Stiri Ialomita 19 mai 2011

Stiri Ialomita  |  0 comentarii

Amenzile mari şi frica de puşcărie şi-au făcut efectul

Campania insistentă a inspectorilor de muncă pentru depistarea cazurilor de salariaţi plătiţi la negru a crescut numărul de contracte noi de muncă.
În primele zece zile lucrătoare ale lunii Mai, la Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomiţa au fost declarate 1.500 de noi acorduri de angajare, mai multe cu o mie decât contractele încetate în perioada 1-13 Mai.
Şeful Serviciului de Evidenţa Muncii, Aurelia State, precizează că principalele domenii în care s-au făcut angajări sunt construcţiile şi comerţul.

Şi jandarmii şcolarizează

Ultima armă a Ministerului Administraţiei şi Internelor a scos pe piaţă oferta locurilor vacante din şcolile de specialitate.
Şeful compartimentului de resurse umane din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, căpitan Mihai Gheorghe, precizează că proiecţia şcolară este gândită pe termen lung, iar după cei trei ani de studii, candidaţii de astăzi vor avea şi locurile asigurate în inspectoratele judeţene.

În Ialomiţa, anul trecut au fost traficate 20 de persoane, în majoritate bărbaţi

Autorităţile judeţene s-au întâlnit cu reprezentanţii Autorităţii Naţionale Împotriva Traficului de Persoane pentru a stabili măsuri de combatere a fenomenului.
Comisarul şef al Agenţiei Naţionale, Petre Bercaru, a precizat că traficului de persoane ia amploare din cauza sărăciei.

Alarmarea ca o glumă

Ieri, în Slobozia a sunat alarma de dezastre, care anunţa producerea unui nor toxic, precum şi pericolul de intoxicare. În ciuda apelurilor făcute de autorităţile locale către populaţie, slobozenii care se aflau pe stradă la acea oră nu aveau idee despre ce se întâmpla şi, chiar dacă au auzit mesajul de averizare prin portavoce, nu s-au grăbit să se adăpostească.

Vremea Ialomita                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Accident grav pe varianta Sloboziei

O persoană, încă neidentificată, a fost accidentată grav de un autoturism ieri după-amiază pe varianta ocolitoare a municipiului reşedinţă de judeţ.
Accidentul a fost anunţat în jurul orei 14, în timp ce un slobozean de 40 ani, conducea un autoturism pe varianta municipiului şi a acroşat un pieton care a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În Ialomiţa se înregistrează o epidemie de vărsat de vânt

Faţă de primăvara anului trecut, cazurile de varicelă raportate şi înregistrate la Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică s-au triplat.
Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihaela Dumitrescu, precizează că în cazuistica actuală s-a înregistrat şi un focar la Grădiniţa cu program prelungit de la Tribunal.

Zărzărică zărzărea

Cei mai buni artişti amatori din judeţ vor evolua vineri pe scena Căminului Cultural din Vlădeni în cadrul celei de a 19-a ediţii a festivalului judeţean de folclor ,,Zărzărică-zărzărea“.
În concurs sunt interpreţi şi formaţii artistice din 15 comune ialomiţene, calificaţi la fazele zonale.

Staţi liniştiţi la locurile voastre!

Direcţia Sanitar Veterinară Ialomiţa ne linişteşte: produsele alimentare de larg consum nu sunt radiate în urma exploziei nucleare din Japonia!
După o perioadă de monitorizare a gradului de contaminare radioactivă a produselor alimentare şi a furajelor pentru animale, determinările radioactive se încadrează în limitele normale.

Vara pe uliţă

Circulaţia pe străzile asfaltate ale unor comune din Ialomiţa a devenit la fel de aglomerată ca în oraşele judeţului. Marti după amiază, la Mihail Kogălniceanu, conducătorul unui moped a lovit un biciclist, accident soldat cu rănirea a trei persoane..sursa: guraialomitei.com

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *