Stiri Iasi 19 mai 2011

Stiri Iasi  |  0 comentarii

Scandalul "Sex in cancelarie", transat in favoarea directorului

El fusese acuzat de coruptie sexuala, in legatura cu o eleva care se indragostise de el. Fostul director al scolii din satul Runcu, comuna Tibana, a ramas cu solutia de achitare in dosarul in care a fost acuzat de coruptie sexuala.

Fetita salvata cu elicopterul dupa o imbrinceala intre copii, la gradinita

Fetita de cinci ani a fost adusa de urgenta de la Husi. O fetita in virsta de cinci ani si jumatate din orasul Husi a fost adusa la Iasi cu elicopterul SMURD in dupa-amiaza zilei de marti. Fetita ajunsese initial in spitalul din localitate in urma unui accident petrecut in gradinita. Medicii de acolo au decis insa ca starea ei este prea grava si rezolvarea problemelor ei de sanatate depaseste competenta lor.

Vremea Iasi               
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Raportul expertilor din "Dosarul tramvaiului-ghiulea": 1.500 pagini

Avocatii sint nemultumiti ca, fiind prea lung, nu au avut timp sa il studieze. In raport scrie ca vatmanul ar fi actionat pina la limita doua dintre frine. In acest caz, de ce nu s-a oprit tramvaiul?
Tramvaiul implicat in accidentul de la Fundatie avea sistemul de frinare functional. Aceasta este concluzia oficiala a expertului care a intocmit raportul de expertiza tehnica a vagonului. In plus, acesta a mentionat in document ca toate cele trei sisteme de frinare ale tramvaiului au fost actionate de vatmanul Cristian Diaconu, cel care conducea vagonul in momentul accidentului.

O soferita a lovit cinci masini

Astazi, in jurul orei 02.00, R Amalia, de 31 ani, din Iasi, in timp ce conducea un autovehicul pe strada L. Catargi, spre Policlinica nr. 1, intr-o curba la stanga, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra directiei si a intrat in coliziune cu cinci autovehicule parcate.

Dosarul "Rutiera" s-ar putea intoarce la Parchet

Avocatii celor 14 inculpati in dosarul "Rutiera" au solicitat astazi ca instanta sa dispuna intoarcerea cauzei la Parchet. Avocatii au invocat motive de nulitate, sustinind ca rechizitoriul ar trebui refacut de procurori.

Toti agentii din lotul "Albita" au fost pusi in libertate azi noapte

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis recursurile formulate de cei 22 de agenti arestati in lotul Albita.
Singurul care a ramas dupa gratii este fostul sef al PTF Albita, Daniel Corban.
Toti agentii din lotul "Albita" au fost pusi in libertate azi noapte
Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis recursurile formulate de cei 22 de agenti arestati in lotul Albita.
Singurul care a ramas dupa gratii este fostul sef al PTF Albita, Daniel Corban.sursa: ziaruldeiasi.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *