Stiri Mures 12 mai 2011

Stiri Mures  |  0 comentarii

Tribunalul Mureş a emis, ieri seară, un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pe numele lui Gheorghe Sămărghiţan, şeful Serviciului de Expertiză Legală din cadrul Casei Judeţene de Pensii Mureş

Acesta a fost reţinut de procurorii anticorupţie după ce a fost prins ieri în flagrant în timp ce primea 1.000 de lei de la două persoane pentru a le emite decizii de pensionare pe caz de boală. Potrivit procurorilor, Gheorghe Sămărghiţan, alături de alte persoane sau prin intermediul acestora, a pretins sume de bani pentru a-şi îndeplini atribuţiile de serviciu în legătură cu procedurile de examinare sau reexaminare referitoare la încadrarea sau menţinerea gradului de invaliditate a unor persoane îndreptăţite să primească pensia aferentă încadrării în aceste grade de invaliditate.

Meteorologii de la Centrul Regional Sibiu anunţă vreme caldă şi în general frumoasă astăzi în Transilvania

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după- amiaza şi seara. Cu totul izolat, se vor semnala averse de ploaie. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra între 19 şi 24 gr.C Temperaturile minime se vor încadra între 4 si 9 gr.C. Se va semnala izolat ceaţă. CMR Sibiu

Curtea Bisericii Negre din Braşov va fi refăcută

Curtea Bisericii Negre necesită intervenţii de urgenţă, deoarece piatră cubică nu mai există aproape deloc, astfel că, după câte o ploaie de durată se formează bălţi pe care turiştii trebuie să le ocolească cu grijă. Fiind vorba de o proprietate privată, municipalitatea nu poate face o asemenea investiţie.

Vremea Mures                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

În judeţul Covasna va fi sărbătorită săptămâna aceasta ?Ziua familiilor?

Ziua familiilor covăsnene, care se va desfăşura pe data de 14 mai a.c. la Centrul de Studii Europene de la Arcuş, va fi marcată printr-o serie de conferinţe având ca temă rolul familiilor în dezvoltarea copiilor, importanţa poveştilor în formarea personalităţii, precum şi modul în care este reflectată familia din perspectiva religiei. Organizatorii au prevăzut în program şi acţiuni pentru copii, cum ar fi ateliere meşteşugăreşti şi de creaţie, jocuri distractive sau călărie pe ponei.

La Braşov se vor investi 2 milioane de euro pentru modernizarea sistemului de distribuţie a agentului termic

În acest an Primăria Braşov va investi două milioane de euro pentru a fi reduse pierderile de pe reţeaua de distribuţie a agentului termic, bani necesari pentru a fi realizată o conductă care va alimenta direct de la Centrala Electrică de Termoficare două cartiere ale municipiului.

Ieri, în guvern a fost discutată acordarea diferenţiată a ajutoarelor pentru energia termică

Premierul Emil Boc a cerut Ministerelor Finanţelor, Muncii şi Internelor să prezinte propuneri privind calculul subvenţiilor pentru căldură. Purtătorul de cuvânt al executivului, Ioana Muntean, a precizat că vor fi stabilite noi plafoane şi cuantumuri de acordare a acestor ajutoare, astfel încât beneficiarii principali să fie cei cu veniturile cele mai mici.

Patriarhia Ortodoxă a Ierusalimului a decis să rupă comuniunea cu Biserica Ortodoxă Română

Patriarhia Română şi-a exprimat surprinderea şi regretul faţă de decizia unilaterală a Patriarhiei Ortodoxe a Ierusalimului de a rupe comuniunea cu BOR. Patriarhul Teofil al III-lea al Ierusalimului a acuzat Patriarhia Română că a construit o mănăstire şi o casă pentru pelerini la Ierihon fără acordul Patriarhiei locale, cea care are jurisdicţie în Ţara Sfântă.

sursa: muresinfo.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *