Stiri Ploiesti 30 mai 2011

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

Accident cu pericol de explozie, în Sinaia: un TIR a spart o conductă magistrală de gaze

Mai multe case din Sinaia au fost puse în pericol, duminică noapte, după ce un TIR a rupt o conductă magistrală de gaze. Din cauza vitezei, şoferul nu a putut stăpâni maşina într-o curbă, a dărâmat un stâlp, a rupt conducta de gaze şi s-a oprit într-o curte, la doar câţiva metri de o casă. Accidentul s-a produs după miezul nopţii, la intrarea în staţiunea Sinaia.

Deversări de borhot în râul Prahova

Zeci de animale au murit ori s-au îmbolnăvit după ce au băut borhot deversat în râul Prahova. Se întâmplă chiar într-o comună de lângă Bucureşti. Administratorii unei fabrici de alcool au transformat apa şi islazul local într-o uriaşă groapă de gunoi pentru resturile toxice şi urât mirositoare. Până acum aproximativ un an, spun localnicii, pe islazul din comuna Potigrafu se vedeau iarbă şi flori, înlocuite acum de lacuri artificiale... de borhot.

Harta poluării Ploieştiului

Câteva zeci de hărţi online realizate de Comisia Europeană şi Agenţia Europeană de Mediu prezintă în detaliu cât de poluate sut zonele în care locuim. Hărţile arată în detaliu sursele poluării din fiecare loc: poluare industrială, rezultată din traficul auto, din agricultură, navigaţie sau aviaţie, dar şi substanţele toxice care ne pun în pericol sănătatea - oxizi de azot (NOX), dioxid de sulf (SO2), monoxid de carbon (CO), amoniac (NH3) şi particule de praf mai mici de 10 microni (PM10).

Ploieştiul în Cartea Recordurilor, pentru prima oară în istorie

Meneaito, dansul care a cucerit lumea, a fost azi cel mai bun agent de influenţă pentru oraşul Ploieşti, care, pentru prima oară în istorie, a ajuns eligibil pentru Cartea Recordurilor. Nu există nici un impediment, în acest moment, pentru care Guiness Book of World Records să nu omologheze dansul sincron făcut azi, pe Bulevardul Castanilor, de 6.000 de ploieşteni.

Vremea Ploiesti
                
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Hoţii de lemne nu mai au limite: fură şi din Salina Slănic

Alte 7 persoane au fost reţinute de poliţiştii oraşului Vălenii de Munte pentru tăiere şi sustragere ilegală de arbori. Poliţiştii din Vălenii de Munte au continuat cercetările faţă de suspecţii infracţiunilor de tăiere şi sustragere ilegală de arbori, infracţiuni constatate în ziua de 20 mai a.c. Astfel, în urma investigaţiilor efectuate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte a dispus ieri măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de 7 persoane, care au fost încarcerate, urmând a fi prezentate la Judecătoria Vălenii de Munte cu propunere de arestare preventivă.

Parbrizarii, cerşetorii şi prostituatele, luaţi la ochi si săptămâna asta de poliţie

Rezultatele acţiunilor săptămânale de depistare şi sancţionare a „parbrizarilor” şi vânzătorilor ambulanţi din intersecţii, precum şi a căruţelor pe străzile din municipiu, unde circulaţia acestora este interzisă.

Domnii Problemă: S-au îmbătat şi au distrus un bar de noapte

Aseară, în jurul orei 21, S. Cristian, de 36 de ani, din Ploieşti, se afla împreună cu alţi tineri în incinta unui bar cu program de noapte din municipiu. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, S. Cristian s-a dezbrăcat de haine, având un comportament necuviincios faţă de personalul localului. În aceste condiţii a fost alarmată societatea de pază care monitorizează localul, la faţa locului sosind un echipaj al acesteia.

Prins cu un cuţit în curtea unui liceu din Ploieşti, are dosar penal

Ieri, în jurul orelor 18.20, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Ploieşti s-a sesizat din oficiu despre faptul ca în curtea unei institutii de învăţământ se află doi tineri care nu îşi justificau prezenţa în zonă.sursa: ph-online.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *