Stiri Iasi 30 mai 2011

Stiri Iasi  |  0 comentarii

Razboi total, cu harti din satelit si audieri la DNA

Comuna Halaucesti este scena unei dispute aprige pe mostenirea boierilor Gutzulescu. La mijloc sint 200 ha, un iaz si mai multe imobile. "Am facut plingeri la Politie, DNA, Prefectura, Guvern si chiar la presedinte", spune Alois Cojocaru, mandatarul lui Alexandru Nicolae Gheorghe Gutzulescu. Avocatii urmasului boierului au folosit imagini din satelit pentru a identifica parcele. Curg acuzele de la falsuri in acte pina la scoaterea pestilor din iazuri.

Petrecere intre tineri la Ciric afumata cu etnobotanice si terminata la spital

In total, opt ieseni au ajuns la spital intoxicati cu "ierburi legale".
Opt tineri au ajuns in acest sfirsit de saptamina la spital din cauza intoxicatiei cu etnobotanice. Sase dintre ei si-au incheiat petrecerea de la Ciric pe patul de spital dupa ce au consumat plantele halucinogene.

Cereti returnarea taxei auto: aveti sanse mari sa obtineti o hotarire favorabila in instanta!

Asta reiese dintr-un document realizat de catre expertii juridici din Ministerul Justitiei pentru uzul intern al Guvernului.
Romania risca sanctiuni financiare din partea Uniunii Europene, in urma declansarii unei posibile proceduri de infringement, si numeroase alte procese cu proprietarii de masini, inclusiv cu cei care au pierdut initial in instanta, daca nu modifica urgent taxa auto si nu restituie din sumele platite.

Lupta pentru autonomia Tinutului Secuiesc trebuie sprijinita material de Ungaria

Afirmatia ii apartine vicepresedintelui Parlamentului maghiar si a fost facuta la o serbare secuiasca desfasurata in judetul Mures
Vicepresedintele Parlamentului Ungariei Balczo Zoltan, din partea formatiunii de extrema dreapta Jobbik, a declarat simbata ca Guvernul Ungariei ar trebui convins sa sprijine lupta pentru autonomie nu numai moral, ci si material.  

Vremea Iasi                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Baroana Nicholson a deschis la Iasi un festival de dans pentru copii

Peste 300 de elevi din scoli speciale si de masa din tara, din Republica Moldova si Ucraina s-au intrecut in acest sfirsit de saptamina la dans, in cadrul unui festival - concurs, ajuns la a IV-a editie.

Primaria asteapta inca avizul pentru defrisarile de la Ciric

Sefii Primariei spera sa rezolve luni problema documentatiei de la Ciric.
Municipalitatea are nevoie de un aviz pentru lucrarile de defrisare si pentru cele de impadurire. "Luni va fi o sedinta la Agentia pentru Protectia Mediului. Se va analiza si documentatia depusa de noi. Speram sa se aprobe", a declarat Mihai Chirica, directorul tehnic si de investitii al Primariei.

Modernizarea CET, sugrumata de contestatiile licitatiilor extrem de tentante

Proiectul de modernizare a CET cu fonduri europene inainteaza cu pasi de melc. O licitatie programata initial pentru luna ianuarie a fost finalizata abia in aceasta luna. Procedura nu este insa incheiata in totalitate, rezultatul licitatiei fiind contestat.

Iesenii par sa prefere plata intretinerii la automatele Payzone ale Termoservice

Reprezentantii Termservice sustin ca facilitatile introduse la plata facturilor si a intretinerii au succes printre ieseni.
De exemplu, in doua zile, prin terminalele Payzone au fost efectuate plati totale de aproximativ 13.000 de lei. Mai exact, lunea trecuta au fost incasati 6.000 de lei, iar marti, 7.000 de lei. Prin Payzone iesenii pot efectua plati catre diversi furnizori de servicii.

Studenta salvata de dulapul montat pe perete

Bucati mari din tencuiala de pe tavan au cazut peste studenta din anul IV la Facultatea de Farmacie.
O studenta in anul IV la Facultatea de Farmacie a fost ranita usor in cursul zilei de ieri, dupa ce o bucata consistenta de tencuiala s-a desprins din tavanul camerei unde era cazata. Tavanul a cedat in zona ferestrei, iar mai multe bucati de tencuiala au cazut pe patul acesteia, in timp ce invata pentru un examen pe care trebuie sa il sustina astazi.sursa: ziaruldeiasi.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *