Stiri Ploiesti 12 mai 2011

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

Comparăm facturile Rosal din aprilie 2011 cu aprilie 2010. Şi miroase a furt.

Rosal Ploieşti a emis Primăriei factura pe luna aprilie (o aveţi alături, in exclusivitate), mult-aşteptată în contextul în care, în aprilie anul trecut, ni s-a spus că am produs mii de tone de moloz pe care Rosal le-a strâns cu operativitate şi le-a dus la rampa de gunoi, încasând sume frumuşele. Culmea, anul acesta nu ne-am mai dărâmat cu toţii locuinţele, dar plătim de aproape trei ori mai mult decât în aceeaşi lună a anului trecut (602.000 lei faţă de 267.000 lei). Cum se poate aşa ceva?

Acuzat în dosarul Petromservice, Sorin Mihai se dă cu un Porsche de 140.000 de euro

Sorin Mihai, fostul boss al Petromservice Ploieşti, s-a relaxat luni, în prima zi de Paşti, făcând câteva sprinturi pe străzile Popa Farcaş şi Ghe. Grigore Cantacuzino cu noua sa jucărie: un Porsche 911 Turbo, argintiu. Omul a părăsit locuinţa sa din zona centrală puţin după ora 11.00 şi a făcut cel puţin două sprinturi la viteze cu mult peste cea legală, aşa cum se poate vedea şi din fişierul video alăturat, urmărirea sa, de către cameramanul de ocazie, fiind practic imposibilă.

William Brânză: "Am fost cu Doroftei la box, mi se spunea "Leul". Doroftei: Nu-mi aduc aminte de el.

"Pe vremea în care, poate nici măcar nu visau că o să aibă în mâini frâiele politici româneşti, mulţi dintre aleşii noştri de azi s-au ales cu porecle mai mult sau mai puţin haioase, mai mult sau mai puţin legate de aspectul fizic sau de calităţile de la acel moment. Boxul, pe care l-a practicat în tinereţe la un club din Prahova, unde a fost coleg cu Doroftei, i-a atras deputatului PDL William Brînză, renumele de „Leul". „Eram un pic mai vânos şi mai bătăios decât ceilalţi de vârsta mea", explică pedelistul originea poreclei cu care se mândreşte".

CCI Prahova vrea să facă bani frumoşi cu Ambianţă, Rafinament, Stil. Nu-i merită.

"Ambianţă, Rafinament, Stil 4-8 mai", scrie pe gard. Înăuntru, leopardul. Aşa se poate descrie oferta Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, care, după ce a eşuat cu prima ediţie a târgului, dotată cu un cort modest şi o podea care se destrăma sub picioarele vizitatorilor rătăciţi, lansează o nouă ofertă, la preţuri absolut năucitoare pentru contextul economic actual.

Vremea Ploiesti                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Campina: I-a furat sefei 10 mii de lei si a cheltuit, in aceeasi zi, 8.900

În ziua 11.05.2011, Poliţia Municipiului Câmpina a fost sesizată de către o femeie din localitate, cu privire la faptul că o fostă angajată a sa i-a sustras din locuinţă  suma de 10.000 de lei. Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că în seara de 10.05.2011, în jurul orei 23.00, partea vătămată a invitat-o pe suspectă la domiciliul său. Profitând de un moment de neatenţie a gazdei, suspecta a sustras dintr-un seif aflat în locuinţă suma de 10.000 lei, după care a plecat.

Inca un TIR s-a rasturnat in sensul giratoriu de la Metro

Un tir încărcat cu mobilă s-a răsturnat, joi dimineaţă, pe DN 1, în zona Metro Ploieşti, o bandă de mers fiind blocată pe sensul Ploieşti-Braşov. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Dan Radu, cauza cea mai probabilă a evenimentului rutier, care nu s-a soldat cu victime, este neatenţia şoferului care nu a observat sensul giratoriu din zonă.

Trafic oprit sambata, pe Bulevardul Castanilor

Primăria Municipiului Ploieşti anunţă închiderea circulaţiei pe ambele sensuri pe Bulevardul Independenţei, tronsonul cuprins între statuia lui Radu Stanian şi statuia Vânătorilor, în data de 14 mai 2011, în intervalul orar 06:00 – 24:00. Această restricţie este necesară pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului „Caravana Olimpică GDF Suez Energy România”.

Narcisismul la politicieni: "Scrii rău de mine, deci eşti plătit de adversarii mei", cu Vlad Oprea şi Marian Panait

Acum un an, în sediul PNL Prahova, primarul de Sinaia Vlad Oprea mă ia la criticat, că scriu de Armaghedonul de Sinaia pentru că m-a pus Cristian Burlacu, deputat PDL de Sinaia. "Ai băgat aia, fără să suni, să dăm prost. Tot de la Burlacu e şi asta, ştiu sigur", mă acuză direct, în faţă (asta-mi place la el), Oprea. Profit de prezenţa consilierei lui de presă ca să-i demonstrez că am cerut un punct de vedere Primăriei Sinaia chiar înainte să public materialul.

sursa: ph-online.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *