Stiri Oradea 23 mai 2011

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

Alegeri în comunitatea slovacilor şi cehilor

Deputatul Adrian-Miroslav Merka a fost reales, sâmbătă, preşedinte al Uniunii Democrate a Slovacilor şi Cehilor din România (UDSCR), la cel de-al VI-lea congres organizat în Băile Felix. El a fost, de altfel, singurul candidat înscris în cursă, fiind votat de toţi delegaţii.

Un nou centru de fitness deschis de Ars Nova

Orădenii au putut lua parte la sfârşit de săptămână la cursuri gratuite de Zumba, Kangoo Jumps, Step, Qigong, Belly Dance, Tone-Up, Power-Pumps, organizate de Ars Nova, în cadrul programului "Fă din sport o rutină".

Festivalul de jazz, apreciat de cunoscători

Relativ puţini, dar pasionaţi, cunoscători şi pretenţioşi, iubitorii de jazz şi-au dat întâlnire trei seri la rând în parcul de pe strada Teiului. Muzica şi interpretarea de calitate au întregit tabloul unor seri melomane deosebite.

Vremea Oradea                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Scrimă pe pâine la Era Shopping Park - Micii muschetari şi-au încrucişat spadele

Oradea a devenit pentru două zile capitala naţională a spadasinilor sportivi. Aproximativ 120 de concurenţi din toată România şi-au încercat puterile şi iscusinţa în două zile de concurs. „Cupa Lordeco la scrimă-spadă copii" ediţia a treia s-a derulat sâmbătă şi duminică pentru categoriile de vârstă 11 ani şi 15 ani, băieţi şi fete. Competiţia a fost găzduită de Era Shopping Park, în cadrul manifestărilor reunite sub genericul „Luna Sporturilor de la Era Park".

Suncuiuş - Personalul medical se specializează în salvare montană

Cele şase zile de pregătire intensivă, petrecute de cincisprezece medici şi asistenţi de medicină de urgenţă, în cadrul celei de-a treia ediţii a Stagiului deTehnica Speologiei Alpine şi Medicină Montană s-au finalizat sâmbătă, cu simularea unui exerciţiu de salvare a unei persoane din Peştera Bătrânul.

Valea lui Mihai - Salcâmii au înflorit din nou

Tradiţionalul Festival al Salcâmilor a început joi după-amiază cu o expoziţie de animale domestice mici şi s-a încheiat ieri noapte cu o petrecere în aer liber şi concerte. Pe parcursul celor patru zile de festival, localnicii şi oaspeţii lor au avut parte de evenimente interesante, întreaga comunitate îmbrăcând culorile vesele ale sărbătorii.sursa: crisana.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *