Stiri Neamt 25 mai 2011

Stiri Neamt  |  0 comentarii

Zamfir si Koszeghi, noii sefi ai spitalului

Spitalul Judetean Neamt are începînd de marti, 24 mai, o nouă echipă de conducere. Functia de manager general va fi ocupată de economista Gabriela Zamfir, cea care pînă mai ieri a fost directorul adjunct al Casei de Asigurări de Sănătate Neamt, iar postul de director medical va fi ocupat de chirurgul Iosif Koszeghi. Aceasă ultimă functie a devenit vacantă marti, 24 mai, după ce medicul Sorin Ciobanu a demisionat din acest post.

Paul Tablan este noul sef al Politiei Neamt

După un scurt mandat la comanda Politiei Neamt, comisarul sef Dorel Manole si-a luat ieri adio de la functia pe care a ocupat-o timp de 6 luni. Schimbarea a fost anuntată de cotidianul „Monitorul“ încă din data de 12 mai, ea fiind oficializată ieri în prezenta chestorului principal de politie Dumitru Pîrvu, adjunct al Inspectorului General al Politiei Române, care a fost prezent ieri la Piatra Neamt. Superiorul venit de la Bucuresti pentru a-l înscăuna pe proaspătul sef a precizat că Manole nu a mai dorit să fie la conducerea Politiei Neamt, motivele invocate fiind cele de ordin personal.

Remuneratii mai mari la Primăria Pietrei

Salariatii primăriei vor primi lefuri mai mari sau vor avea colegi noi, care le vor prelua din atributii, facilitîndu-le în acest sens munca de zi cu zi. Primăria Pietrei intentionează suplimentarea fondului de salarii cu 132.000 de lei, lucru care va fi bătut în cuie imediat după ziua de vineri, după ce-si vor da acceptul si consilierii locali. Potrivit purtătorului de cuvînt al institutiei, Vlad Tudor, nu se poate preciza dacă banii vor fi folositi pentru stimularea prin salariu a actualilor angajati ai primăriei sau vor fi folositi pentru asigurarea lefurilor unor viitori angajati, dar este certă cresterea fondului de salarii.

Spitalele pot angaja medici competenti... pe jumătate

Spitalele dar si cabinetele medicilor de familie ori alte structuri sanitare de stat sau private pot angaja începînd din această săptămînă, medici pe jumătate competenti. De fapt, după cum spun oficialii din domeniu, cu competente limitate. Pe data de 23 mai, în Monitorul Oficial a fost publicat un ordin al Ministrului Sănătătii prin care se stabileau conditiile în care se poate încadra activitatea medicilor cu competente limitate.

Vremea Neamt                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Casa de Cultură, cadorisită cu un pian

Casa de Cultură Piatra Neamt si-a mărit zestrea, de săptămîna aceasta detinînd un pian care i-a fost dat în custodie de către Filarmonica Mihail Jora din Bacău. Semnarea contractului între directorul institutiei băcăoane, Pavel Ionescu, si directorul Casei de Cultură, Stelian Grigore, s-a produs luni, 23 mai, chiar pe scena unde a fost fixat pianul.

Ultima zi pentru depunerea declaratiei unice

Astăzi, 25 mai 2011, este ultima zi în care angajatorii trebuie să depună la Directie de Finante Neamt declaratia unică. Chiar dacă este ultima zi de raportare pentru obligatiile aferente lunii aprilie 2011, numărul de ghisee nu s-a mai suplimentat, ca în alte luni

Trisorii la BAC, aspru pedepsiti

Absolventii de liceu care se gîndesc să copieze la examenul de Bacalaureat trebuie să se abtină sau să stie că în cazul în care vor fi prinsi, riscă să stea trei sesiuni consecutive „pe tusă“. Conform metodologiei examenului de Bacalaureat, trisorii vor fi eliminati din examen.

PSD Neamt taie din coada vulpii

Social-democratii s-au hotărît să atace cu oameni putini, dar siguri, principalele functii puse la bătaie în alegerile locale de anul viitor. În acest sens, au început să mai taie din „coada vulpii“ cu nominalizările pentru sondajele încrucisate care se fac pe USL pentru Primăria Piatra Neamt si presedintia Consiliului Judetean. De unde se anuntaseră două nume pentru sondajul ce se va efectua pe Piatra, a rămas doar unul, cel al liderului de organizatie.

Deputatii Tărâtă si Munteanu, de partea politistilor

Deputatii Culită Tărâtă si Ioan Munteanu au tinut partea politistilor ieri, în Camera inferioară a Parlamentului, la votul dat pe initiativa ministrului de Interne prin care urmau să se opereze restructurări de personal din structurile administrative.sursa: monitorulneamt.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *