Stiri Sibiu 28 aprilie 2011

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Bolnavii cu Leucemie, în pericol să nu primească medicamente

Bolnavii care suferă de diferite forme de Leucemie sunt în pericol. Câteva dintre medicamentele vitale pentru ei, lipsesc şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă face eforturi pentru a găsi metoda legală să le poată cumpăra, deoarece sunt medicamente care, în mod normal, ar fi trebuit să vină prin intermediul Programului Naţional. "Este o situaţie cu care ne confruntăm în ultimul timp destul de des. Au lipsit, de exemplu, citostaticele, a lipsit Heparina, dar am rezolvat.

În goană pe DN 7, fără permis şi cu maşina furată

Un adolescent de 17 ani a pus la mare încercare răbdarea poliţiştilor. Aceştia au încercat să oprească o maşină în trafic pentru că şoferul părea foarte tânăr. Nu au reuşit, deoarece conducătorul auto a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie. A urmat o cursă ca în filme pe Drumul Naţional 7.

sursa: tribuna.ro

Spitalele din judeţ au primit două amenzi şi 51 de avertismente, de la DSP

Firma care se ocupă de prepararea mâncării în Spitalul Judeţean Sibiu şi Spitalul din Mediaş au primit amenzi de câte 1.500 de lei din partea reprezentanţilor Direcţiei Sanitar veterinare Sibiu, în urma unui control care a vizat toate spitalele din judeţ şi în cadrul căruia s-au mai acordat 51 de avertismente.

Vremea Sibiu                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Concurs naţional de slalom paralel, pe poligonul auto din Ştrand, în weekend

Prima etapă, din a cincea ediţie a Campionatului Naţional de Slalom Paralel al României, se va desfăşura pe poligonul auto din Ştrand, din acest an, Funpark.

Biciclist lovit de un autoturism, pe Milea

Un bărbat de 53 de ani din Sibiu a ajuns aseară la spital după ce a fost lovit de o maşină, la intersecţia străzii Onceşti, din municipiu, cu bulevardul Vasile Milea.
Biciclistul a fost internat la Secţia Clinică Neurochirurgie cu traumatism cranio cerebral închis, fractură temporo-parietală stângă, un mic hematom extradural şi fractură de claviculă stângă, rezultate în urma impactului.

Bărbat confundat cu un cadavru descoperit la Răşinari

Un bărbat de 41 de ani a fost declarat mort la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, după ce poliţişitii sibieni, mama acestuia şi angajatorul bărbatului au găsit similarităţi între un cadavru găsit în extravilanul localităţii sibiene Răşinari şi Vasile Alb, de 41 de ani. Acesta a fost, însă, identificat, de curând, la Timişoara. Poliţiştii sibieni au redeschis acum cazul pentru identificarea persoanei a cărei cadavru a fost descoperit anul trecut.

Dacă e mai, e jazz

Jazz-ul dă startul unui sezon cald plin de evenimente la Sibiu. Cel mai longeviv festival din România dedicat acestui gen, Sibiu Jazz Festival, porneşte duminică, 8 mai, cu câteva concerte în Piaţa Mică, culminând sâmbătă, 14 mai, cu concertul de la Sala Thalia a lui Chucho Valdes & The Afro-Cuban Messengers, câştigătorul a nu mai puţin de nouă premii Grammy.

Minor de 17 ani, prins de poliţişti la volanul unei maşini furate

Un minor de 17 ani din localitatea sibiană Tălmaciu este cercetat de poliţişti după ce a fost prins în trafic coducând o maşină furată.
Tânărul a fost oprit de poliţişti miercuri, pe DN 7,pentru că au observat că maşina este conducă de o persoană care părea foarte tânără.

Serbarea câmpenească de 1 Mai, organizată pentru a patra oară la Mediaş

Primăria Mediaş, prin Direcţia pentru Cultură, organizează duminică, 1 mai, la Barajul Ighiş, începând cu ora 12.00, cea de a-IV-a ediţie a "Maialului" - serbarea câmpenească dedicată Zilei Internaţionale a Muncii.

Primarul Mediaşului vrea să cunoască aşteptările liceenilor

Edilul-şef al municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Neamţu continuă seria întâlnirilor toamnă-primăvară cu elevii medieşeni aflaţi în ultimii ani de liceu, scopul principal fiind acela al aflării orizontului de aşteptare al tinerilor care vor lua, pieptiş, viaţa.

Lucrări la străzi şi modificări în trafic

Reprezentanţii primăriei anunţă începerea lucrărilor pe strada Anghel Saligny. Circulaţia se va desfăşura pe o singură bandă, alternativ. Strada face parte din pachetul de şase străzi din zona Calea Dumbrăvii-Turnişor, finanţat din cel de-al treilea împrumut BERD contractat de municipalitate. Conform estimărilor constructorului, lucrările vor fi finalizate la sfârşitul lunii iunie.

Fostul episcop al Bisericii evanghelice primeşte premiul cultural Georg Dehio

Dr. Christoph Klein, episcopul Bisericii evanghelice CA din România între 1990-2010, şi organistul şi muzicologul Jan Janca, vor primi Premiul cultural Georg Dehio în anul 2011, din partea Forumului Cultural German pentru Europa de Est (Deutsches Kulturforum östliches Europa e.V.).

sursa: ronduldesibiu.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *