Stiri Neamt 30 mai 2011

Stiri Neamt  |  0 comentarii

Falău va fi judecat în Neamt

Cristian Chilat, zis Falău, a fost refuzat de judecătorii de la Înalta Curte de Casatie si Justitiei, care i-au respins cererea de suspendare a procesului pînă la solutionarea cererii de strămutare. Solutia s-a dat la termenul de judecată de vineri, 27 iunie 2011. Pentru solutionarea cererii de strămutare a procesului a fost fixat un nou termen, la data de 24 iunie 2011.

Politistă lovită în post

Singura femeie agent, cu functia de sef de post, din Neamt, Elena Nanu, coordonatoarea Postului de Politie Trifesti, a trecut prin adevăratul „botez trist al meseriei“, la finele săptămînii trecute, cînd a căzut victimă pornirilor violente ale unui betiv. Aceasta a fost jignită si lovită de către o persoană pusă pe scandal, chiar în incinta spatiului oamenilor legii, turbulentul fiind, în prezent, cercetat penal pentru ultraj.  

Închiderea spitalelor aglomerează Spitalul Neamt

Închiderea spitalelor de la Bicaz si Roznov, de la 1 aprilie, era asteptată cu teamă de medicii din Spitalul Neamt, dar si de cei de la Ambulantă. Desi se pregătiseră sufleteste pentru o avalansă de bolnavi, acest lucru nu s-a întîmplat în luna aprilie, explicatia constînd în faptul că oamenii au serbat Pastele.

Tîtă n-are liniste, în libertate

Adrian Marin Botez, zis Tîtă, din Piatra Neamt, nu-si găseste linistea si vrea să scape de cătuse, desi încă nu a ajuns după gratii. El este arestat în lipsă de pe 14 mai 2011, în dosarul tentativei de omor asupra lui Puiu Mironescu. De atunci, prin apărător ales, a formulat două cereri consecutive de eliberare sub control judiciar, ultima fiind depusă la Tribunalul Bacău pe 25 mai.

 Vremea Neamt              
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Tragedie pe „soseaua mortii“

O misiune contra-cronometru pentru viată, care a mobilizat fortele de interventie medicală rapidă din zona Moldovei, inclusiv elicopterul SMURD ce deserveste întreaga regiune, s-a consumat sîmbătă dimineată, 28 mai, la Roman, pentru salvarea vietilor a 2 cetăteni bulgari, implicati într-un terifiant accident rutier. La primele ore ale diminetii de sîmbătă, 28 mai, pe „soseaua mortii“, E85, în Barticesti, comuna Botesti, a avut loc un violent impact între masina „vecinilor de peste Dunăre“ si o autoutilitară încărcată cu lemne.

Vaccinări on-line de la 1 iunie

Capra moare de rîie, dar coada tot sus o tine! Proverbul i se potriveste de minune Ministerului Sănătătii care a decis să introducă de luna viitoare un registru electronic national de vaccinări. De la 1 iunie medicii de familie, dar si specialistii din maternităti ori sectiile de pediatrie trebuie să raporteze on-line fiecare imunizare pe care o vor face unui bebelus astfel încît acestea să se regăsească într-un registru electronic national al vaccinărilor

Rezervele Ceahlăului, învinse greu de Chiajna

Ceahlăul Piatra Neamt a înregistrat prima înfrîngere „afară“ în sezonul actual al Ligii 2 în meciul de ieri de la Concordia Chiajna. Ilfovenii au învins cu 2-1, după un meci pe care Ceahlăul l-a abordat cu o formatie de rezerve. Dintre titularii obisnuiti numai Gafita s-a numărat din nou în primul „11“, pentru că a mai apărut Hărăgută între buturi. În fata sa i-a avut pe Dumitras, Ferariu, Ichim si Miron. Onciu si Marc au jucat mijlocasi centrali, iar pe benzi au apărut Margină si Tepes, pentru ca alături de Gafita să fie Fabbron.

Impozitare progresivă si CAS mai mic, armele USL pentru 2012

Uniunea Social Liberală a făcut public programul economic cu care vrea să ajungă la sufletul si votul românilor anul viitor, în alegeri. Întinsă pe 48 de pagini, din care 27 vorbesc de starea actuală a natiunii si 21 de pagini sînt centrate pe „crestere, dezvoltare, locuri de muncă“, oferta economică a USL are mai multe tinte, printre care reducerea costului muncii, atragerea investitiilor străine, absorbtia fondurilor europene si cresterea competitivitătii.sursa: monitorulneamt.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *