Stiri Prahova 19 mai 2011

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

Hotii de lemne, luati la ochi: 85 de dosare, 28 de audiati, 10 arestati

Padurari, patroni de firme sau simpli locuitori ai comunei Cerasu au fost luati la ochi de politia din Prahova. Seful IPJ Prahova, Bogdan Despescu a facut azi bilantul unei actiuni de amploare, derulata azi, in zona Valenii de Munte. Bogdan Despescu a spus ca actiunea de azi nu a fost singulara, ci ca, de ceva vreme, in acest domeniu sunt angrenate mai multe forte, prine care si politistii de la "doi si-un sfert", sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Valenii de Munte.

Narcisismul la politicieni: "Scrii rău de mine, deci eşti plătit de adversarii mei", cu Vlad Oprea şi Marian Panait

Acum un an, în sediul PNL Prahova, primarul de Sinaia Vlad Oprea mă ia la criticat, că scriu de Armaghedonul de Sinaia pentru că m-a pus Cristian Burlacu, deputat PDL de Sinaia. "Ai băgat aia, fără să suni, să dăm prost. Tot de la Burlacu e şi asta, ştiu sigur", mă acuză direct, în faţă (asta-mi place la el), Oprea.

Publicitatea stradală a Ploieştiului, o ruşine şi o gaură financiară, în acelaşi timp

Centrul Ploieştiului este sufocat, de luni bune, de afişe lipite peste tot. Cluburi de sport, restaurante, cluburi de noapte şi agenţii imobiliare murdăresc cu râvnă stâlpi, garduri, pubele, staţii de autobuz, vitrine, pereţii clădirilor de patrimoniu, dar şi sedii de instituţii publice. Până şi Teatrul Toma Caragiu şi Casa Sindicatelor, instituţii publice,  pun afişe ilegal, în încercarea de a-şi anunţa evenimentele. Fenomenul a apărut după ce primarul Andrei Volosevici a interzis bannerele în Ploieşti şi cu largul concurs al Poliţiei Locale, care, de la începutul anului, adică în patru luni, a dat o singură amendă pentru afişaj ilegal.

Acuzat în dosarul Petromservice, Sorin Mihai se dă cu un Porsche de 140.000 de euro

Sorin Mihai, fostul boss al Petromservice Ploieşti, s-a relaxat luni, în prima zi de Paşti, făcând câteva sprinturi pe străzile Popa Farcaş şi Ghe. Grigore Cantacuzino cu noua sa jucărie: un Porsche 911 Turbo, argintiu. Omul a părăsit locuinţa sa din zona centrală puţin după ora 11.00 şi a făcut cel puţin două sprinturi la viteze cu mult peste cea legală, aşa cum se poate vedea şi din fişierul video alăturat, urmărirea sa, de către cameramanul de ocazie, fiind practic imposibilă.

Vremea Prahova                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

sursa: ph-online.ro

Topul celor mai bogaţi prahoveni

Ca în fiecare toamnă, apar topurile celor mai bogaţi români. Aici îi puteţi găsi pe cei mai bogaţi prahoveni, aşa cum rezultă din Topul Forbes 500 de miliardari, editat de Adevărul Holding.

Firmă din Prahova, furnizor strategic pentru IKEA!

Cel mai mare retiler de mobilă la nivel mondial, IKEA, are un furnizor strategic de produse în judeţul Prahova.
Compania Glimet din Drajna, deţinută de către Mihai Gavrilă, produce mobilă din lemn masiv de fag, respectiv pătuţuri pentru copii sub trei ani sau pentru micuţii cu vârsta între trei şi şase ani, măsuţe pentru înfăşat şi suporturi pentru sticle şi cutii utilizate pentru organizarea sertarului din cadrul mobilei pentru bucătărie.

Tratamentele naturiste, interzise! Intră în vigoare Codex Alimentarius!

Incepand cu 1 aprilie 2011, nu-i păcăleală, intra in vigoare si directiva UE, care a fost aprobata si de Guvernul Romaniei, prin care produsele naturiste si suplimentele alimentare pot fi comercializate numai daca sunt omologate in mod special.

O nouă staţiune construită de la zero pe Valea Prahovei! Investiţia este de un miliard de dolari!

Un om de afaceri austriac a prezentat, miercuri, la un forum de afaceri, un proiect turistic de un miliard de dolari, pe care vrea să-l construiască pe Valea Prahovei, în zona Zamora din Buşteni.sursa: prahovabusiness.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *