Stiri Satu Mare hora unirii handbal csm politia frontiera populatie senator vremea satu mare

Stiri Satu Mare  |  0 comentarii

Hora Unirii de musai

Manifestările din acest an ocazionate de aniversarea Unirii Principatelor Române de la 1859 s-au desfăşurat la Satu Mare după acelaşi tipar leşinat ca şi în anii precedenţi, doar oficialităţile, şi cam nimeni altcineva în afara lor, bifând încă un eveniment pe calendarul sărbătorilor “obligatorii”

Handbaliştii de la CSM, învinşi în finala de la Mezokovesd

Echipa de handbal CSM Satu Mare a participat la sfârşitul săptămânii trecute la un turneu de pregătire în Ungaria şi a terminat competiţia pe locul II, fiind învinsă numai în finală de gazdele de la Mezokovesd.

Poliţia de Frontieră Satu Mare, cică între primele cinci din ţară

În raportul pe care l-a prezentat luni în cadrul Colegiului Prefectural, adjunctul comandantului Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, Tiberiu Giurea, e evidenţiat aspectele mai importante ale activităţii colegilor săi în cursul anului 2010, susţinând că, din punct de vedere al eficienţei, IJPF Satu Mare se numără între primele cinci din ţară.

Poliţiştii sunt puţini, dar şi populaţia scade, aşa că nu-i stres

Replică monumentală a prefectului Radu Giurcă la o declaraţie a comandantului Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Constantin Taloş, la şedinţa de luni dimineaţă a Colegiului Prefectural.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Senatorul Valer Marian cere demisia ministrului de Interne

Senatorul PSD Valer Marian s-a simtit ofensat luni la depunerea de coroane desfăsurată la bustul lui Alexandru Ioan Cuza, din fata sediul Politiei Satu Mare Satu Mare, deoarece nu a fost invitat alături de oficialitătile care au primit salutul Gărzii de Onoare.

Acum asfaltăm, iar la anu’ reasfaltăm

Asa cum era de asteptat, odată cu topirea zăpezii au apărut si primele cratere în asfalt. Sătmărenii sunt obisnuiti deja cu asfaltul de proastă calitate, însă problema cea mai gravă este că au început să se deterioreze străzile care au fost asfaltate toamna trecută. Primăria caută o modalitate juridică prin care să rezilieze contractele cu executantii.

Finanţiştii explică directorilor şi patronilor cum e cu Declaraţia F 112

Dupa cum urmeaza :
- in data de 26.01.2011 ora 10 -  intalnire cu reprezentantii institutiilor publice interesate;
- in data de 27.01.2011 ora 10 – intalnire cu reprezentantii agentilor economici interesati.

Cupa Unirii la fotbal în sală pentru jandarmii sătmăreni

Luni, 24 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare s-au organizat şi desfăşurat o serie de activităţi cultural-educative şi sportive cu prilejul sărbătoririi a 152 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române.

Bolnavă suspectă de botulism la Satu Mare

Directia de Sanatate Publica al judetului Satu Mare a fost sesizata vineri seara, la orele 19.30  de catre medicul de garda al Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare cu privire la un caz de toxiinfectie alimentara suspect de botulism.
 
Primul curs de pregătire pentru subofiţeri jandarmi la Tăşnad

La Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Tăşnad au avut loc luni o serie de acţiuni şi manifestări cu caracter evocator, pentru marcarea zilei Unirii Principatelor Române.

Băsescu, huiduit la Iaşi în timpul intonării imnului de Ziua Unirii. Aceeaşi primire şi la FocşanI

Fanfara militară a fost acoperită de huiduieli, în timp ce interpreta imnul naţional. Mulţimea a continuat să fluiere şi în timp ce preoţii oficiau slujba de pomenire a eroilor neamului.

sursa: satumareonline.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *