Stiri Hunedoara politia amenda sofer lux spital datorie cfr handbal victorie alocatie

Stiri Hunedoara  |  0 comentarii

Poliţiştii hunedoreni au dat, în 2010, amenzi de peste 4 milioane de euro

Greşeala se plăteşte... scump! Au simţit-o pe pielea lor sutele de hunedoreni care, anul trecut, au avut de-a face, într-un fel sau altul, cu poliţia. Acţiunile desfăşurate, în 2010, de poliţiştii din judeţul Hunedoara s-au concretizat cu un număr uriaş de amenzi aplicate în toată această perioadă, a căror valoare totală se ridică în jurul sumei de 4,2 milioane de euro (17.500.000 de lei).

Posturile de poliţie „de la sate”ar putea dispărea pentru că reprezintă „un lux”

Un proiect de reformare al Poliţiei Române, ce ar putea fi aplicat în doar câteva luni, aduce schimbări drastice în sistem. Măsurile vizează, în special, posturile de poliţie comunale, care vor fi desfiinţate.

Spitalul din Orăştie „scapă” de datorii

Deşi este una dintre unităţile medicale propuse spre desfiinţare, activitatea desfăşurată la Spitalul Municipal din Orăştie demonstrează contrariul. Astfel, numărul externărilor efectuate anul trecut a depăşit cu şapte procente cel prevăzut în contractul cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Hunedoara, ceea ce înseamnă că spitalul este unul căutat, inclusiv de oameni care nu locuiesc în regiune.

2011 aduce un nou val de concedieri la CFR

Pentru angajaţii hunedoreni care lucrează în cadrul CFR, veştile proaste cu care noul an i-a întâmpinat par să se concretizeze în cel mai scurt timp. Astfel din cele trei variante de reorganizare a companiei de Căi Ferate Române(CFR) prezentate liderilor de sindicat de către ministrul Transporturilor Anca Boagiu, toate prevăd disponibilizări masive.

România a învins degeaba Australia

Echipa de handbal masculin a României a reuşit prima victorie la ediţia din acest an a Campionatelor Mondiale (CM) din Suedia. Băieţii antrenaţi de hunedoreanul Vasile Stângă au învins modesta reprezentativă a Australiei cu 29-14 (14-6), după un meci care va conta doar pentru palmares.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Devencele pot termina turul pe o poziţie retrogradabilă

Aşa cum am anunţat şi în ziarul nostru de ieri, într-un joc contând pentru etapa a XII-a (penultima a turului) din Liga Naţională de handbal feminin, Cetate Deva pierdut, pe teren propriu, în faţa echipei HCM Roman. Practicând un joc dezlânat, devencele au fost învinse cu 25-31 (11-16), echipa câştigătoare fiind deja cunoscută încă după primele 20 minute de joc.

Deva şi-a împărţit victoriile cu Clujul

Sala de sport a Liceului „Horea” din Deva a găzduit o interesantă „dublă” la baschet, meciurile contend pentru etapa secundă din grupele sferturilor de finală din cadrul Campionatului Naţional (CN), la juniori I şi II. Adversare au fost echipele de la Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) din Deva şi CSŞ Viitorul „U” Mobitelco Cluj Napoca.

Chiulangiii hunedoreni riscă să-şi piardă alocaţia

Pe parcursul anului şcolar 2009-2010 din totalul celor 58.597 de elevi hunedoreni peste 6.000 au avut nota scăzută la purtare. Principala cauză a fost numărul mare de absenţe acumulate pe parcursul unui semestru. Practic circa 10 la sută dintre elevii hunedoreni „uită” să mai dea pe la şcoală.

Şomerii tineri şi vârstnici - ajutaţi să-şi găsească o slujbă

Consiliere profesională şi medierea muncii în vederea angajării vor fi acordate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţ, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, derulat de Asociaţia Non profit „Iancu de Hunedoara - PAEM” Hunedoara, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM).

sursa: servuspress.ro

Se închid spitalele orăşeneşti din judeţ?

Mai multe spitale din judeţul Hunedoara riscă să fie închise în acest an. Este vorba despre unităţile din Orăştie, Brad, Petrila, Vulcan şi Lupeni. În urma reorganizării din sistemul de sănătate, în judeţul nostru ar urma să fie desfiinţate peste 300 de paturi, dintr-un număr total de 3.562.

La Eco Sid se lucrează nemţeşte

Înfiinţată în anul 2004, Eco Sid are scopul de a ecologiza şi de a utiliza terenurile din perimetrul fluxului tehnologic primar al Combinatului Siderurgic Hunedoara, închis în anul 1999. Azi, Eco Sid administrează reabilitarea terenului de 138 hectare, de pe suprafaţa căruia, rând pe rând, cele aproximativ 350 de clădiri, majoritatea aflate în stare de ruină, vor cunoaşte drumul demolării.

„Mărgan”, un trofeu pentru poliţişti

Un bilanţ al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Hunedoara pentru anul 2010 scoate în evidenţă faptul că prinderea interlopului devean, Cornel Crâznic, zis „Mărgan”, reprezintă una dintre principalele reuşite ale poliţiştilor din anul trecut.

Victorie înainte de cantonament

FC Hunedoara a dispus cu 5-1 de FC Cugir (Liga a IV-a), în primul meci amical al iernii, disputat sâmbătă pe Stadionul „Constructorul”. Pe baza prestaţiei jucătorilor în acest joc test, antrenorul Ioan Petcu a stabilit lotul cu care alb-albaştrii au plecat, ieri, în cantonament la Băile Felix.

Proclamaţia de la Hypermarket

Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile dă dimensiunea completă a modului în care a decăzut politica în România.
Cu vreo două luni în urmă, am răsfoit o parte din presa interbelică, mai precis cotidianele Dimineaţa şi Adevărul, începând cu anul 1921. Vreau să vă spun că, politicienii noştri interbelici, cu toate păcatele lor, păreau mai serioşi şi în nici un caz atât de miştocari, de cinici precum cei de-acum.

Urmărit naţional, prins într-un bar din Deva

Aceştia au reuşit prinderea unui bărbat, din comuna Vălişoara, aflat în urmărire naţională din luna iulie 2009. Alin L, în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Brad la un an şi jumătate de închisoare pentru infracţiuni la legea circulaţiei.

sursa: mesagerulhunedoreanr.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *