Stiri Mures 3 mai 2011

Stiri Mures  |  0 comentarii

Mureşenii, fruntaşii dosarelor de ajutor social

Judeţul Mureş este în topul judeţelor cu cele mai multe dosare de ajutoare sociale. Numărul beneficiarilor a scăzut faţă de anul trecut, datorită modificărilor legislative, totuşi au rămas 7.500 de dosare de ajutoare. Comuna Vânători conduce în topul pe judeţ cu 450 de dosare.

Noul Cod al Muncii

1 Mai a adus anul acesta modificări importante şi în legislaţia muncii. Dacă până acum legile erau mai blânde pentru salariaţi, acum vizaţi şi sancţionaţi nu sunt doar patronii, ci şi angajaţii.
Unde-i lege nu-i tocmeală. De ieri a intrat în vigoare noul Cod al muncii, cu modificări importante legate de sancţiunile aplicate pentru nerespectarea normelor legale. Angajatorii care nu întocmesc contracte de muncă risc.

Mureşenii au încins grătarele de 1 Mai

Vremea a ţinut cu tîrgumureşenii de 1 Mai. Aşa că fiecare şi-a luat familia, grătarul şi au ieşit la iarbă verde. Distracţia, muzica şi micii au fost nelipsite atât pe malul Mureşului cât şi la Platoul Corneşti. Cu toate acestea mulţi dintre cei care au ieşit la grătare au recunoscut că 1 Mai nu mai are aceeaşi însemnătate ca în trecut.

sursa: tvmures.ro

Vrem să jucăm pentru public? susţine Mariana Târcă, antrenor Rulmentul Braşov

Runda 24-a a primei ligi la handbal feminin, propune astăzi, de la ora 17, 00, în sala sporturilor Dumitru popescu Colibaş din Braşov un meci interesant, între echipa braşoveană şi Oţelul Galaţi. Meciul rulmentistelor a fost amânat faţă de restul partidelor etapei, deoarece echipa braşoveană a avut două jucătoare la lotul naţional de junioare , pe Andreea Pricopi şi Denisa Dedu.

Vremea Mures                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Vremea va fi caldă astăzi în Transilvania

Cerul va fi variabil şi se va acoperi treptat. Local, in sudul zonei se vor semnala ploi cu caracter de aversa insotite si de descarcari electrice si intensificati de scurta durata ale vantului. In rest vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari locale. Sunt conditii de grindina.

Aproximativ 200 de apartamente vor fi construite în municipiul Sfântu Gheorghe prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe

Terenul aparţine Ministerului Administraţiei şi Internelor şi are aproape 1,5 hectare. Locuinţele vor fi realizate în baza unui parteneriat încheiat între Ministerul Dezvoltării Regionale, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, care au semnat un protocol de colaborare.

În comuna Bod deşeurile nu au mai fost ridicate de peste o lună

De peste o lună gunoaiele menajere troneze pe străzile comunei braşovene Bod. Situaţia a intrat recent şi în atenţia Comisariatului Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu care a dispus efectuarea unui control. În afara unor nereguli flagrante, inspectorii de mediu au descoperit şi absenţa unui contract cu un operator de salubritate.

20% din personalul Finanţelor braşovene va fi disponibilizat

Reforma iniţiată recent de Ministerul Finanţelor Publice va avea efecte şi la Braşov unde actualul personal din judeţ care lucrează în sistemul financiar de stat va trebui redus cu 20%, ceea ce înseamnă 150 de funcţionari. Restructurările se vor face eşalonat, pe parcursul a doi ani.

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Harghita a lansat o campanie de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor

Campania, denumită ALTERNATIVE.  In comunitatea ta, drogurile nu îsi au locul?, se va derula în această săptămână, la initiativa Agenţiei Naţionale Antidrog. Specialiştii de la Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Harghita spun că perioada nu a fost aleasă întâmplător, în conetxtul în care în această săptămână se desfăşoară Zilele Naţionale ale Tineretului.

Comisia pentru Libertăţi Civile a Parlamentului European a stabilit că România şi Bulgaria îndeplinesc condiţiile necesare aderării la Schengen

Un vot în plen pe această temă este programat în iunie, iar decizia finală va aparţine Consiliului European, informează un comunicat oficial. Pe baza rapoartelor de evaluare, membrii Comisiei PE au stabilit că România şi Bulgaria îndeplinesc condiţiile necesare pentru aderarea la Schengen, recomandând ca Parlamentul European să fie informat în continuare în legătură cu măsurile suplimentare care trebuie luate în sectorul frontierei dintre Bulgaria, Turcia şi Grecia.

sursa: muresinfo.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *