Stiri Hunedoara cfr somer job politia gripa spital volei handbal ue smurd stiri Hunedoare

Stiri Hunedoara  |  0 comentarii

Şocant! S-a asezat pe calea ferată si a asteptat să treacă trenul peste ea

Bântuită de gânduri întunecate, o femeie de 64 de ani, din municipiul Petroşani, a încercat să-şi pună capăt zilelor. Decisă să-şi ducă la bun sfârşit intenţia de a se sinucide, bătrâna s-a aşezat pe calea ferată şi a aşteptat sosirea trenului.

Cursuri gratuite de pregătire profesională

Şomerii hunedorenii care nu reuşesc să se integreze pe piaţa muncii pot participa la cursuri de pregătire profesională în cadrul unui proiect finanţat de Uniunea Europeană (UE). Meseriile în care aceştia pot obţine diplome de calificare care să le faciliteze accesul pe piaţa muncii sunt: recepţioner, secretară, lucrător comercial, ghid turism sau inspector resurse umane.

Furturi pe „drumul de fier”: atac la componente Şi vagoane încărcate cu cărbune

Un bărbat de 61 de ani, din Petroşani, şi un tânăr de 23 de ani, din Vulcan, sunt cercetaţi penal, după ce au fost prinşi la furat de poliţiştii Serviciului de Transporturi Feroviare (TF) Hunedoara. Potrivit acestora, primul a sustras mai multe componente metalice de la semnalele liniei de evitare Petroşani -Triaj - Petrila.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Niciun hunedorean nu s-a îmbolnăvit de gripă

Din ce în ce mai mulţi locuitori suferă de infecţii acute respiratorii, medicii de familie din judeţul Hunedoara raportând săptămânal un număr de îmbolnăviri, în creştere. Potrivit datelor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, până în prezent, doctorii de familie au diagnosticat, în judeţ, peste 1.300 de locuitori, ca suferind de infecţii acute respiratorii, din care aproximativ 580 au fost prenumonii.

„Front comun”pentru spitalul şi judecătoria din Orăştie

Preconizatele închideri ale celor două instituţii au pus pe jar nu doar autorităţile locale, ci şi pe alţi primari din zonă. Satul Grădiştea de Munte din comuna Orăştioara de Sus este situat la 45 de kilometri de cel mai apropiat spital, cel de la Orăştie, iar localitatea Balşa este la vreo 50.

CSŞ Deva joacă în deplasare în CN de volei

Aşa cum era de aşteptat, echipa de volei junioare de la Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) din Deva s-a impus în prima partidă oficială din acest an. Evoluând pe teren propriu, fetele pregătite de profesorul Violeta Bota, au depăşit clar, cu 3-0, pe CS Şoimii Lipova.

Handbal si sah la Simeria

Dacă, din păcate, în unele locuri activitatea sportivă şcolară aproape că nu mai există, în altele, în schimb, aceasta se dezvoltă. Un astfel de caz fericit îl întâlnim şi la Şcoala Generală „Sigismund Toduţă” din oraşul hunedorean Simeria.

Bătălii „fierbinţi” pentru medalii

Iată-ne ajunşi şi la ultimul episod al periplului nostru prin competiţiile sportive majore ale anului recent început. Poate pare surprinzător, dar în luna decembrie nu în sporturile de iarnă se vor desfăşura principale competiţii, ci în alte ramuri.

sursa: servuspress.ro

Sindicaliştii au „muls” ilegal de bani Compania Huilei

Compania Naţională a Huilei Petroşani a acordat ilegal sindicatelor miniere bani în baza fondului de 5,8 la mie, constituit la nivelul CNH. Tribunalul Hunedoara a dispus, ieri, respingerea acţiunii în contencios administrativ, formulată de CNH împotriva Curţii de Conturi.

Lãpugiu de Jos se dezvoltã cu bani europeni

Deşi aflat la primul său mandat, Alin Traian Chiorean (medalion), primarul comunei Lăpugiu de Jos, nu concepe să nu lase lucruri bune în urma sa. Aşa se face că este unul dintre puţinii edili care poate spune că face faţă crizei. Probabil şi pentru că a înţeles că, în administraţia locală, oricât ai vrea, nu poţi schimba lucrurile de la o zi la alta.

E vremea investitiilor la Veţel

Un primar bun e un primar chibzuit. Cu toate că Veţelul nu este o comună cu carenţe la capitolul financiar, datorită activităţilor desfăşurate pe teritoriul său de societăţi comerciale importante, posibilitatea atragerii de fonduri a fost luată în calcul de Ioan Henţiu (foto), edilul comunităţii de aici, astfel încât, realizarea investiţiilor proiectate să rupă cât mai puţin din bugetul local.

Hoţii acţionau în gaşcă

Şase tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 34 de ani, sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au sustras mai multe componente auto şi produse electronice din incinta unei societăţi comerciale din Deva.

Ambulanţă SMURD, implicată într-un accident rutier

O autoutilitară ce aparţine Serviciului Mobil de Urgenţă, Resuscitare şi Descarcerare Vulcan a fost serios avariată ieri, în jurul prânzului, pe când era într-o misiune.

sursa: mesagerulhunedorean.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *