Stiri Iasi internet iasi violator iasi diicot transport iasi cet iasi amenda iasi sanatate

Stiri Iasi  |  0 comentarii

Iasul, mai tare ca Parisul. Locul 4 in Europa la viteza a conexiunii de internet

Surprize intr-un clasament mondial al primelor 100 de orase, realizat de compania americana Akamai, in functie de viteza conexiunii la internet. Municipiul Iasi se afla pe locul 72 la nivel mondial si pe locul patru in Europa. Inaintea noastra, din Romania, mai sint Constanta si Timisoara. Iasul depaseste orase precum Victoria din Canada, Boston din SUA, ce figureaza in clasament, sau multe din capitalele din state ale UE dezvoltate, care nici nu au intrat in acest top.

A fost prins violatorul din lift

Acesta violase luni seara o adolescenta de 15 ani intr-un lift din Dacia. Agresorul a urmarit tinara, a urcat dupa ea si a blocat liftul intre etaje. Eleva violata era virgina. Bestia a fost arestata aseara tirziu.

Judecatorii au desfacut aseara toate catusele puse "Mafiei piinii"

Magistratii au decis sa nu ii aresteze pe cei cinci retinuti de procurorii DIICOT. Acestia sint acuzati ca aduceau griu furajer din Republica Moldova, il transformau in acte in griu panificabil si nu plateau taxe la stat. Procurorii sustin ca una dintre firme are datorii de peste 5 de milioane de euro.

Transport gratuit pentru pensionari, doar pe baza de card electronic

Pensionarii si veteranii de razboi vor primi legitimatii de transport de tip card cu cip de memorie pentru calatoriile rutiere judetene si interjudetene, iar firmele de transport vor fi obligate sa echipeze vehiculele cu cititoare de carduri, a decis aseara Guvernul.

Un disponibilizat de la CET si-a luat ieri zilele

Barbatul de 40 de ani s-a sinucis in timp ce sotia si cele doua fiice ale sale dormeau in alta camera. El a ramas fara serviciul de operator cazane la CET Holboca.

Amenzi mari pentru o firma de catering si un cabinet de stomatologie

Inspectorii de la Serviciul de Control in Sanatate
Publica Iasi au aplicat cinci amenzi in valoare totala de 6.200 de lei in ultima saptamina. Cele mai mari amenzi au fost acordate unei firme de catering si unui cabinet de stomatologie.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Ministrul Sanatatii vine azi la Iasi, la intilnirea rectorilor

Ministrul Sanatatii se afla azi in vizita la Iasi. "Ministrul va veni in vizita de lucru la Iasi in cursul zilei de joi. Cseke Attila va participa la intilnirea rectorilor de la universitatile de medicina din tara, care se va organiza joi la Iasi", a declarat Oana Grigore, purtatorul de cuvint al Ministerului Sanatatii.

Cum sa nu acorzi prioritate, dar sa ramii totusi cu permisul in buzunar

Un inspector de la Vama a tamponat o masina in Podu Ros careia nu i-a dat prioritate. Judecatorii i-au redat permisul pentru ca, dintr-o eroare, procesul-verbal nu prevedea suspendararea acestuia.

Investitii la Spitalul de Recuperare, la vot in CL

Alesii locali vor analiza mai multe proiecte de investitii necesare la Spitalul Clinic de Recuperare. Suma totala estimata pentru realizarea lucrarilor este de 7,6 milioane lei, cu tot cu TVA.

Scandalul scumpirii carburantilor a luat amploare

Un raport al Guvernului arata ca pretul benzinei a fost majorat nejustificat, iar companiile nu reflecta cistigul real. Pretul carburantilor la pompa a fost majorat nejustificat pe parcursul anului 2010, fara a fi determinat de evolutia cotatiilor de bursa la titei, cursul valutar si taxele percepute de stat, iar aproape toate companiile au raportat pierderi semnificative, cistigurile nefiind reflectate corespunzator.

Afaceri de 4,1 miliarde euro au intrat in insolventa in 2010

Firmele care au intrat in insolventa anul trecut aveau circa 108.000 angajati, de 3,3 ori mai multi decit situatia din 2009.Cifra de afaceri a firmelor care au intrat in insolventa anul trecut totalizeaza circa 17,4 miliarde de lei (4,1 miliarde euro), reprezentind o crestere de peste trei ori fata de afacerile cumulate ale societatilor aflate in incapacitate de plata la finele lui 2009. Firmele care au intrat in insolventa anul trecut aveau la sfirsitul anului 2009 circa 108.000 angajati.

Reprezentantii FMI s-au contrat cu sindicalistii in metafore si bancuri

 Jeffrey Franks a glumit, ieri, comparind Romania cu un mineralier care in urma cu doi ani era rasturnat, iar in prezent ruginit, iar pentru viitor cu o salupa ultraperformanta ca viteza, dar foarte mica, a spus presedintele UGIR -1903, Cezar Corici. El a spus ca Jeffrey Franks a vrut sa faca o gluma si a aratat niste poze prin care a vrut sa sugereze trecutul, prezentul si viitorul Romaniei, reprezentantul UGIR-1903 spunind ca el a inteles gluma, dar sindicatele nu.

Oferta de slujbe in strainatate pentru romani s-a triplat

 Oferta de joburi in strainatate pentru romani a crescut de aproape trei ori anul trecut fata de 2009, inregistrindu-se peste 23.000 de joburi lansate pe piata de recrutare online, iar cele mai multe au vizat specialisti din inginerie, IT&C si farma, potrivit site-ului Myjob.

Francezii sint mai anticapitalisti decit chinezii

 Francezii sint mai anticapitalisti decit chinezii si cetatenii altor state cu economii puternice, potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie efectuat de IFOP si publicat de ziarul La Croix, preluat de Reuters.

Constructiile fara autorizatie vor putea fi demolate

 Autoritatile nu vor mai putea aproba documentatii de urbanism pentru intrarea in legalitate a constructiilor realizate fara autorizatii, acestea putind fi demolate partial sau total, conform unui proiect de ordonanta a Guvernului, elaborat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

sursa: ziaruldeiasi.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *