Stiri Iasi investitie iasi donatie iasi bataie strazi iasi proces cet iasi brd fmi euro

Stiri Iasi  |  0 comentarii

Lista de investitii a Primariei pentru 2011

Primaria a strins puternic cureaua la capitolul investitii. Anul acesta, bugetul pentru lucrari noi s-a redus la mai putin de jumatate fata de anul trecut. Doar 48 de milioane de lei sint propuse pentru investitii. Numai opt lucrari depasesc 500.000 de lei. Salvarea vine din fondurile europene: 255 de milioane de lei sint asteptate sa vina la Iasi.

Puteti dona 2% din impozitul pe venit in contul propriilor copii. Din 2013, ONG-urile vor intimpina dificultati in stringerea fondurilor.

Parintii vor putea directiona sau redirectiona 2% din impozitul pe venit direct in contul pentru educatia permanenta a propriilor copii. Noua Lege a Educatiei prevede ca statul sa sprijine educatia pe tot parcursul vietii prin acordarea a 500 de euro, echivalentul in lei, fiecarui copil cetatean roman, la nasterea acestuia.

A luat la bataie o femeie pe strada, din senin

Agresorul si-a pierdut telefonul celular si a doua zi a vazut-o pe victima cu un telefon asemanator in mina, pe care a incercat sa i-l ia intr-un mod extrem de violent.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Proces de la absentele la serviciu intre directorii Termoservice

Directorul executiv a fost sanctionat de cel general dupa ce a absentat de la citeva sedinte operative. Directorul general al SC Termoservice SA, Tudor Tudose (foto stinga), se razboieste in instantele de judecata cu fostul sef al firmei, Cristian Andries.

CET mai are carbune doar pentru o saptamina

CET mai are carbune pentru aproximativ o saptamina. Ieri, stocul de huila energetica se ridica la 6.000 de tone. Reprezentantii temrocentralei au afirmat ca, in continuare, cota de gaze
este diminuata.

BRD Iasi isi face ordine in portofoliul de imprumuturi

De la inceputul anului, banca a solicitat insolventa a sase firme, pe motiv ca nu si-au achitat ratele la timp. Sucursala ieseana a BRD - Groupe Societe Generale a inceput de la 1 ianuarie sa-si faca ordine in portofoliul de credite.

FMI pune tinta pe marile companii de stat

Fondul Monetar va pune accentul pe privatizarea, reorganizarea sau lichidarea societatilor controlate de guvern. FMI va insista in negocierea noului acord pentru privatizarea, reorganizarea sau lichidarea marilor companii de stat, apreciind ca prin vinzarea unor societati viabile statul va reusi sa finanteze la costuri mai reduse deficitul bugetar, au declarat surse apropiate negocierilor.

Investitie de 58 milioane euro intr-o fabrica de componente auto

Unitatea de productie va avea aproximativ 400 de angajati. International Automotive Components (IAC) Group, cu sediul central in Luxemburg, va investi la Bals, Olt, 58 milioane euro in construirea unei unitati de productie de planse de bord, panouri de portiere si capitonaje de plafon, pentru Ford si alti clienti, cu un ajutor de stat de 17 milioane euro.

Sintem pe locul sapte in UE dupa cresterea comenzilor in industrie

Romania ocupa locul sapte in Uniunea Europeana (UE) dupa cresterea comenzilor noi pentru industrie din luna noiembrie a anului trecut, de 27,7%, comparativ cu aceeasi perioada din 2009, in conditiile in care indicatorul a urcat in 22 de state ale Uniunii, iar la nivel comunitar a avansat cu 18,9%.

sursa: ziaruldeiasi.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *