Stiri Sibiu 6 mai 2011

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Din iulie, biciclist fără frică în Sibiu

Prima pistă pentru biciclişti din oraş a fost marcată, săptămâna aceasta, de la Polsib, pe Şoseaua Alba Iulia, până pe strada Andrei Şaguna. În total vor fi zece piste, în lungime de 30 de kilometri, ce vor fi finalizate până la sfârşitul lunii iunie.

De trei ori mai multe maşini ridicate de utilaj

De când a trecut din subordinea primăriei în cea a SC Pieţe SA, numărul autovehiculelor parcate neregulamentar în Sibiu care au fost ridicate s-a triplat. Acest lucru a fost posibil prin extinderea programului de lucru al utilajului de ridicat de la 8 ore la 18 ore, pe zi.

Pe Iohannis nu îl deranjează dacă primarii vor fi aleşi dintr-un singur tur

Primarul Klaus Iohannis crede, „pe surse", că la alegerile locale din 2012, primarii vor fi aleşi dintr-un singur tur de scrutin. Această schimbare nu l-ar deranja, însă.

Emil Boc şi moţiunea sa vin la Sibiu

Primul ministru Emil Boc, preşedinte PDL, va fi prezent, vineri, 6 mai, la Sibiu, pentru a-şi prezenta moţiunea „România dreaptă, România puternică", în vederea alegerilor pentru preşedinţia partidului, cu ocazia Convenţiei Naţionale a PDL, din 14 mai.

Turul Ciclist al Sibiului 2011 scade în distanţă, creşte în spectaculozitate

Organizatorii Turului Ciclist al Sibiului 2011 au operat câteva modificări de traseu la cea mai importantă competiţie ciclistă transilvană a anului, reducând distanţa parcursă de ciclişti cu 30 de kilometri, dar adăugând în dificultate şi spectaculozitate.

Vremea Sibiu                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Şcoala şi iubita l-au împins la sinucidere pe un elev al liceului din Copşa Mică

I.M., un elev al clasei a XI-a de la Grupul Şcolar "Nicolae Teclu" din Copşa Mică, originar din comuna Târnava, şi-a pus capăt zilelor joi dimineaţa, aruncându-se în faţa trenului după prima oră de curs. Părinţii pun gestul tânărului în vârstă de 18 ani pe seama problemelor şcolare pe care le avea, în timp ce colegii sunt de părere că s-a sinucis din pricina iubitei ce ameninţase că-l părăseşte.

Daciana Sarbu: Din cauza guvernului, fondurile pentru agricultura UE ar putea fi diminuate

Daciana Sarbu, europarlamentar, solicita guvernului masuri urgente care sa favorizeze absorbtia fondurilor europene, deoarece semnalele venite de la Bruxelles sunt profund negative. Contraperformantele Romaniei sunt pe cale sa determine Comisia Europeana sa reduca finantarea prin fonduri structurale, cu efect asupra tuturor statelor membre, dupa cum a subliniat recent si comisarul Dacian Ciolos.

Jazzmania cuprinde Sibiul

Sibiu Jazz Festival, eveniment considerat unic în România prin longevitatea, consecvenţa şi numărul impresionant de celebrităţi ale genului care s-au perindat pe scena sa, începe duminică, 8 mai, şi va ţine sibienii în priză timp de opt zile.

În weekend, ne distrăm în Piaţa Huet

Prima ediţie a Festivalului Huet.Urban, ce are loc în perioada 7-8 mai, îşi propune să promoveze Piaţa Huet, cu însemnătatea sa culturală şi istorică - „o piaţetă medievală aşa cum în foarte puţine locuri din Europa se mai găsesc", după cum a declarat Michael Engel, directorul Fundaţiei Heritas, organizatorul evenimentului.

Primul Centru Asiatic din România a fost deschis la Sibiu

Centrul, amenajat special pentru studenţii asiatici din cadrul facultăţilor Universităţii „Lucian Blaga" (ULB), a fost deschis în spaţiul care găzduia, cu puţin timp în urmă, fast foodul de la parterul Facultăţii de Inginerie.

sursa: ronduldesibiu.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *