Stiri Hunedoara 27 aprilie 2011

Stiri Hunedoara  |  0 comentarii

La Ribita, Sfintele Pasti, petrecute cu voie-buna

Sarbatoarea Pascala din acest an a fost petrecuta în comuna Ribita cu joc, cântec, sport, lansari de carte si inaugurari de terenuri sportive. Asa se face ca mai toti localnicii, de la mic la mare, au iesit la distractie, bucurându-se din plin de bunatatile culinare si programul special, oferite de primarie.

Sec de Liga a III-a, agitatie în Liga a IV-a

Derby-ul hunedorean din esalonul trei dintre FC Hunedoara si CFR Simeria s-a încheiat cu o remiza alba, lipsita de spectacol si adrenalina. În schimb, fotbalul a fost mai viu si mai atractiv în meciurile din etapa de sâmbata a Ligii a IV-a Hunedoara.

Înjuraturile si amenintarile l-au lasat mai sarac cu 200 de lei

Iepurasul a adus o amenda de 200 de lei pentru un argesean, care s-a gasit sa faca scandal în fata unui bar din Petrosani, chiar în a doua zi de Pasti. Jandarmii hunedoreni au fost sesizati ca, în fata unui bar din municipiul Petrosani, un barbat adreseaza injurii si ameninta cu acte de violenta o alta persoana.

Drumuri judetene, predate cãtre Ministerul Dezvoltãrii

Mai multe sectoare de drum judetean din Hunedoara, printre care si cele care duc la Sarmizegetusa Regia sau în statiunile turistice, vor fi predate catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Consiliul Judetean Hunedoara a aprobat, deja, predarea lor si urmeaza sa fie semnat protocolul de predare-primire. Drumurile respective sunt cuprinse în Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii si vor fi reabilitate cu fonduri de la MDRT.

S-au finalizat negocierile administratie-sindicate la ArcelorMittal

Administratia ArcelorMittal Hunedoara si sindicatele au finalizat negocierile pentru un nou contract de munca. Pentru sindicalisti, punctul cel mai important al acestor negocieri a fost cresterea salariilor.

Vremea Hunedoara                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

I-a golit casa concubinului

Un barbat de 47 de ani, din Brad, a suferit un soc în momentul în care a intrat în casa si a constatat ca i-a disparut toata aparatura electronica din locuinta. Cum usa nu era fortata, barbatul si-a dat seama ca hotul a folosit chei potrivite si a mers într-un suflet la politie, sa reclame furtul.

Turism în ritm de manea, cu acompaniament de Bach

Precum eroul povestii lui Ion Creanga, plecat în lume pe urmele prostiei omenesti, ne-am fi putut propune sa plecam prin tara, pentru a gasi kitsch-uri mai mari decât cele care au împânzit Deva în ultima vreme. Ajuns la Sibiu în a doua zi de Pasti – acest Sibiu care din 2007 încoace pare sa fi renascut din toate punctele de vedere! – nu am gasit nici statui, nici iepuri prin sensuri giratorii, nici lumânari uriase prin curtile bisericilor. Am gasit în schimb splendide rondouri cu lalele albe si rosii, multi turisti straini, curatenie si bun-gust.

Un mort si doi raniti grav într-un accident pe DN 7

A fost nevoie de numai o clipa de neatentie, pentru ca DN 7, pe raza localitatii Simeria Veche, sa se transforme în scena unui carnagiu.
Trei persoane au fost prinse ca într-o menghina în autoturismul care, pentru una dintre victime, s-a transformat în mormânt.

Ex-jiulist, arestat în Norvegia

Fost fotbalist la Jiul si la FC Caracal, Valentin Stancu  a fost arestat la Oslo, pentru infractiuni legate de falsificare de carduri, potrivit site-ului norvegian VG.no. Jurnalistii nordici noteaza ca anchetatorii ar fi descoperit dovezi concludente împotriva fotbalistului si a înca unui compatriot, într-o camera a unui hotel.

Spitalele din judet intra la clasificare

Conform ordinului dat de Ministerul Sanatatii, toate unitatile sanitare cu paturi sunt obligate sa solicite, în scris, noua clasificare la directia de sanatate publica (DSP), din aria administrativ teritoriala unde îsi desfasoara activitatea.

„Umilire” la start, „înviere” dupã 0-3

Componentii echipei Muresul Deva au fost în ton cu Sarbatoarea Pastelui si si-au asumat rolul modest de simple jaloane în prima repriza a meciului din deplasare cu Gaz Metan Craiova, fiind condusi cu 3-0 la pauza. Devenii s-au trezit în partea secunda, când au redus din diferenta si au avut o bara prin Octavian Dragan, pierzând cu 3-1.

Primarul Devei a adus Flacara Sfânta în judet

Pentru prima data, la bisericile ortodoxe din judetul Hunedoara, a fost aprinsa Flacara Sfânta, adusa de la Ierusalim. Primarul Devei,  Mircia Muntean, a facut toate demersurile si s-a deplasat sâmata la Cluj Napoca, pentru a primi, de la delegatia Bisericii Ortodoxe Române, Lumina care se aprinde la Mormântul Sfânt în fiecare an, cu câteva ore înaintea celebrarii Învierii Domnului.

Xenia, în sferturi la Mondiale

Pugilista Xenia Jorneac (foto) de la CSS Hunedoara – Constructorul Hunedoara s-a calificat, ieri, în sferturile de finala ale Campionatului Mondial de box feminin din Turcia 2011. Sportiva antrenata de Ilie Captari a avut tur liber în etapa 16-imilor de finala, iar în optimi, s-a impus prin superioritate în fata pugilistei Talantbek Kizy din Kyrgyzstan.

sursa: mesagerulhunedorean.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *