Stiri Ialomita pdl ialomita csm unirea ambulanta medic scoala ialomita primar

Stiri Ialomita  |  0 comentarii

Consilierii PD-L au părăsit şedinţa!

Miercuri, 26 ianuarie, sala de şedinţe a Centrului Cultural «Ionel Perlea». Puţin după orele 15.00, consilierii judeţeni s-au întrunit în prima şedinţă de lucru a anului 2011. Am vrut să spunem prima şedinţă cu scîntei, căci la jumătatea lucrărilor consilierii PD-L au decis în majoritate să părăsească plenul şedinţei, contestînd modul în care preşedintele Silvian Ciupercă a înţeles să prezideze şedinţa de Consiliu Judeţean...

Ne-a bătut din nou Ploieştiul

Fără Simona Balcan, operată de menisc şi ieşită din circuit pentru aproximativ o lună, fără Mihaela Stănciulescu la rîndu-i accidentată, CSM Unirea Slobozia s-a aflat duminică, 23 ianuarie, în faţa unei misiuni extrem de dificile la Ploieşti.

Bebeluşi purtaţi pe drumuri

Un nou scandal cu accente dramatice stă să izbucnească în sănătatea ialomiţeană. Medicii pediatri ai Spitalului din Urziceni acuză Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa că refuză sistematic preluarea nou-născuţilor cu probleme medicale. În replică, managerul Ambulanţei Radu Paros susţine că la mijloc este vorba de «deficienţe din punct de vedere al dotărilor»... În tot acest timp însă, nou -născuţii cu probleme medicale aşteaptă să fie îngrijiţi de personal medical autorizat.

Fotbal, Liga a IV-a.Campionatul se reia în martie

Cele 16 echipe angrenate în Campionatul Ligii a IV-a Ialomiţa vor reintra în focurile competiţiei pe 5 martie 2011. Atunci este programată prima etapă a returului care, printre altele, propune un duel interesant între una dintre pretendentele la promovare, Victoria Amara şi Recolta Gheorghe Lazăr, echipă care rămîne un adversar incomod.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Boierul Stavăr împarte banii publici pentru clienţii politici

La 3 luni de la promisiunea că va obţine bani pentru achitarea restanţelor pe şantierele şcolare deschise în unităţile de învăţămînt din Ialomiţa, inspectorul general Ilie Stavăr s-a ţinut de cuvînt. Numai că exact ca în bancul acela de la Radio Erevan: «nu a dat, ci a luat, şi nu era maşină, ci doar bicicletă».

Condiţiile de igienă de la Spitalul Judeţean Slobozia, deficitare

Scandalul răsunător al «Rotavirusului» de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia s-a stins... Copiii infectaţi cu virusul intraspitalicesc au fost transferaţi la Bucureşti, Secţia a fost dezinfectată, unitatea sanitară a fost inspectată ministerial, iar Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa a finalizat ancheta epidemiologică la Secţia de Pediatrie a Spitalului... Rezultatele?

PRIMAR BOGAT, PRIMAR SĂRAC

În plină criză financiară, în anul 2010, Ialomiţa dovedeşte că are resurse pentru a-şi susţine administraţia locală. E drept, oazele de bunăstare sînt puţine şi mai degrabă simbolice. Dar tocmai de aceea, merită menţionate. Iată, prin urmare, o statistică inedită care confirmă faptul că un număr de 11 administraţii din mediul rural au încasat în 2011 din impozitele pe venit mai mult decît au prognozat iniţial.

Liberal-democratul independent Paros se înfige în ţurloaiele social-democratului Ciupercă

Stimaţi cititori, lui Ionaşcu i s-a îndeplinit visul! Paros şi-a descleştat colţii din muşchii fesieri ai primarelui nea Gabi şi s-a repezit în ţurloaiele şefului de partid Ciupercă! Ce anume să se fi petrecut cu buldogul independent al democrat-liberalilor ialomiţeni? Să fie vorba doar despre o simplă revenire triumfală în atenţia opiniei publice sau de plictiseală? Să se fi săturat Paros de funcţia de şef la Ambulanţă şi să-şi dorească mai mult, adică pe cea de şef la Casa de Sănătate? Întrebări adînci care-şi aşteaptă răspunsurile profunde.

Ialomiţa: Unire administrativă în faţa Prefecturii

Ziua Unirii la Slobozia a fost serbată doar de autorităţile locale şi judeţene, adunate în faţa Palatului Administrativ. În semn de sărbătoare a Unirii Principatelor Române, autorităţile au organizat un complex de activităţi culturale dedicate momentului de 24 ianuarie.

sursa: independentaonline.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *