Stiri Neamt politia jandarmeria miting militar ziua unirii spital medic farmacie neamt

Stiri Neamt  |  0 comentarii

Politistii faulteaza dur pe jandarmi si pompieri

Praful s-a ales de prietenia dintre politisti, pompieri militari si jandarmi, dupa ce Corpul National al Politistilor (CNP) a venit cu o propunere care irita „armele“ prietene. Astfel, reprezentantii CNP au cerut conducerii Ministerului Administratiei si Internelor sa reduca efectivele de jandarmi si pompieri militari, motivînd ca prestatiile acestora ar putea fi înlocuite lejer de alte structuri. Propunerea a venit pe fondul discutiilor privind restructurarea personalului din cadrul MAI.

Miting violent: "vrem sa-l impuscam"!

Mitingul anuntat de catre Sindicatul Cadrelor Militare în Rezerva în fata Prefecturii nu a fost deloc „demn si linistit“, asa cum se anuntase initial, zeci de rezervisti strigînd cît i-au tinut puterile sloganuri dure împotriva guvernarii. Supararea principala este reducerea pensiilor pentru unii dintre ei. Cel mai taios slogan a fost: „Sa-mi dea pusca si pistol, sa ma duc sa îi omor!“

24 ianuarie, la Stejarul Unirii

Unirea Principatelor Române a fost sarbatorita si la Roman luni, 24 ianuarie, la Stejarul Unirii, martor ce a împlinit, la rîndul lui, 152 de ani. Manifestarile dedicate acestei zile au debutat la ora 10, participînd autoritatile locale, elevi si simpli trecatori. Primarul Laurentiu Leoreanu a tinut sa evoce amintirea unui mare om de stat, Mihail Kogalniceanu. „Mihail Kogalniceanu a dat dovada de un patriotism înaltator si de o simtire româneasca autentica.

Spitalul vrea sa „împroprietareasca“ un medic

Spitalul Judetean în colaborare cu autoritatile judetului care îl administreaza îsi doresc sa atraga aici cît mai multi medici tineri si competenti mai ales ca exista un deficit destul de mare. Oricîta bunavointa ar avea si medicii care si-ar dori sa lucreze la Piatra Neamt, acestia se lovesc de niste probleme prozaice, dar arzatoare.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Farmaciile îsi cesioneaza datoriile de frica falimentului

Farmacistii nemteni se vad nevoiti sa recurga la masuri disperate de teama sa nu ajunga în faliment. Lipsite de bani si pentru a se mai putea aproviziona cu medicamente, multe farmacii din judet au ales sa-si cesioneze facturile neachitate catre Casa de Asigurari de Sanatate Neamt în favoarea furnizorilor de medicamente. Solutia poate fi salvatoare pentru moment dar nerespectarea unor clauze contractuale le poate împinge în prapastie.

Cu Fordu’n podet

Trei barbati din Botosani au trecut printr-o spaima teribila, duminica, 23 ianuarie, la cîtiva kilometri de intrarea în Roman dinspre Suceava, dupa ce masina cu care se deplasau a iesit aparent inexplicabil în decor, pe E85. Accidentul de circulatie a avut loc în jurul orei 11.30, la intersectia soselei europene cu drumul catre societatea Suinprod, lînga Traian, comuna Sabaoani.

Bani pentru calculatoare

Micii întreprinzatori, dar si autoritati ale statului se pot dota cu baza IT pe bani europeni, nerambursabili. Aflat la Piatra Neamt cu prilejul semnarii unui contract de finantare tocmai pe un proiect de informatizare a primariei, Valerian Vreme, ministrul Comunicatiilor, a prezentat cîteva din axele de finantare pe care se pot obtine fonduri.

Greu de gasit un loc de munca

Începutul de an a înghetat piata muncii în Neamt si la trei saptamîni de la intrarea în 2011 sînt foarte putini cei care recruteaza personal. Ultima saptamîna din luna ianuarie aduce de lucru numai pentru cei din Piatra Neamt si Roman, în timp ce la Tîrgu Neamt piata muncii este blocata si nici un patron din zona nu face angajari.

Doctorii, cautati la pacienti

Medicii de familie nemteni precum si Casa de Asigurari vor face zilele urmatoare obiectul unei verificari dispuse de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, care urmaresc daca numarul de pacienti înscrisi în acte corespunde cu numarul de locuitori ai unui judet.

Se redeschide pîrtia de schi

Schiorii sînt poftiti din nou la Piatra Neamt, dupa mai multe zile în care vremea nefavorabila si conditiile improprii de pe pîrtie i-a tinut departe. Municipalitatea anunta ca astazi se redeschide pîrtia de pe Cozla, în program normal de functionare. Astfel, cei care vor sa urce pe deal cu telegondola trebuie sa stie ca programul de functionare a instalatiei este între orele 12.30 - 20.30 în fiecare zi de luni, între orele 10 - 21 de marti pîna vineri inclusiv si între 9.30 - 21.30 sîmbata si duminica.

Reparatii matematice cu discoteca din strand

Dintr-o regretabila eroare de ordin matematic, Compania Municipala de Investitii Urban a ramas cu zestre mai putina de la primarie. Pe finalul lui decembrie 2010, cînd companiei i s-a luat discoteca, pavilionul administrativ si grupurile sanitare din strand, s-a aprobat reducerea capitalului social al firmei cu peste 2,26 milioane de lei.

PSD revendica sefia Consiliului Judetean

Social-democratii nemteni vor sa cîstige fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean si vor sa aiba pentru asta si sprijinul PNL. S-ar putea sa-l primeasca mai curînd decît se asteptau, întrucît la nivelul înalt al celor doua partide s-a decis ca pe 5 februarie sa se semneze protocolul aliantei PSD-ACD (Alianta de Centru Dreapta este formata din PNL si PC).

Deputatul Rogin a plecat la... razboi

Marius Rogin s-a dus în mijlocul revoltei, de buna voie si silit de fisa postului. Deputatul nemtean participa zilele acestea la conferinta internationala cu tema „Parlamentele nationale si parlamentele regionale si continentale, consolidarea relatiilor si perspectivele cooperarii“, organizata azi si mîine în Alger de Adunarea Populara Nationala.

Mobilizare la Tineretul Conservator

Tinerii conservatori din Piatra Neamt se pregatesc sa atace pieptis primavara, cu actiuni care sa reprezinta o formatiune politica în ascensiune. Pentru asta vor aplica principiul „în unire sta puterea“ si s-au gîndit deja sa-si uneasca fortele cu alti colegi de-ai lor, de la organizatiile similare din judetele învecinate. La sfîrsitul saptamînii, mai exact sîmbata, 22 ianuarie, o parte a organizatiei de tineret a PC Piatra Neamt s-a întîlnit cu vreo 20 de colegi din Bacau.

Predare de mandat la Tineretul Democrat Liberal

Democrat-liberalii din Piatra Neamt au avut un sfîrsit de saptamîna electoral. Organizatia de tineret din municipiu si-a ales conducere noua, prezidata de Gabriel Cojocariu, ales de cei peste 200 de tineri pedelisti. Lucrarile juniorilor au avut loc sub atenta îndrumare si monitorizare a seniorilor, la prezidiu fiind Gheorghe Stefan, Toader Mocanu, Mihaela Stoica si Laurentiu Dulama.

sursa: monitorulneamt.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *