Stiri Pitesti 9 mai 2011

Stiri Arges  |  0 comentarii

Copiii s-au plimbat cu poneii în centrul oraşului

Sub genericul „La pas prin Europa”, ieri, în centrul oraşului, piteştenii au putut să admire bunătăţi culinare din toate ţările membre ale comunităţii europene. Mulţi chiar s-au îmbulzit să ia reţete ale specialităţilor prezentate la expoziţia „Europa savuroasă”. De un deosebit succes s-au bucurat şi standurile româneşti. Au fost prezenţi şi câţiva producători argeşeni din domeniile panificaţie şi vinificaţie.

La narcise înainte, cu narcise... înapoi!

Pe lunca Dâmbovnicului, ieri, chiar dacă vremea nu a fost tocmai potrivită, a fost mare sărbătoare. Fără îndoială, a frumuseţii, cum ar spune majoritatea celor prezenţi. „Sărbătoarea Narciselor” de la Negraşi ar trebui să fie un fel de Simfonia Lalelelor din mediul rural, atâta doar că aproape toţi cei care vin în poiana-rezervaţie se pun pe smuls narcisele, asta, desigur, după ce fac fotografii cu ele. Apoi fac din nou fotografii, dar cu braţele pline de narcise... rupte.

Degradarea balastierei se accentuează

Pe la începutul acestui an relatam că, la Ştefăneşti, pe malul Râului Doamnei, la Valea Mare, o fostă balastieră aparţinând firmei Ciprom S.A. Ploieşti a fost abandonată. La vremea respectivă ni s-a spus că această zonă ar fi intrat în posesia unui om de afaceri din Piteşti. Acesta a confirmat că, într-adevăr, a cumpărat un teren unde intenţionează să amenajeze o bază de agrement, iar limita proprietăţii se află dincolo de fosta balastieră.

Front deschis împotriva dăunătorilor

La sfârşitul săptămânii trecute, printre blocurile de pe Calea Bucureşti se auzeau zgomote puternice de motoare. Un fum dens ca o ceaţă lăptoasă care se ridica spre cer a atras atenţia trecătorilor.

Poliţiştii, printre taxi-bişniţari

Zilele trecute, un echipaj al Poliţiei Rutiere Piteşti a apărut la intersecţia dintre Calea Bucureşti şi bulevardul I.C. Brătianu. La vederea lor, majoritatea şoferilor care-şi opriseră maşinile vizavi de Liceul „Armand Călinescu” au luat-o din loc. Alţii au fost legitimaţi şi, întrucât nu-şi justificau prezenţa în acel loc, au fost poftiţi să elibereze zona. Acţiunea poliţiştilor nu a fost deloc întâmplătoare.

Vremea Pitesti                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Viaţa la ţară - între bani puţini, legi confuze şi controale

Viaţa la ţară este foarte complicată. Mai ales dacă eşti şeful administraţiei locale şi ai nevoie de asfalt, apă, canalizare, gaze, şcoli întreţinute, eventual - mai greu în zilele noastre - şi de asistenţă medicală pentru cetăţeni. Şi mai complicată este când, în România trăind, trebuie să te mulţumeşti cu alocări în funcţie de carnetul de partid.

Supărat pe... trădători

Liderul PNL Argeş Ion Popa i-a criticat virulent pe primarii PSD şi PNL care dau semne că cedează presiunilor sau ispitei banilor de la PDL. Popa se arată contrariat şi de faptul că oameni de afaceri serioşi nu rezistă în faţa portocaliilor şi decid să intre în partidul acestora doar pentru a primi anumite lucrări sau pentru a fi scutiţi de controale.

Nu am ieşit din criză!

Să le spună cineva şi PDL-iştilor, că noi ştim
După ce toată conducerea ţării ne anunţa luna trecută că vom ieşi din criză, iată că acum preşedintele Băsescu a venit cu o... rectificare: de fapt, ieşim, tehnic doar, din recesiune, criza ne mai roade stomacul, aşa că nu e încă timp pentru veselie. Probabil că discursul a fost special pentru talibanii portocalii, pentru că românii nu prea simt nicio ieşire din recesiune, în timp ce PDL-iştii petrec „în ţara fluturilor” pe oriunde ajung în campania electorală internă.

Un muscelean, vicepreşedinte TNL

Aproximativ 200 de tineri liberali argeşeni au participat sâmbătă la Conferinţa Naţională a Tineretului Naţional Liberal, la care Florin Alexe (vărul lui George Broşteanu, membru TNL Piteşti) a mai fost creditat cu încă un mandat de preşedinte.

TSD Piteşti s-a pus pe făcut curat

De 1 Mai, organizaţia de tineret a PSD Piteşti a dat, în ştrand, dulciuri şi baloane copiilor. Joi a continuat activităţile printr-o acţiune de ecologizare în parcul Ştrand. Liderul TSD Piteşti, Mihai Oprescu, a anunţat că deja au fost identificate noi zone care vor fi salubrizate, mai ales cele din zona Podul Viilor şi din zona unde se fac grătare din Pădurea Trivale.

sursa: ziarulargesul.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *