Stiri Mures vremea mures job mures arhitectura buget covasna pc mures energomur

Stiri Mures  |  0 comentarii

Meteorologii de la Centrul Regional Sibiu ne informeaza ca vremea ramane rece in Transilvania, geroasa chiar noaptea si dimineata

Cerul va fi variabil si, izolat, va mai ninge. Vantul va sufla in general slab.Pe alocuri se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura. Temperaturile maxime de astazi se vor incadra intre -10 si -6 grade Celsius, mai coborate in depresiuni, pana la -14 grade Celsius, iar minimele termice de la noapte vor fi cuprinse între -16 si -11 grade, mai scazute in est, spre -20 de grade Celsius.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Harghita deruleaza un proiect strategic si multiregional, care are ca obiectiv facilitarea si cresterea accesului somerilor pe piata muncii, în domeniul turismului

Participantii la programul de formare profesionala care nu sunt someri indemnizati vor beneficia de asistenta financiara, de 500 lei pe luna. 60 de absolventi ai cursurilor vor beneficia de transfer de bune practici si expertiza, prin participarea la vizitele de lucru organizate în Grecia.

Concurs pentru pasionatii de arhitectura

Primaria Brasov în parteneriat cu firma Ina Schaeffler si Ordinul Arhitectilor din România lanseaza un concurs de arhitectura pentru reamenajarea parcului de lînga Livada Postei. Lucrarile conforme noului proiect se vor desfasura sub titulatura ?Un parc de vis pentru Brasov?.

Judetul Covasna va primi din bugetul de stat 4,9 milioane de lei pentru reabilitarea si întretinerea drumurilor judetene si comunale, o suma din care se vor putea acoperi cu covor asfaltic doar câtiva kilometri de drum

Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor s-a aratat nemultumit de suma alocata din bugetul de stat pentru drumurile din judet, aratând ca daca din cele 4,9 milioane lei excludem sumele necesare pentru deszapezire si plombari, banii ramasi ajung pentru acoperirea cu covor asfaltic a cel mult sase kilometri.

sursa: muresinfo.ro

PC ofera ajutor pentru cei certati cu statul

Responsabilul Departamentului Juridic al Partidului Conservator Mures va oferi consultanta muresenilor care au fost nedreptatiti de catre stat. Este vorba despre persoanele carora li s-au redus salariile sau carora li s-au taiat anumite drepturi de catre actuala guvernare.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Energomur: Se împart preavize

Începând de luni aproximativ 130 de angajati ai Energomur au început sa primeasca preavize în care sunt anuntati ca activitatea lor în societate a ajuns la final. Astfel, doar 40 de angajati vor mai ramâne dupa luna februarie în cadrul societatii de termoficare. Deciziile au fost primite cu scepticism de catre angajatii care mai au o singura întrebare: când îsi vor primi banii?

Totul pentru senzatii tari

Comerciantii de plante etnobotanice nu se lasa descurajati nici de faptul ca produsele lor au fost confiscate de politisti nici de faptul ca pe magazinele lor s-a pus lacat. Acestia au gasit alte metode de a le distribui, mai ales ca exista clientela, în special în rândul tinerilor.

Întârzieri explicate

Primarul municipiului Tîrgu-Mures, Dorin Florea i-a invitat pe constructorii de drumuri si imobile pentru a discuta despre viitoarele proiecte ale orasului. Totodata, edilul-sef Dorin Florea a precizat ca afaceristii au înteles întârzierile primariei la plata unor lucrari.

Când politicienii spun lucruri trasnite

Reprezentantii Partidului Civic Maghiar vor ca maghiarii din afara granitelor sa devina o voce importanta în Ungaria. Vor ca cei care obtin dubla cetatenie sa aiba dreptul de a vota si de a fi alesi. Deasemenea vor trimite propuneri de modificare a Constitutiei din Ungaria.

Împotriva serviciului de urgenta

Ministerul Sanatatii a supus dezbaterii publice un proiect de ordonanta prin care îi obliga pe medicii primari sa asigure permanenta la cabinetele în care profeseaza. Silviu Morariu, seful departamentului de sanatate al Partidului Conservator, spune ca aceasta propunere este o „aiureala”.

Desfiintarea unor posturi de politie din judet, în faza de proiect

Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Mures este încrezatoare în proiectul de desfiintare a unor posturi de politie din judet. Dupa desfiintare, mai multi agenti ar urma sa patruleze 24 de ore din 24 pentru a asigura ordinea publica. Totusi, pentru ca acest proiect sa fie pus în aplicare ar trebui asigurat numarul de masini si de agenti de politie.

Scoala cu teoria, meseriasii cu practica

Sa fii un bun meserias nu se învata la scoala. Multi absolventi îsi dau seama dupa ce termina studiile ca nu pot aplica teoria învatata în bancile scolii. De aceea practica capata un rol extrem de important. Tocmai pe aceasta idee se bazeaza un proiect implementat de Grupul Scolar „Constantin Brîncusi” din Tîrgu Mures în ultimii doi ani.

Alternative împotriva drogurilor

Alegeti jurnalismul, pictura, fotografia sau grafica în locul tutunului, alcoolului sau drogurilor. Este îndemnul reprezentantilor Fundatiei Mater care au organizat un tîrg de hobby-uri la Colegiul National Unirea din Tîrgu Mures. Este de altfel cea de-a doua parte a campaniei “Ai doar o viata, nu o trai în ceata”. Eveniment care este inclus în cadrul zilelor colegiului.

Infrângere cu spectacol

Voleibalistele de la CSU Medicina au pierdut, miercuri, pe teren propriu în fata formatiei Dinamo Romprest Bucuresti cu scorul de 0 la 3. Cu toate acestea meciul din cadrul etapei a doua a returului campionatului National de Volei, a fost unul spectaculos.

sursa: tvmures.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *