Stiri Iasi 11 mai 2011

Stiri Iasi  |  0 comentarii

La vara, faceti economii pentru facturile de la iarna! Incalzirea, mai scumpa cu 44%

Seful delegatiei FMI in Romania, Jeffrey Franks, a anuntat ieri intentia Guvernului de a renunta la subventia acordata pentru plata combustibilului in sezonul rece. In iarna care a trecut, iesenii au platit 185 de lei pe gigacalorie. In februarie, pretul aprobat de Consiliul Local a fost de 205 lei, dar acesta nu s-a aplicat inca, deoarece prefectura a atacat hotarirea. Daca subventia va fi eliminata complet, pretul unei gigacalorii va ajunge la 266 lei. Luind in calcul pretul de 185 de lei, cresterea va fi de 44%. Un metru cub de apa calda ar putea ajunge in jur de 17 lei, la care se va adauga si canalizarea. Fata de pretul aprobat in februarie de 205 lei/Gcal, cresterea ar fi de numai 30%.

O alianta cu scintei intre UNPR si partidul lui Dan Diaconescu?

Alianta ar putea functiona la alegerile locale de anul viitor, dar candidatura la sefia Consiliului Judetean e saminta de scandal. Luminita Iordache (UNPR): "il sustinem pe domnul Simirad". Traian Dobre (PPDD): "eu cred ca nea Costica se pregateste de pensie". Constantin Simirad (independent): "Dobre este perseverent, a mers atita timp din insucces in insucces".

Iata cum au motivat judecatorii falimentul firmei Nicolina SA!

Implicarea slaba a reprezentantilor firmei a constituit unul din motivele pentru care judecatorii au decis ca firma ieseana sa intre in faliment. "Sintem prea mici in comparatie cu altii", se apara directorul fabricii.

Vremea Iasi                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Sase trasee disponibile pentru transportatorii din judet

Consiliul Judetean cauta transportatori pentru sase trasee din judet.
Acestia ar urma sa opereze pe traseele Hirlau - Sipote - Halceni, Pascani - Motca - Ciohorani, Pascani - Verseni - Ciohorani, Pascani - Scheia - Butea, Pascani - Ruginoasa - Helesteni si Tirgu Frumos - Razboieni - Prigoreni.

Sedinta a Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor la Iasi

Comisia de Aparare din cadrul Camerei Deputatilor ar putea tine o sedinta la Iasi. Anuntul a fost facut de catre deputatul UNPR Luminita Iordache, care va veni la Iasi special pentru acest eveniment.

Tabara se opune cumpararii de terenuri agricole de catre nerezidenti

 Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca incurajeaza investitiile straine in agricultura, dar se va opune categoric unei modificari a legislatiei care sa permite vinzarea terenurilor agricole catre nerezidenti. "Nu vind teren agricol celor care nu au rezidenta in Romania, indiferent cine sint - arabi, nearabi, albi, negri, blonzi, albastri, n-are importanta‚Äú, a spus Tabara.

Un hot "invizibil" ne umbla prin portofele in fiecare luna

 Inflatia anuala a urcat de la 8,01% in martie la 8,34% in aprilie, atingind maximul din iulie 2008, dupa ce rata lunara s-a situat la 0,66% in principal ca urmare a scumpirii energiei electrice, cartofilor, fructelor proaspete, zaharului si tigarilor, reiese din datele INS.

sursa: ziaruldeiasi.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *