Stiri Mures bmw azomures bani artist fcm primaria spital deseu film mures

Stiri Mures  |  0 comentarii

Cu BMW-ul în turbină

Un târgumureşean a aterizat cu autoturismul în turbină aseară, după ce, spun martorii, a vrut să evite un pieton, moment în care maşina a derapat, a lovit şi apoi a rupt gardul de protecţie şi a plonjat în apă.

Zeci de milioane de euro pentru Azo

Batalul de reziduuri chimice de la Azomureş ar putea înghiţi 20 de milioane de euro. Ministrul Mediului, Borbely Laszlo vrea să aloce o parte din bani din Programul Operaţional Sectorial Mediu. Adică cea mai mare parte. Primăria Tg Mureş, care ar vrea să preia batalul, ar trebui să dea doar 2% din sumă.

Acuzaţii de furt la Asociaţia 209

Furt ca în codru la Asociaţia de Proprietari nr. 209 din cartierul Unirii. Locatarii blocurilor care sunt arondaţi asociaţiei îl acuză pe administratorul Deak Elisabeta, că ar fi sustras bani din fondul de rulment şi că a inventat restanţe de mii de lei pe care i-ar fi obligat pe locatari să le plătească.


  Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,
Contestaţiile blochează banii

Judeţul Mureş riscă să piardă banii europeni destinaţi proiectului de construire a unui depozit ecologic de gunoi la Sânpaul. Asta din cauza contestaţiilor depuse de unele firme la Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor ai căror patroni au fost nemulţumiţi de modul cum s-a desfăşurat licitaţia.

Optimism şi energie în expoziţia artistului plastic Sajgo Ilona de la UAP

O expoziţie care iese din tipare a fost inaugurată ieri în sălile Galeriei Uniunii Artiştilor Plastici. Este vorba de lucrările realizate în 4 decenii de Sajgo Ilona, lucrări de tapiserie şi covoare care emană optimismul şi energia sufletească a artistei.

Primul test pentru FCM

Mâine va avea loc partida dintre FC Municipal şi Ferencvaros Budapesta. Meciul se va disputa cu începere de la ora 12, pe stadionul Avântul din Reghin.

Primăria din Sîngeorgiu de Pădure nu vrea să piardă puterea asupra Spitalului din localitate

Consiliul Judeţean Mureş a propus unirea spitalului cu Centrele de Sănătate din Miercurea Nirajului şi Sovata.

Concurs pentru verde

Românii se despart cu greu de aparatura electronică depăşită sau chiar nefuncţională. De aceea Ministerul Mediului mai face o încercare de a-i convinge pe români să renunţe la deşeuri. „Alungă fantomele electronicelor vechi”- este o campanie a ministerului în parteneriat cu o asociaţie.

sursa: tvmures.ro

Zilele Filmului Polonez" la Târgu Mureş, 28 - 30 ianuarie 2011

Institutul Polonez, Asociatia K'ARTE din Tg Mures si Teatru 74 anunta primul eveniment important de film contemporan la Tg Mureş din anul 2011.

sursa: infoms.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *