Stiri Prahova pnl prahova fc petrolul buget deva concurs suspecti furt retrocedari teren

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

PNL Prahova a inceput cucerirea Facebook, folosind blonde sexy

Nu conteaza ca totul e virtual, faptul ca Facebook a devenit a treia tara din lume si ca a devenit la fel de util ca o adresa de email a trezit, în sfârsit, atentia politicienilor din Prahova. De la sfârsitul anului trecut, PNL Prahova are o prezenta solida pe cea mai mare retea de socializare din lume.

Totul despre noul sponsor al FC Petrolul: Radu Calin

Radu Calin, proprietarul companiilor Mobilis si CSR, este noul sponsor al echipei de fotbal FC Petrolul Ploiesti. Informatia nu e oficiala, dar a fost confirmata de mai multe surse apropiate conducerii echipei. Anul trecut, Radu Calin a fost implicat în finantarea echipei de fotbal Politehnica Iasi, pe care a parasit-o cu scandal, acuzând cheltuieli nejustificate, dar fiind acuzat, la rândul lui, de presiuni în vederea obtinerii unui contract de 11 milioane de euro.

Deva are bugetul de trei ori mai mic decat Ploiestiul, dar are aqualand

Orasul Deva are o suprafata de 100 de hectare si 67.000 de locuitori. Orasul Ploiesti are 5.200 de hectare si 230.000 de locuitori. Deva are un buget de 37 de milioane de euro, Ploiestiul are un buget de 120 de milioane de euro. Ce-are Deva si n-are Ploiestiul? Un primar capabil, care a inaugurat la Deva un complex de tip aquapark de 8.000 mp, pe un teren pus la dispozitie de primarie, unui investitor care a cheltuit opt milioane de euro.

Ploiesteanca Mihaela Joita are cei mai frumosi sani naturali ai anului 2010

Bucatarescu.ro, site-ul fostului redactor sef de la revista Playboy România, a decretat ca cei mai frumosi sâni naturali ai anului 2010 îi apartin ploiestencei Mihaela Joita. Mihaela are 24 ani, colaboreaza cu agentia de modelling On Vogue si a câstigat recent premiul 2 la Miss Hostess. Mihaela este absolventa de Psihologie, are un masterat in terapie de cuplu si se pregateste sa devina psihoterapeut.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Cine a concurat la Prahoveanul Anului 2010? Si de ce nu mai facem Gala?

Da, nu mai facem Gala. Criza si-a spus cuvântul, prin lipsa sponsorilor, asa ca ne-am întors, pe ultima suta de metri, la forma initiala a proiectului Prahoveanul Anului: o lista cu oameni care exceleaza în domeniile lor de activitate.

Suspectii din cazul "Furtul de un milion de euro" au ajuns in birourile procurorilor prahoveni

Acum 30 de minute, suspectii din cazul furtului a un milion de euro au ajuns la Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Ploiesti. Suspectii din cazul "Furtul de un milion de euro" au ajuns in birourile procurorilor prahoveni. Asta la doar câteva ore dupa ce politistii de frontiera de la Nadlac au depistat si predat politistilor din Prahova patru persoane suspecte. Unul dintre ei avea asupra lui 10.000 de euro, iar la perchezitiile domiciliare ale suspectilor au fost descoperite alte zeci de mii de euro, bani ziditi în pereti.

Efectele perverse ale retrocedarilor: Gard pe terenul de baschet la Caragiale.

Gardul care face inutilizabil terenul de sport al colegiului IL Caragiale, dupa ce mostenitorii familiei Ghica au câstigat terenul în instanta. Suprafata de 1.400 de metri patrati pierduta de liceu include o pista de atletism si o parte din „groapa" celebra a Colegiului.

Mica Unire s-a sarbatorit în puscarii cu concursuri de cultura generala

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, pentru persoanele private de libertate aflate în custodia sistemului penitenciar românesc, au fost organizate o serie de activitati cu caracter educativ si artistic, menite sa sublinieze importanta zilei de 24 Ianuarie în constiinta poporului român.

Culmea ironiei: Acum doi ani, Roberta Anastase sustinea controlul prezentei deputatilor

"Presedintele Camerei Deputatilor si deputat de Ploiesti, Roberta Anastase a declarat miercuri ca unul dintre obiectivele ei, in viitoarea sesiune parlamenatara, este legat de afisarea prezentei parlamentarilor la lucrarile din plen si din comisii, prin scanarea semnaturilor acestora. Roberta a spus ca vrea sa gaseasca o formula prin care, “in mod transparent”, prezenta parlamentarilor sa ajunga la cunostinta presei si a opiniei publice.

Primaria Campina interzice miercuri drogurile entnobotanice

PROIECTUL ORDINII DE ZI al sedintei ordinare a Consiliului local al municipiului Câmpina din data de 27 ianuarie 2011:
1. Raport privind activitatea asistentilor personali ai persoanelor cu handicap grav desfasurata în semestrul al II – lea al anului 2010.
- Prezinta d-na Dumitru Adina – sef Serviciu asistenta sociala si autoritate tutelara. [...]
5. Proiect de hotarâre privind reglementarea comercializarii plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice si psihotrope pe raza municipiului Câmpina.
- Initiator dl.ing.Tiseanu Horia – Laurentiu – primarul municipiului Câmpina.

Furtul de un milion de euro - Al doilea comunicat al Politiei Prahova

Inspectoratul Judetean de Politie Prahova a continuat activitatile specifice desfasurate în vederea identificarii si depistarii suspectilor în cazul reclamatiei privind furtul dintr-o locuinta a unei sume importante de bani, fapta sesizata în ziua de 16.01.2011.
În ultimele zile au fost efectuate mai multe descinderi imobiliare, în urma carora au fost obtinute indicii care au condus la restrângerea cercului de suspecti.

sursa: ph-online.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *