Stiri Ialomita psd pdl ziua unirii prefectura hora asigurare auto referendum apa

Stiri Ialomita  |  0 comentarii

Liberal-democratul independent Paros se înfige în ţurloaiele social-democratului Ciupercă

Stimaţi cititori, lui Ionaşcu i s-a îndeplinit visul! Paros şi-a descleştat colţii din muşchii fesieri ai primarelui nea Gabi şi s-a repezit în ţurloaiele şefului de partid Ciupercă! Ce anume să se fi petrecut cu buldogul independent al democrat-liberalilor ialomiţeni? Să fie vorba doar despre o simplă revenire triumfală în atenţia opiniei publice sau de plictiseală?

Unire administrativă în faţa Prefecturii

Ziua Unirii la Slobozia a fost serbată doar de autorităţile locale şi judeţene, adunate în faţa Palatului Administrativ. În semn de sărbătoare a Unirii Principatelor Române, autorităţile au organizat un complex de activităţi culturale dedicate momentului de 24 ianuarie. Manifestarea de aproximativ o oră a cuprins defilări, intonarea imnului de stat, dar şi un program artistic susţinut de Ansamblul Folcloric «Doina Bărăganului».

Jungla din piaţa ialomiţeană a asigurărilor auto

Firme de asigurări care refuză plata daunelor. Dosare purtate prin instanţă zeci de luni. Brokeri care refuză încheierea poliţelor CASCO la firme insolvabile. Tamponatori de meserie care şantajează şoferii slabi de înger. Şi peste toate, Omerta! O lege a tăcerii care se întinde peste o piaţă potenţială de 50 de mii de autovehicule. Cît despre legea asigurărilor, aceasta a fost scrisă şi rescrisă tocmai pentru a fi încălcată mai bine!

Referendumul de la Căzăneşti, (RE)reloaded

La mai puţin de un an de la Referendumul precedent, zece cetăţeni ai oraşului Căzăneşti vor din nou... Referendum. Asta pentru că data trecută încercarea de a readuce localitatatea la statutul de comună a fost fraudată! Cel puţin aşa susţin iniţiatorii.

Urban recunoaşte că apa poate fi cancerigenă... «accidental»

SC Urban, furnizorul de apă în cîrca căruia se răsfrîng de doi ani încoace toate bubele rele ale apei, s-a văzut obligat la rîndu-i să reacţioneze la declaraţiile prefectului Teculescu. Într-un comunicat de presă remis, ce coincidenţă, concomitent cu cel al primarului Gabi Ionaşcu, conducerea SC Urban susţine: «Asistăm cu îngrijorare la graba cu care se fac declaraţii de presă şi afirmaţii legate de calitatea serviciilor noastre».

sursa: independentaonline.ro

Info trafic – 24 ianuarie 2011 ora 09:45

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că la această oră (09.45) pe raza judeţului, din cauza formării poleiului şi a zăpezii abundente, traficul  rutier este întrerupt pe următoarele segmente de drumuri judeţene: [...]

L-a furat pe tactal sau

Furt în familie la Bărbuleşti !!! Un bărbat din localitate a sunat la 112 pentru a anunţa că fiul său vitreg de numai 15 ani i-a sustras autoturismul parcat în faţa casei şi a plecat la plimbare,  spre Armăşeşti.

sursa: guraialomitei.ro


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *