Stiri Prahova 28 aprilie 2011

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

Autostrada Bucureşti-Ploieşti se opreşte ca să nu facă puşcărie nişte prieteni ai PDL

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România a reziliat contractul cu asocierea de firme SC Spedition UMB SRL, SC Pa&Co International SRL, SC Euroconstruct Trading 98 SRL, SC Tehnostrade SRL, la patru ani de la demararea lucrarilor la autostrada Bucuresti-Brasov. Motivul: "abandonarea de 16 luni a lucrarilor de constructie la autostrada pe sectorul cuprins între km 46+500 si km 48+200, fapt care încalca grav prevederile contractuale”.

CCI Prahova vrea să facă bani frumoşi cu Ambianţă, Rafinament, Stil. Nu-i merită.

"Ambianţă, Rafinament, Stil 4-8 mai", scrie pe gard. Înăuntru, leopardul. Aşa se poate descrie oferta Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, care, după ce a eşuat cu prima ediţie a târgului, dotată cu un cort modest şi o podea care se destrăma sub picioarele vizitatorilor rătăciţi, lansează o nouă ofertă, la preţuri absolut năucitoare pentru contextul economic actual.

Unde lucra Valentin Dinu, "Ploieşteanul care are talent"

E destul de uşor să dai de un tip despre care ştii că lucrează într-o spălătorie auto. Oricât ar părea de bizar, în Ploieşti sunt maxim 100 de persoane care lucrează, prin rotaţie, în mai toate spălătoriile. Poate şi pentru că e un job dur, care implică rezistenţă la frig şi la un public de multe ori brutal şi nemanierat. Ca urmare, am reuşit să găsesc spălătoria unde a lucrat Valentin Dinu, ploieşteanul care a făcut-o pe Andra să plângă la "Românii au Talent", la doar a patra încercare.

Ristorante Boccaccio, noul nume al Restaurantului Bulevard din Ploieşti

Omul de afaceri George Stanciu, proprietarul Exclusive Home, a devenit, recent, şi proprietarul restaurantului Bulevard. El a preluat cel mai reprezentativ local al Ploieştiului de la Bogdan Conţ şi Ştefan Rădulescu şi a demarat un amplu proces de renovare şi rebranduire. De pe 6 mai, restaurantul Bulevard se va numi Ristorante Boccacio. "Schimbăm interioarele, terasa şi am adus bucătari noi, specializaţi în bucătărie internaţională

Vremea Ploiesti                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Dalkia a scumpit căldura la Ploieşti, cu acordul consilierilor locali

Dalkia Termo Prahova a anuntat ieri ca întrerupe furnizarea energiei termice în Ploiesti  datorita temperaturilor ridicate înregistrate în ultima perioada.  Potrivit unui comunicat al companiei, în extrasezon vor fi continuate lucrarile de modernizare la reteaua de distributie a caldurii. Tot ieri trebuia să se semneze un protocol bizar cu Primăria Ploieşti, care urma să preia cheltuielile cu repararea străzilor sparte de Dalkia în schimbul unor reduceri la branşarea locuinţelor. Semnarea a fost însă amânată

Boc vrea autostradă Ploieşti-Focşani în parteneriat public-privat

Primul-ministru Emil Boc a prezentat miercuri, la sfârsitul sedintei de Guvern, lista principalelor proiecte în domeniile transport, energie, dezvoltare regionala, mediu, sanatate si justitie, care vor fi dezvoltate în parteneriat public-privat prin ministerele de resort. Astfel, la Ministerul Transporturilor, premierul a mentionat: autostrada Comarnic-Brasov - în regim de concesiune, autostrada Sibiu - Pitesti (116 km), autostrada Ploiesti - Buzau - Focsani (133 km), centura de sud si cea de nord a Capitalei, ambele în regim de autostrada, autostrada Târgu-Mures - Iasi - Ungheni (307 km).

"Portocalii" Vintilescu şi Todosia se bat cu "galbenul" Nica pentru sănătatatea angajaţilor SGU Ploieşti

Cel mai probabil săptămâna viitoare, vom afla ce companie va asigura servicii de medicina muncii la SGU Ploieşti. Deşi valoarea contractului este destul de mică, selecţia de oferte este importantă în contextul în care piaţa prahoveană a serviciilor de medicina muncii este disputată de trei politicieni: Cristian Vintilescu, membru PDL, şeful DSP Prahova şi proprietar indirect al companiei Mediurg; Vasile Todosia, membru PDL şi proprietar indirect al Alfa Medical Center, şi Bogdan Nica, membru PNL, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, proprietarul Policlinii cu Plată.

Vrei adrenalina in firma, la costuri mici? Angajeaza detinuti de la Penitenciarul Ploiesti

Nu stiu daca mediul de afaceri din Ploiesti este pregatit sa asimileze forta de munca provenia din penitenciare. Nu stiu cum poti explica angajatilor existenti motivele pentru care ai adus printre ei hoti, talhari, batausi si/sau criminali. Pe de alta parte, costurile extrem de mici cu genul acesta de angajati merita luate in calcul. De aceea, am luat decizia de a ajuta Penitenciarul Ploiesti sa obtina venituri din aceasta activitate prin promovarea gratuita a anunturilor sale.

Mihai Mişu Neacşu, candidatul fără partid la Primăria Scorţeni

Ce se întâmplă zilele acestea la Scorţeni seamănă mai mult cu un film bazat pe o carte de Kafka decât cu o campanie electorală. PDL face desanturi masive de oameni şi cadouri, dar îşi neagă şi culoarea, şi sigla. Ieri, de exemplu, 90% dintre directorii de deconcentrate - apolitici - potrivit legi - au defilat pe străzile din Scorţeni, îndemnând oamenii să voteze cu Mihai Mişu Neacşu. Luni, primarul din Băicoi, Ciprian Stătescu, a condus o armată de oameni care au dat pungi cu vin şi cozonac.

sursa: ph-online.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *