Stiri Sibiu 30 mai 2011

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Oameni care văd moartea în fiecare zi

Am trecut de nenumărate ori prin faţa clădirii din apropierea Urgenţei. Rar m–au purtat paşii prin cabinetele din interior şi niciodată nu am deschis o uşă din acea clădire fără a avea încuviinţarea celor care lucrează acolo. O singură dată, însă, încurcând etajele, am trecut prin faţa unei uşi deschise şi curiozitatea m–a împins să trag cu ochiul.

Rover incendiat pe strada Tilişca

Răzbunare sau accident? Aceasta este întrebarea pe care şi-o pune o familie din Sibiu, care şi-a găsit maşina, un Land Rover de zeci de mii de euro, incendiată în această dimineaţă. Pompierii au intervenit destul de repede, iar paguba nu a fost totală.

Energiile FITS s–au dezlănţuit în Piaţa Mare

Startul la distracţie în stil mare şi în aer liber îl dă, de obicei, la Sibiu, Festivalul Internaţional de Teatru. Vineri, reţeta bine cunoscută de vreo 18 ani încoace s–a verificat din nou, aşa că zeci de mii de sibieni s–au îngrămădit în Piaţa Mare pentru concertul Holograf şi spectacolul germanilor de la Pan.

sursa: tribuna.ro

Cseke Attila: Declaraţiile directorului Spitalului Judeţean Sibiu sunt iresponsabile

Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a apreciat drept "iresponsabile ori false" declaraţiile directorului Spitalului Judeţean din Sibiu, Adrian Şanta, potrivit cărora unii pacienţi operaţi au ajuns să fie legaţi de paturi noaptea din cauza lipsei de personal.

Vremea Sibiu                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Manuscrisele lui Emil Cioran, donate de George Brăiloiu, au intrat în posesia Academiei Române

Manuscrisele lui Emil Cioran cumpărate de omul de afaceri George Brăiloiu la o licitaţie la Paris, în aprilie, şi donate de acesta Bibliotecii Academiei Române, au intrat joi în posesia Academiei, a declarat academicianul Eugen Simion.

Primul weekend de teatru, ultimul weekend de primăvară

Niciodată în timpul anului, Sibiul nu este mai colorat, mai gălăgios, mai tineresc şi mai deschis ca în timpul Festivalului de Teatru. De vineri, centrul a fost invadat de costume, cântece, dansuri şi giumbuşlucuri, iar turiştii şi sibienii au intrat în jocul teatrului. Debandadă culturală peste tot, dar numai la suprafaţă, pentru că în spatele fiecărui minut de veselie generală stă un furnicar de oameni harnici, ce nu au timp să guste ultimele zile de primăvară.

Vedeta celor de la Gaz Metan Mediaş a devenit român cu acte în regulă: a spus de două ori DA în faţa ofiţerului stării civile

Vedeta "cariocas"a echipei Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira Pereira a trăit, sâmbătă la prânz, cel mai fericit moment din viaţa sa: s-a căsătorit în faţa ofiţerului stării civile din Mediaş cu aleasa inimii, handbalista Cosmina Diana Dancu, însărcinată în luna a VII-a.

UEFA, foarte aproape de a da undă verde participării echipei Gaz Metan Medias în Europa League!

Aflată pentru prima oară în...acest secol în Liga I, Gaz Metan Medias se dovedeste a fi o echipă extrem de norocoasă, chiar dacă se spune că sansa e întotdeauna de partea celor puternici.sursa: ronduldesibiu.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *