Stiri Hunedoara 3 mai 2011

Stiri Hunedoara  |  0 comentarii

Au zdrobit liderul

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani s-a impus la un scor concludent, 52-3, în faţa liderului, Rulmentul Bârlad, iar acum, elevii lui Alexandru Lupu aşteaptă o primă de joc consistentă, pe măsura efortului depus. „A fost un meci frumos, i-am lăsat pe oaspeţi să joace şi i-am prins descoperiţi. Cred că i-am umilit. Sunt foarte mulţumit de modul în care ne-am mobilizat şi mă bucur că ţinem pasul cu podiumul”, a declarat antrenorul principal Alexandru Lupu.

Protest aspru pedepsit

Echipa Aurul Certej a avut numai de suferit pentru decizia de a protesta la adresa arbitrajului, prin retragerea de pe teren la meciul din deplasare cu CS Vulcan. Pentru că jucătorii din Certej au părăsit terenul în minutul 43, imediat după golul de 1-0, în semn de protest pentru o semnalizare eronată a arbitrului asistent, Comisia de Disciplină a AJF Hunedoara a omologat jocul cu 3-0 în favoarea echipei CS Vulcan.

„Aşii” selecţionatei judeţene

Fotbaliştii Marius Mareş, Vlad Tudorache, Andrei Răducu şi Adrian Duma sunt patru dintre titularii selecţionatei Judeţene de Juniori U16, care au strălucit în meciul câştigat cu 3-2 în faţa echipei similare a judeţului Argeş. Toţi patru provin de la Club Jiul Petroşani şi au contracte de jucători profesionişti, deşi au vârste între 14 şi 16 ani.

Vremea Hunedoara                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Fãrã surprize în optimi

Echipele E.F.C. Anonimii, Alfa Team Cristur, Primavera Design şi AS Electroconat şi-au respectat statutul de favorite şi au câştigat la scoruri categorice meciurile din manşa tur a optimilor SuperLigii „RealSport” de Fotbal Amatori Deva. În doar două dintre cele şapte partide disputate scorul a fost strâns, iar calificarea e pe muchie de cuţit.

Ce se poate învăţa dintr-o nuntă regală…

Un milion de oameni care au fost prezenţi la Londra şi peste două miliarde care au privit nunta la televizor – un adevărat record! Dincolo de succese mediatice, cred că este important modul în care britanicii se raportează la monarhie şi la reprezentanţii ei – regina Elisabeta a II-a, prinţul Charles, William şi Kate, proaspeţi duci de Cambridge.

La Blăjeni, frumuseţea locurilor are superlativ

Asul din mânecă al edililor din comuna Blăjeni îl constituie zona de o frumuseţe aparte. Peisajele, aerul curat şi bogăţiile naturii îţi taie pur şi simplu respiraţia. Oamenii de aici nu sunt bogaţi, dar poartă multe comori în suflet. Plus că nu există nici urmă de aditivi alimentari sau de stres urban.

„Pantera Neagră” de patru ori lideră

Sportivii de la Clubul Pantera Neagră din Petroşani au participat la competiţia de thai-kick-boxing de la Hunedoara. Cei şase petroşăneni au obţinut patru locuri I, prin Raul Haşu, George Butnaru, Rareş Voina, Eduard Hariga şi două locuri II prin Dorel Filimon şi Bogdan Gaiţă

Peste 100.000 de cărţi, ţinute sub lacăt

Odată cu restructurările care au avut loc, în urmă cu câţiva ani, la nivelul Societăţii Siderurgica, actuală ArcelorMittal, a fost închisă şi biblioteca Sindicatului Siderurgistul.

Împăduriri în forţă, la Uricani

Câteva zeci de persoane au plantat, la finele săptămânii trecute, aproape 1.500 de puieţi în zona Bilugu din Uricani.
Acţiunea a fost realizată de voluntarii Clubului Alpin Valea Jiului şi Unităţii Zonale a Asociaţiei Search and Rescue Service (SARS) România. Aproximativ 50 de persoane, majoritatea din Valea Jiului, au participat la o acţiune de voluntariat, care a vizat plantarea de puieţi în zona Bilugu-Uricani, grav afectată de fenomenul despăduririlor.

Premieră de 1 Mai, la Băiţa

Ziua de 1 Mai a însemnat pentru localnicii comunei Băiţa, o zi mare, în care şi-au putut susţine echipa de fotbal reprezentativă a comunei, Şoimul Băiţa, într-un meci disputat pe teren propriu, cu formaţia Unirea Şoimuş.

Va fi exclus Mircia Muntean din PNL?

Liberalii ar trebui să hotărască astăzi, în şedinţa Consiliului Naţional Executiv al partidului, dacă îl exclud sau nu pe primarul Devei, Mircia Muntean, din PNL.

sursa: mesagerulhunedorean.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *