Stiri Ialomita politia fotbal sport politia facebook meserie publicitate stiri Ialomita

Stiri Ialomita  |  0 comentarii

Administraţia slobozeană a decis înfiinţarea Poliţiei Locale

Decapitată la începutul ultimului semestru al anului trecut, Poliţia Comunitară din Slobozia a fost resuscitată printr-o decizie a Consiliului Local. Proiectul de hotărîre a fost aprobat în cadrul unei şedinţe extraordinare desfăşurată luni, 17 ianuarie şi oferă locuri de muncă pentru 46 dintre angajaţii concediaţi de Guvernul Boc. Cu ce rezultate pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor din Slobozia, rămîne de văzut.

Chiţu se pregăteşte cu PSV Eindhoven

Începînd cu 16 ianuarie, fostul jucător al Unirii Slobozia, atacantul Aurelian Chiţu a plecat într-un stagiu de pregătire de o săptămînă în Olanda, alături de celebra echipă PSV Eindhoven. Fotbalistul care în martie va împlini 20 de ani este originar din Platoneşti. A plecat spre fotbalul mare din Liga a III-a, de la Unirea Slobozia, unde a evoluat sub comanda antrenorilor Marian Catană şi Ion Răuţă. S-a impus de la 17 ani prin evoluţiile sale, iar la un amical cu Viitorul Constanţa i-a atras atenţia lui Gheorghe Hagi, care l-a transferat imediat la echipa dobrogeană

Doru Bodeanu şi Costel Iordache, mandate pentru 29 de zile

În cursul zilei de luni, 17 ianuarie 2011, Doru Bodeanu şi Costel Iordache, asociaţii şi administratorii de fapt ai Texas Oyl SRL Slobozia, precum şi Viorica Cristea, contabila societăţii, au fost arestaţi.
Dacă vă amintiţi, undeva pe la jumătatea lunii noiembrie 2010, aduceam în discuţie percheziţiile poliţiştilor din cadrul IGP-Direcţia de Investigare a Fraudelor la domiciliile lui Doru Bodeanu, Costel Iordache, precum şi la cel al Vioricăi Cristea, contabil în cadrul firmei Texas Oyl SRL.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

«Tamponator auto», meserie pe FACEBOOK

În urmă cu un an, cînd autorităţile locale au decis să facă din patru bucăţi de stradă din Slobozia artere de circulaţie cu sens unic, nimeni nu şi-ar fi închipuit că această iniţiativă avea să devină sursa unei viitoare afaceri. Inevitabil, însă, acest lucru s-a întîmplat.

Şefii descentralizatelor, aleşi pe taloane de mică publicitate!

După doi ani de sterpe fulgerări pe bolta Parlamentului, deputatul de pe Colegiul 2-Ialomiţa, Marian Neacşu se întoarce în «cercul nostru strîmt», de muritori obligaţi să suporte toţi copiii de casă ai partidelor din arcul guvernamental (asta ca să folosim o expresie atît de dragă inimii sale). Se întoarce, dar nu oricum

sursa: independentaonline.ro

Un tir care transporta autoturisme de la Piteşti spre Constanţa, s-a blocat în podul de la Ţăndărei

În urma impactului, 4 dintre maşinile remorcate s-au împrăştiat pe carosabil şi au fost avariate.
Şoferul nu a ţinut cont de semnele de circulaţie care restricţionează circulaţia vehiculelor cu o înălţime mai mare de 3,5 metri şi a lovit cu remorca, bara de protecţie a podului.

Centru de permanenţă medicală

Medicii de familie din Ialomiţa vor avea obligaţia de a asigura în afara programului de lucru continuitatea asistenţei medicale primare în centre de permanenţă.

Ceaţă şi vizibilitate redusă pe arterele de circulaţie care străbat judeţul
20 ianuarie 2011
În ultimele 2 zile, mai multe accidente rutiere s-au produs din cauza condiţiilor meteo-rutiere, în urma cărora doua persoane au decedat şi 4 au fost rănite.

Mai avem nevoie şi de iarbă

Pentru îmbunătăţirea calităţii mediului, în Ialomiţe este nevoie de împădurirea a 250 de hectare integrale şi refacerea a 300 de plantaţii calamitate.
În primele trei săptămâni ale anului, 91 de copii din Ialomiţa au fost lasaţi în grija statului

Savarina la control

control Zi grea pentru producătorii de produse de patiserie de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Poliţişti de Investigare a Fraudelor şi comisarii Gărzii Financiare au desfăşurat ieri un control, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul producerii şi comercializării produselor de panificaţie.

sursa: guraialomitei.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *