Stiri Neamt 12 mai 2011

Stiri Neamt  |  0 comentarii

Decizie imorală de la Apa Serv

Consilierii judeteni au discutat aprins despre lipsa apei reci la unele dintre asociatiile din Piatra Neamt. Multi dintre ei sînt de părere că Apa Serv actionează imoral, lăsînd fără apă mii de pietreni care sînt cu plata la zi. De foarte multe ori se discută cu oamenii doar cînd sînt campanii electorale.

"Daca nu era el, eram ucis"

Aceasta a fost declaratia lui Cristian Chilat la procesul în care este judecat pentru uciderea lui Gheorghe Mararu. Falău a solicitat strămutarea cauzei. Bogdan Mararu si sotia fratelui ucis au declarat că se vor constitui parte civilă, însă vor preciza suma la termenul următor.

Manole, un sef de politie nedorit?

Zvonurile privind o schimbare a sefului Politiei Neamt sînt din ce în ce mai numeroase. Sînt voci care afirmă că deja se dau bătălii grele pentru functie, în ecuatie fiind prinsi trei ofiteri. Toate aceste discutii au loc cu două săptămîni înainte ca mandatul comisarului sef Dorel Manole să expire. Seful Politiei Neamt nu comentează zvonurile: „Doar domnul ministru Traian Igas va decide dacă va prelungi mandatul meu la sefia Politiei Neamt“

Contestatiile de la „Saeculare“ în seama juristului Prefecturii

Directorul juridic al Institutiei prefectului a fost desemnat presedinte al Comisiei de solutionare a contestatiilor privind organizarea si desfăsurarea concursului pentru ocuparea functiei de director al Centrului „Carmen Saeculare“. Ilie Petre l-a înlocuit pe vicepresedintele Mircea Pintilie, nominalizat initial în această functie.

Vremea Neamt                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Două miliarde si un dosar penal pentru munca la negru

Este bilantul inspectorilor de muncă după o săptămînă de controale. Au fost depistati 26 de angajati ilegal, 6 fiind la o singură firmă, motiv pentru care patronul riscă puscăria. Tot de la 1 mai, patronii au năvălit să-si angajeze muncitorii de teama amenzilor.

Spitalul Neamt s-a răzgîndit, vrea clasificarea a III-a

Spitalul Judetean Neamt s-a răzgîndit marti după amiază si a decis să nu mai solicite Ministerului încadrarea în clasa a II-a de competentă ci în cea de-a III-a pentru a fi siguri că o primesc. „Am trimis în termen actele pentru toate spitalele din judet, cu exceptia Spitalului Judetean Neamt.

Micii industriasi de pe centură, luati în cătarea primăriei

Micii afaceristi care si-au stabilit comandamentul pe centura Pietrei au intrat în cătarea municipalitătii si îsi văd amenintată pozitia. Oficialii pietreni au în plan schimbarea regulilor prin care se acordă autorizatie de functionare pentru firmele cu punct de lucru pe soseaua ocolitoare a orasului.

Vineri, 13 mai, ziua recursului lui „Tîtă“

Recursul declarat de avocatii lui Adrian Botez împotriva măsurii de arestare preventivă, se va judeca vineri la Curtea de Apel Bacău . Tot atunci se vor judeca si căile de atac declarate de ceilalti inculpati. Procurorul Felix Bănilă nu exclude ca Adrian Botez să fi părăsit tara, însă în opinia sa acest lucru ar fi fost posibil numai în anumite conditii.

Stefan si Rogin, validati pentru alegerile PDL

Democrat-liberalii nemteni concurează la alegerile de la sfîrsitul acestei săptămîni cu doi candidati pentru trei functii. Lucrurile sînt certe acum, odată cu terminarea înscrierilor si validarea candidaturilor. PDL Neamt este direct interesat de conventia natională întrucît are doi competitori.

Liberalii amînă sondarea pe Neamt

Liberalii, spre deosebire de social-democrati, se grăbesc încet spre alegerile locale. După ce s-a luat decizia la nivel central de a testa la procente candidatii din toate judetele tării, chiar si în cele în care, cel putin teoretic, s-a dat la pace cu PSD în privinta candidatului, iată că încep să apară exceptii, una din ele fiind la NeaMT.

sursa: monitorulneamt.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *