Stiri Ialomita 11 mai 2011

Stiri Ialomita  |  0 comentarii

Fotbal, Liga IV: Se-ncinge lupta în coada clasamentului

Viticola Fetesti este în acest final de sezon detonator de bombe în Liga a IV-a. Dupa succesul la masa verde cu Victoria Amara, fetestenii au trecut si de Andrias Andrasesti într-un meci în care gurile rele spun ca au primit de 11 ori verde catre poarta echipei cu nocturna la purtator.

Sport scolar: Slobozia, capitala fotbalului gimnazial

În perioada 5-8 mai, Slobozia a gazduit turneul final al Olimpiadei Nationale Scolare la Fotbal, categoria gimnaziu-urban. 80 de copii care dorm cu pozele lui Messi sau Ronaldo sub perna, visînd ca într-o zi sa îmbrace tricoul Barcei sau Realului, au venit alaturi de profesori cu gîndul la primul titlu din cariera lor.

Uita-te, mîine nu vei avea la ce sa mai privesti: Stavar a interzis televizorul în cancelarii

Într-o perioada cînd libertatea de exprimare este invocata la toate colturile, iar dreptul la libera alegere este o tema la mare cautare, boierul Stavar continua sa-si biciuiasca obstea de directori scolari. Iar ultima dintre decizii vizeaza specimenele «pierde-vara» ce îsi consuma inutil existenta în cancelariile scolilor ialomitene. Sau cel putin asa sustine generalul, ca doar d-aia-i general!

Vremea Ialomita
                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Miliarde pentru poduri de milioane: Administratia Ciuperca scumpeste podul de la Ciochina cu 25%

Începute în toamna anului 2009, lucrarile de «ranforsare si modernizare» a drumului judetean 201B se apropie de final. Nu si cheltuielile. Potrivit oficialilor judeteni, lucrarile suplimentare pentru consolidarea podului de la Ciochina, parte integranta a celor 19 kilometri de traseu, au generat o crestere a valorii contractului cu aproape 25 de procente.

sursa: independentaonline.ro

Se cutremura Urziceniul!

Astazi, Urziceniul va fi scena unui exercitiu de alarmare fara precedent. Simularea are ca obiectiv principal pregatirea fortelor de interventie dar si a populatiei, pentru a face fata unui seism de mare intensitate din Muntii Vrancea.

Bun e spirtul ghirghiuliu…

Doi barbati din Slobozia au murit dupa ce au consumat împreuna un litru de alcool tehnic, cumparat de la un magazin de piese auto din oras.

Iar Gura Ialomitei?

Modalitatea de decontare a abonamentelor de transport pentru cadrele didactice navetiste se afla în vizorul Institutiei Prefectului, în urma unor sesizari facute de dascalii ialomiteni.

Un individ de 20 de ani din Platonesti a fost arestat pentru viol

Victima este o femeie de 35 de ani care în zorii zilei de duminica s-a trezit în casa cu un necunoscut si abuzata sexual.
Pe la orele 4, barbatul a patruns în locuinta prin fortarea usii de la intrare si prin violenta a întretinut raporturi sexuale cu femeia pe care a gasit-o într-o dependinta a casei.

800 de metri patrati pentru Directia Judeteana pentru Evidenta Persoanei

De curând, Directia Judeteana pentru Evidenta Persoanei are la dispozitie pentru functionare tot etajul II din imobilul alaturat sediului Raiffeisen Bank Slobozia.

sursa: guraialomitei.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *