada alegerilor din 2009, vânzarea acestor produse fiind restricţionată ulterior.

SANEPID-ul a constatat că apa din Turceni nu este potabilă

Autorităţile din Turceni au primit ordin de la Sanepid să închidă fântânile din oraş. Motivul… apa nu este potabilă. Decizia îi revoltă însă pe mulţi dintre locuitori care nici vor să audă de o eventuală racordare la reţeaua de apă a oraşului de teama să nu plătească mai mulţi bani. Primarul din localitate susţine că va respecta decizia inspectorilor de la Sanepid imediat ce reţeaua de apă va fi pusă în funcţiune, în prezent fiind realizată în proporţie de 95%.sursa: pandurul.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *