Stiri Sibiu 19 mai 2011

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Iohannis despre alegerile locale: Cu cât sunt mai buni contracandidaţii, cu atât e mai interesant

Primarul Klaus Iohannis a declarat, joi, în perspectiva alegerilor locale din 2012, că deocamdată sunt numai oameni care şi-ar dori să fie candidaţi, dar că oficial nu este anunţat niciunul. Competiţia ar fi, însă, cu atât mai interesantă, cu cât viitorii contracandidaţi sunt mai buni.

Primarul Sibiului: Sunt multe intersecţii care trebuie reconfigurate

Primarul Klaus Iohannis a declarat, joi, în conferinţa săptămânală de presă, că multe intersecţii din Sibiu trebuie reconfigurate şi că acestea vor intra în atenţia administraţiei locale cât de curând.

Catedră UNESCO, la Universitatea „Lucian Blaga" din Sibiu

O Catedră UNESCO în Managementul Calităţii în Învăţământul Superior şi Formare Continuă, a fost înfiinţată la Sibiu, în cadrul Universităţii „Lucian Blaga" (ULB). Lansarea oficială a Catedrei va avea loc în cadrul Conferinţei internaţionale cu tema „Piaţa muncii pentru absolvenţi şi sistemele de monitorizare a acestora în vederea îmbunătăţirii continue a curriculei şi creşterii calităţii în învăţământul superior", ce se desfăşoară în perioada 19-21 mai.

82 la sută din accidentele de muncă au loc din cauza angajatului

82 la sută din accidentele de muncă au loc din cauza comportamentului riscant al angajatului, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu (ITMS), Francisc Torok.

Două TIR-uri s-au lovit la Boiţa, pe DN 7

Două TIR-uri s-au ciocnit, miercuri seara, în jurul orei 18, în localitatea Boiţia, judeţul Sibiu, după ce unul dintre şoferi nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă.

Elevii din Mediaş reamenajează timp de patru luni un parc

În intervalul aprilie-august în parcul de pe strada Valea Adâncă din Mediaş, se desfăşoară acţiuni de reamenajare a parcului. Proiectul a fost depus de către ATE Dianthus, este finanţat de către Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România şi se desfăşoară în parteneriat, între Asociaţia Dianthus, Primăria Mediaş prin Serviciul Public de Ecologizare şi 3 unităţi de învăţământ din Mediaş: Şcoala George Popa, Şcoala Naţională de Gaz şi Liceul Axente Sever.

Vremea Sibiu
                 
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

5 beneficiari de ajutor social au rămas fără acest drept pentru că nu au muncit în folosul comunităţii

Pentru a beneficia de venitul minim garantat, persoanele apte de muncă din familiile care se încadrează pentru acest ajutor trebuie să presteze, lunar, acţiuni sau lucrări de interes local, în condiţiile în care starea de sănătate le permite. În luna martie, cinci persoane apte de muncă în folosul comunităţii au rămas fără acest drept sau li s-a suspendat, din cauză că nu au îndeplinit această obligaţie.

La Gaz Metan Mediaş se doresc performanţe şi mai mari cu aceleaşi salarii mici

Înaintea ultimei partide din actualul sezon competiţional în Liga I, cea cu Universitatea Craiova (echipă deja retrogradată) gaziştii au o stare de spririt nu tocmai propice performanţei. Jucătorii s-au plâns după ultimul antrenament că, în tot acest an, în afară de salarii, nu au văzut niciun ban drept primă de obiectiv, antrenorul Cristian Pustai fiind ţinut şi el în stand-by.

Tursib transportă gratuit spectatorii la Festivalul Internaţional de Teatru

Pe lângă sprijinul primăriei, financiar şi logistic, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu de anul acesta se bucură şi de sprijinul Tursib.

Amorphis vine cu noul album la Sibiu, în noiembrie

Trupa finlandeză Amorphis revine în România, în luna noiembrie, pentru a-şi prezenta live cel mai nou material al trupei, The Beginning Of Times, ce va fi lansat pe 27 mai.

Studenţii se întreabă: cine sunt aleşii noştri?

Studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene organizează joi, 19 mai, o întâlnire cu studenţii celorlalte facultăţi ale Universităţii „Lucian Blaga" din Sibiu, şi nu numai, pentru a prezenta rezultatele unei cercetări privid persoanele aflate în poziţii importante de conducere.

Daciana Sârbu: Uciderea cailor sălbăticiţi din Deltă este inumană şi nejustificată

Daciana Sarbu, europarlamentar PSD, va interpela Comisia Europeană, precum şi autorităţile responsabile din ţară, cu privire la situaţia cailor sălbaticiti din Delta Dunării pe care autorităţile locale vor să îi extermine. 51 de cai sălbatici adulţi şi 20 de mânji au fost strânşi într-un ţarc din satul tulcean Letea (care ţine de primăria din localitatea C.A. Rosetti), la presiunea Direcţiei Silvice Tulcea şi a Administraţiei Rezervaţiei Biosfera Delta Dunării (ARBDD), şi ar putea sfârşi la abator, pe motiv ca distrug vegetaţia.sursa: ronduldesibiu.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *