Stiri Mures pcm cetatenie aeroport otopeni baschet feminin targ porumbei sport

Stiri Mures  |  0 comentarii

PCM: Cam întind coarda!

Au vrut dubla cetatenie. Acum o pot avea! Doar ca nu se multumesc cu atât. Maghiarii din România risca sa îi scoata din sarite pe ungurii din Ungaria.

Tigrii au zburat peste Otopeni

Echipa de baschet masculin a dat uitarii jocul slab facut în confruntarea împotriva celor la BC Timisoara si a învins în etapa a 17.a formatia CS Otopeni. Într-un meci presarat cu momente spectaculoase, tigrii si-au aratat suprematia pe parchet.

Baschet Feminin: BC Sirius, lidere de turneu

În primul turneu de sala a Campionatului National de Baschet Feminin U15, formatia BC Sirius le-a învins pe toate adversarele din grupa. Muresencele au terminat turneul cu 3 victorii din tot atâtea meciuri. Turneul s-a disputat în acest sfârsit de saptamâna la Tîrgu-Mures.

Porumbei la târg

Jucatori de Craiova, roleri, zburatori, gulerati sau gusati sunt numai câteva dintre speciile de porumbei de agrement expusi la traditionalul târg organizat în Sîncraiu de Mures.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Sport, glorie si onoare la Reghin

Dublu campioni mondiali, balcanici si nationali autohtoni. Acestia au fost invitatii de onoare la cea de-a treia editie a Galei Sportului Reghinean organizata în acest sfârsit de saptamâna în Casa de Cultura „Eugen Nicoara” din localitate.

Politia rurala pune lacatul ?!

Unele posturi de politie din comunele mici s-ar putea desfiinta, a anuntat seful Inspectoratului General al Politiei Române, chestor Liviu Popa. Vestea nu este primita cu bucurie de localnicii satelor în care micii hoti sunt foarte activi.

Domnitorul Unirii încinge politica

Presedintele filialei muresene a Partidului Social Democrat, Alexandru Fratean s-a suparat pe prefect si pe primar. Prezent la evenimentul de la politie, liderul social-democratilor spune ca discursurile acestora au fost denigratoare si jignitoare.

Întâlnire pentru coalitie

Conducerea organizatiei judetene a Partidului Social-Democrat a participat la sfârsitul saptamânii trecute la o întâlnire zonala organizata în judetul Bistrita Nasaud. Primele doua puncte discutate au fost alianta PSD-Alianta de Centru-Dreapta si colaborarea pentru alegerile locale din 2012.

Bauti la volan

12 echipaje au împânzit judetul în punctele cele mai circulate pentru a-i sanctiona pe conducatorii auto care au baut înainte de-a se urca la volan. De asemenea nu au scapat nesanctionati nici soferii care nu au respectat regulile de circulatie.

Tablitele bilingve din nou la moda

Consilierul local municipal Peti Andras a initiat un proiect de hotarâre prin care cere ca toate institutiile de învatamânt din Tîrgu-Mures sa aiba afisat la intrare tablite cu denumirea în limba româna dar si în limba maghiara. El spune ca aprobarea acestui proiect ar fi o dovada de respect pentru minoritatea din oras dar ar fi respectata si legea administratiei locale veche de 10 ani.

sursa: tvmures.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *