Stiri Neamt 3 mai 2011

Stiri Neamt  |  0 comentarii

Telenovela cu topor si pistol

Un tînar din Icusesti l-a atacat pe seful postului de politie cu un topor, iar pentru a se apara omul legii a folosit armamentul din dotare. Dupa ce a tras un foc de avertisment în plan vertical, politistul l-a împuscat pe agresor în fesa dreapta. Victima a fost internata în spital si se afla în afara oricarui pericol. Ion Vieru este cercetat pentru ultraj si port, fara drept, de arma alba.

Concedieri contestate la Smirodava

4 salariate de la Smirodava din Roman au primit preaviz de concediere. Acestea considera aceasta decizie un abuz, motiv pentru care vor actiona în instanta conducerea unitatii. „Decizia de a le concedia pe cele 4 salariate a fost determinata de dificultatile economice cu care se confrunta societatea“, a declarat Sorin Chiriac, administratorul societatii.

Patroni, angajati-va muncitorii!

Patronii nemteni care stiu ca mai au pe ici pe colo salariati fara contracte de munca legale, ar face bine sa se grabeasca sa le întocmeasca documentele cerute de lege, daca vor sa nu ajunga la un pas de faliment, din cauza amenzilor uriase.

Limuzina de lux furata dintre blocuri

Un autoturism de lux, al carui pret de catalog porneste lejer de la suma de 20.000 de euro, a disparut de pe o alee dintre doua blocuri din Piatra Neamt. Masina, un Land Rover, an de fabricatie 2005, este proprietatea nemteanului Bogdan D., în vîrsta de 29 de ani, din Piatra Neamt. Tînarul a sunat duminica, 1 mai, în jurul orei 10,55, la 112 si a reclamat faptul ca i-a disparut autoturismul.

Activitatea de la Drupo, ceruta de consilierii judeteni pe tava

Activitatea Drupo Neamt suscita interesul consilierilor judeteni, mai ales al celor din opozitie. La finele saptamînii trecute, conducerea Consiliului Judetean a primit solicitarea din partea consilierilor penelisti si pedelisti sa faca demersurile necesare pentru a se face publica activitatea Drupo Neamt. Solicitarea oficiala a venit din partea inginerului Andrei Ignat, membru PNL.

Doctorii de familie protesteaza în continuare

Dupa o pauza de o luna, medicii de familie îsi scot din nou armele si anunta ca protestele vor continua, iar în final, daca statul nu da înapoi si nu intra la negocieri, ei vor refuza semnarea contractelor cadru de 2011 de la 1 iunie. La sfîrsitul lunii martie Casa Nationala de Asiguarari de Sanatate a anuntat ca va amîna contractul cadru pe anul acesta pîna la 1 iunie atît pentru a se rezolva diferendele dintre medicii de familie si stat, dar si pentru a da timp spitalelor sa-si rezolve problemele cu clasificarile

Vremea Neamt                 
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Alegeri în Neamt pe 17 iulie

Nemtenii din cele 19 comune din centrul judetului care formeaza colegiul uninominal 6 Neamt îsi vor petrece ziua de duminica, 17 iulie, cel mai probabil mergînd la urne. Dupa toate probabilitatile, este data la care vor fi organizate alegerile anticipate pentru ocuparea postului de deputat ramas liber dupa disparitia lui Victor Surdu.

Patru avocati se lupta pentru sefia Baroului Neamt

Baroul Neamt este în pregatiri pentru alegerea noului lider. Lupta se anunta a fi una dura, în conditiile în care în cursa s-au înscris 4 avocati nemteni. Perioada de depunere a candidaturilor s-a încheiat si au intrat în cursa actualul prodecan al institutiei nemtene, senatorul Ioan Chelaru, Liviu Ioan Stoican, Amalia Vlad si Maria Zucec. Alegerile sînt programate peste circa doua saptamîni.

Start la lucrarile noii sali polivalente

Primarul municipiului Roman, Laurentiu Leoreanu, a dat ieri, 2 mai, startul la lucrarile ce vizeaza construirea celei de a ll-a sali polivalente din Roman. În prezenta, angajatilor firmei executante Moldocor Piatra Neamt, a dirigintei de santier Maria Dobranici, din partea Companiei Nationale de Investitii, a directorului tehnic din Primaria Roman, Felician Dan Ionita si a conducerii Colegiului Tehnic „Miron Costin“, în curtea caruia va fi construita noua sala de sport, edilul sef a urat constructorului succes în derularea lucrarilor si a cerut calitate în tot ceea ce va fi înfaptuit.

Ironii turistice cu ANTREC si un pesedist

Sedintele legislativului judetean sînt uneori spumoase. Si asta nu pentru ca ar fi supuse dezbaterii proiecte haioase, ci pentru ca apar interpretari încrîncenate între participanti, dar savurate fie de catre cei care sînt martori la sedinta, fie chiar de catre consilieri. O astfel de situatie s-a înregistrat vineri, 29 aprilie, cînd spre votarea consilierilor a venit proiectul de hotarîre emis de presedintele Vasile Pruteanu, în baza caruia de la bugetul nemtenilor avea sa se aloce suma de 500 milioane de lei vechi, pentru participarea unei delegatii si a unor mesteri populari nemteni la primul Congres de Turism Rural din România, cu tema „Turismul Rural - un instrument pentru construirea identitatii si o sansa la standardele de calitate“.

Sofer tupeist, „racorit“ de politisti

Un pietrean, de 34 de ani, a fost drastic sanctionat de politisti, dupa ce a avut un comportament necorespunzator fata de un echipaj al Politiei Rutiere. Incindentul a avut loc în ziua de 22 aprilie, pe DN 15, în localitatea Savinesti. Tînarul conducea un autoturism cînd a fost surprins de aparatul radar circulînd cu o viteza de 82 km/h în localitate.

Forminte, incert pentru Braila

Ceahlaul Piatra Neamt se confrunta cu ceva probleme de lot înaintea partidei pe care o va disputa mîine pe terenul celor de la CF Braila, ultima clasata în Liga 2, Seria 1. În primul rînd, Costel Enache sustinea ieri ca se vede în imposibilitatea de a îl titulariza pe fundasul central Forminte. Accidentat la glezna în partida pierduta cu Dunarea Galati, scor 1-3, în etapa trecuta, jucatorul a parasit terenul în minutul 41, lasîndu-i locul lui Dumitras. „În momentul în care vorbim, Forminte nu este apt de joc.

sursa: monitorulneamt.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *