Stiri Sibiu 12 mai 2011

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Ministerul Sanatatii doneaza documentatia pentru constructia fostului viitor spital de urgenta

În ultimii ani, povestea unui nou spital de urgenta în Sibiu a atins diferite puncte culminante, în functie de cine se afla, la momentul respectiv, în fruntea ministerului sanatatii - ba se construia pe Valea Sapunului, ba pe Calea poplacii, ba cu investitori straini, ba prin împrumut. Pâna la urma, apele s-au linistit de tot, ajungându-se la concluzia ca nu se mai face nimic. Si totusi, pentru ca, la un moment dat, au fost întocmite studiile necesare pentru demararea proiectului, Ministerul Sanatatii s-a gândit sa îsi goleasca sertarele de documente inutile si sa le „doneze" autoritatilor locale. Fostul viitor spital de urgenta de la Sibiu nu este singurul, ci e unul dintre cele 19 proiecte moarte din tara.

Câinii comunitari vor fi sterilizati gratuit în continuare

Daca la Botosani autoritatile locale prefera exterminarea în masa a câinilor comunitari, la Sibiu, primaria continua campania umana si logica, de sterilizari gratuite. Concomitent, adoptiile internationale continua, 40 de catei de la adapostul municipalitatii urmând sa ia drumul Germaniei.

Consultatii gratuite pentru depistarea melanomului, la spitalul judetean

Sibienii vor beneficia de consultatii gratuite pentru depistarea melanomului miercuri, 18 mai, la spitalul judetean, în cadrul Zilei Europene pentru Depistarea Melanomului - EuroMelanoma Day, anunta reprezentantii unitatii.

Vremea Sibiu                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Dosar penal pentru un barbat din Fagaras prins ca pescuia ilegal

Jandarmii sibieni au prins un barbat din Fagaras, judetul Brasov, care pescuia ilegal pe râul Olt, în aval de barajul din zona satului Colun, din judetul Sibiu.

Santierele din oras: Dima, Tribunei, Tiglari, Horia, Preluarea Bastiliei, Doja, Noua, Turnisorului, Cerbului, Caprioarelor

Sapaturile prin oras continua. Astfel, o banda de pe strada Dima va fi închisa pentru reparatii, începând de vineri, 13 mai. Aceasta este prima dintr-un sir de strazi din oras afectate de traficul greu. Vineri, 13 mai si sâmbata, 14 mai, DPC va freza stratul de asfalt si va turna unul nou, iar circulatia se va desfasura pe o singura banda.

Gaz Metan Medias a investit 20.000 de euro pentru o participare în Europa League

Antrenorul principal al echipei de fotbal Gaz Metan Medias, Cristi Pustai s-a aratat, joi dimineata, într-o conferinta de presa, extrem de surprins ca absolut nimeni din conducerea clubului nu l-a contactat în vederea propunerii unei noi colaborari.

Cadrele militare disponibilizate din Sibiu catre membrii PDL: Îndreptati raul ce l-ati facut

Sindicatelor cadrelor militare disponibilizate din Sibiu cer delegatilor PDL ce vor participa la Conventia Nationala, din 14 mai, sa nu îl aleaga pe Emil Boc în functia de presedinte a partidului. Acestia au transmis o scrisoare deschisa în care fac bilantul guvernarii PDL de pâna acum si atrag atentia democrat-liberalilor ca „bulevardul guvernarii" cu care îi „ademeneste" Emil Boc poate deveni „extrem de alunecos". „Înca mai aveti sansa de a îndrepta raul ce l-ati facut", transmit reprezentantii sindicatului.

Are Sibiul marca de oras cultural?

Sibiul, ca oras, a câstigat, într-un an, 2007, notorietate nationala si internationala, pe seama vietii culturale, cât în câtiva ani de munca si investitii economice de succes. Capitala Culturala Europeana (CCE) se dovedeste, post-factum, cel mai eficient proiect de schimbare rapida a vietii si imaginii unei comunitati din România postcomunista. Pâna atunci, Sibiul era cunoscut aproape exclusiv pentru istoria milenara a civilizatiei saxone fondatoare.

Carte ieftina, la Humanitas, în Noaptea Muzeelor

În Noaptea Muzeelor, cititorii sunt asteptati cu carti ieftine la Libraria Humanitas din centrul Sibiului.
"Iubitorii de carte din Sibiu vor avea acces în Libraria Humanitas din strada Nicolae Balcescu pâna dupa miezul noptii, în seara de 14 mai, începand cu ora 19.00", transmit reprezentantii librariei.

Sesiune de informare privind egalitatea de sanse si gen la locul de munca

Centrul Local Antidiscriminare Sibiu va organiza vineri, 13 mai, de la ora 12, la sediul Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale (AJPS) Sibiu, Calea Dumbravii, nr. 17, et.3 , în sala de conferinte, Sesiunea de informare privind insusirea si aplicarea egalitatii de sanse si de gen la locul de munca.

Colectare de DEEE-uri în Avrig, Mârsa, Bradu, Racovita si Sebesu de Sus

Locuitorii a cinci localitati din judetul Sibiu vor putea scapa produsele electrice si electronice nefolositoare în cadrul unei noi actiuni de colectare ce va avea loc sâmbata, 14 mai, anunta reprezentantii Asociatiei Române pentru Reciclare RoRec.

sursa: ronduldesibiu.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *