Stiri Neamt 19 mai 2011

Stiri Neamt  |  0 comentarii

Jaf de peste 200.000 de euro

Politistii au o nouă pistă în cazul jafului de pe strada Stefan cel Mare. Oamenii legii bănuiesc că infractorul a stat ascuns într-o casă părăsită, vecină cu cea a familiei Stoiciu. „Bănuim că infractorul a supravegheat zona cîteva zile din casa părăsită“, sînt de părere anchetatorii. Au fost sustrase 9 picturi semnate Nicolae Grigorescu, Nicolae Tonitza, Octavian Băncilă si Corneliu Baba.

CJ este atacat de o armată rosie

Social-democratii au pus în sondajul pentru presedintia CJ Neamt nu mai putin de 9 oameni: Arsene, Bobeanu, Păcală, Iacoban, Constantin, Balcan, Manoliu, Văcaru si Grumăzescu. Cercetarea sociologică îi costă pe pesedisti aproape 20.000 de euro pe organizatie.

Salarii de directori readuse la normal

Lefurile unor sefi de unităti de învătămînt au fost reduse pentru că s-a schimbat modul de calcul. Analizînd „la rece“, de fapt s-a intrat pe un făgas normal, pentru că pînă luna trecută toti directorii primeau salarii aferente vechimii maxime, chiar dacă au mult mai putini ani în învătămînt.

Casa vrea să execute avocati, notari si executori

Casa de Asigurări de Sănătate vrea să recupereze de la 22 de persoane circa 40 de miliarde vechi. Acestea sînt amenintate si cu blocarea conturilor.

Revin carnetele de vaccinări

Bebelusii nemteni care se vor naste în perioada următoare vor primi un nou tip de carnet de vaccinări, mult mai complet si care va fi valabil în mai multe tări europene. Ministerul Sănătătii a decis printr-un ordin introducerea noului tip de carnete, mai ales că acestea nu mai fuseseră tipărite de peste 3 ani. Noul carnet de vaccinări contine modificările făcute în 2010, odată cu introducerea unor noi vaccinuri, dar si cu schimbarea grupelor de vîrstă.

Vremea Neamt                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Tînărul care a vrut să ucidă cu Jeep-ul rămîne după gratii

Curtea de Apel Bacău a respins recursul lui Daniel Puiu, din Piatra Soimului, ca nefondat. El este acuzat de tentativă de omor deosebit de grav si abateri la regimul circulatiei.

Firmele nu plătesc apa, victime sînt locatarii

La Tîrgu Neamt, în cazul a 300 de apartamente a fost sistată furnizarea apei. La un bloc, cei care suferă sînt locatarii deoarece firmele de la parter au datorii.

Comisarul sef Andries, din nou adjunct al Politiei

Curtea de Apel Bacău a dispus repunerea în functie pînă la finalizarea procesului. Sentinta este executorie. La finele lui martie Andries a fost mutat la Serviciul Cazier.

Dorinel Munteanu vrea la Piatra în Liga Campionilor

antrenorul Otelulului consideră că Stadionul Ceahlăul este cea mai bună variantă pentru jocurile de acasă ale Otelului în grupele Ligii Campionilor. „Sînt sigur că vom avea stadionul plin la fiecare partidă“, este convins tehnicianul. Ceahlăul a avut cel mai bun dosar la licentiere.sursa: monitorulneamt.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *